Alla tjänster

Här hittar du en översikt över alla tjänster som Servicefinder kan hjälpa dig med.

Våra 10 populäraste tjänster

Köksrenovering

Planerar du att renovera köket? Oavsett om du ska bygga nytt, totalrenovera eller genomföra en mindre ytrenovering kan du ta hjälp av duktiga hantverkare från Servicefinder. Skapa en gratis förfrågan idag så matchar vi ihop dig med kompetenta hantverkare nära dig!

Badrumsrenovering

Ska du renovera badrummet? Oavsett om du ska bygga helt nytt, totalrenovera, lägga nytt kakel eller åtgärda fuktskador – ​​hos Servicefinder hittar du duktiga hantverkare som står redo att hjälpa dig att renovera ditt badrum!

Flyttstädning

För att din flytt ska bli så stressfri som möjligt är det skönt att anlita en städfirma som fixar flyttstädningen. Hos oss på Servicefinder får du offerter från duktiga städföretag nära dig – helt gratis och utan förpliktelser.

Målare

Att måla om eller tapetsera ett rum är ett enkelt sätt att ge hela hemmet ett lyft. När du använder Servicefinder får du enkelt kontakt med flera målare som vill göra jobbet åt dig. Jämför företagens offerter och omdömen helt gratis och gör ett tryggt val.

Totalentreprenad

Behöver du någon som tar hand om allt som rör din nybyggnation? Hos oss på Servicefinder får du offerter från erfarna totalentreprenörer nära dig – helt gratis och utan förpliktelser.

Hemstädning

Behöver du hjälp med hemstädning? Oavsett om det är en storstädning eller återkommande hemstädning så hjälper Servicefinder dig att jämföra offerter och omdömen från flera städfirmor, helt gratis och utan förpliktelser.

Fasadmålning

Har din husfasad börjat bli sliten? Någon gång vart femte till vart tionde år ungefär är det dags att måla fasaden. Det kan vara fasaderna på huset, ett garage eller kanske bara fasaden på solsidan som behöver målas om, men frågan är densamma: vad kostar fasadmålning om man inte vill måla själv och hur hittar jag rätt målare till rätt pris?

Flytthjälp

Är det dags att flytta? Luta dig tillbaka och låt en flyttfirma göra jobbet åt dig. Hos oss kan du jämföra offerter och omdömen från flera flyttfirmor helt kostnadsfritt och utan förpliktelser. Välj den som passar bäst för din flytt!

Trädfällning

Letar du efter en erfaren arborist (trädfällare)?

Elektriker

Anlita alltid en elektriker när du behöver hjälp med elarbeten och elinstallationer. En utbildad och certifierad elektriker har kompetens att utföra elarbeten på ett tryggt och säkert sätt.

Alla tjänster