Hitta rätt SEO-konsult för jobbet

Hitta rätt seo-konsult för jobbet

Är du på jakt efter en riktigt duktig SEO-konsult? Hos oss får du gratis offerter från flera specialister inom sökordsoptimering, jämför och välj den bästa.

 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 8 225
  Pågående jobb
 • 22 000+
  Omdömen om företag
 • 4,6/5
  Företagens snittbetyg

Hos oss kan du jämföra flera företag för ditt projekt, stora som små - året runt. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har tusentals duktiga leverantörer anslutna som är betygsatta och kontrollerade.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats.

Förverkliga ditt drömprojekt och anlita ett företag som gör din vardag lite enklare. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta företag som får jobbet gjort.

Hur fungerar Servicefinder?

1
Beskriv projektet

Berätta vad du behöver hjälp med, vi skickar ditt uppdrag till relevanta företag.

2
Få offerter

Inom kort får du offerter från kvalificerade företag som vill hjälpa dig.

3
Sätt igång!

Jämför offerter och omdömen och välj företag. När jobbet är klart – lämna ett omdöme.

Senaste förfrågningarna för sökmotoroptimering

Hjälp med sökmotoroptimering i Örnsköldsvik

Anders lämnade en förfrågan våren 2023:

Hjälp med sökmotoroptimering i Örnsköldsvik

Vi är en ideell förening som vill ha hjälp med vår sökmotoroptimering.

Anders fick 5 svar på sin förfrågan

Sökmotoroptimering

Förfrågan lämnades vintern 2020:

Sökmotoroptimering

Har en hemsida och är intresserad av SEO optimering men framförallt annonsering. Annonseringen skulle ske via Google Ads men potentiellt även Facebook marknadsföring. Skulle vilja ha lite olika offerter för tjänsterna separat samt paketpris.

Vill veta om det är fasta månadsavgifter eller rörliga kostnader samt om det finns startavgift och hur länge man måste binda sig?

Ring inte men mejla eller skriv meddelande.

konsumenten fick 4 svar på sin förfrågan

Sökmotoroptimering och webdesign i Stockholm

Förfrågan lämnades vintern 2022:

Sökmotoroptimering och webdesign i Stockholm

Hej,

Söker företag som utför SEO. Söker ett månatligt samt långsiktigt avtal där åtgärder utförs fortlöpande. Endast åtgärder enligt "white hat SEO". Lämna gärna offert enligt nedan.

-Analysera hemsidan www.sverigesfastighetskonsult.se och föreslå åtgärder.
-Gradering för prioriterade tjänster/ sökord = 1. Underhållsplan, Överlåtelsebesiktning, Husbesiktning, Balkongbesiktning mm mm (se gärna övriga tjänster på hemsidan).
-Offert ska beskriva antalet content sidor per månad samt övriga åtgärder.
-Offert ska vara utförd med fastpris per månad.
-Offert ska inkludera á- timpris för åtgärder såsom efter behov ombyggnad av Word press sidor (bra kompetens i Wordpress & UX bör finnas).
-Tacksamt om företag som lämnar offert kan lämna referens över tidigare arbeten som uppnått goda resultat såsom förstasida placering i organiskt sökfält.
-Ju mer beskrivande offert, desto bättre.

Tag kontakt i första hand per mejl för att avtala tid om t.ex. telefonmöte.

konsumenten fick 3 svar på sin förfrågan

Sökmotoroptimering till IT-tekniker för privatpersoner

Förfrågan lämnades våren 2021:

Sökmotoroptimering till IT-tekniker för privatpersoner

Försöker driva ett eget företag som IT och GDPR-konsult. Just nu har svårt att hitta klienter. önskar hjälp med att sökmotorsoptimera min nuvarande sida för att klienter ska hitta till mig.

Har redan byggt en hemsida men inser att behöver lite coachning utifrån. är ganska självgående för att lösa tekniska problem. Som ser det söker främst hjälp av någon som kan komplettera mig med marknadsföringstänk.

Mitt mål med sökmotorsoptimeringen är att marknadsföra mina IT-tjänster (inte GDPR-konsultandet). vill främst att privatpersoner som vill ha hjälp med att installera sin router, skrivare etc ska hitta mig när de gör sökningar. I andra hand vill jag marknadsföra min teknik/juriikblogg. Om du vill få en bild av företaget, kolla gärna in.

Vill redan på förhand meddela att jag dessvärre utesluter möjligheten att använda Google Analytics på min hemsida som en del av sökmotorsoptimeringen. Just finns det inte rättsligt stöd för att använda det verktyget eftersom det skickar personuppgifter till USA. har faktiskt gjort en film om detta:

skulle beskriva mig själv som en person med djup kunskap och som har mycket att bidra med, men som har svårt att nå ut. Dessvärre har i denna pandemi en begränsad budget på max 4000 kr för detta uppdrag. Om du upplever att detta är en för låg ersättning för det arbete som du behöver lägga ned är jag öppen för att byta tjänster. värdesätter en affärsrelation som är ärlig, långsiktig och ömsesidigt fördelaktig för oss båda.
Min hemsida är byggd i Wordpress och betalar redan för WPMU-devs plugins för sökmotorsoptimering.

konsumenten fick 2 svar på sin förfrågan

Sökmotoroptimering i Upplands Väsby

Pontus lämnade en förfrågan sommaren 2021:

Sökmotoroptimering i Upplands Väsby

Vill synas på listorna men företaget ett hobbyföretag vill enda att kunderna om än få hittar mig.
Behöver positioneras.
Undrar hur lång tid det tar att positionera den.

Pontus fick 2 svar på sin förfrågan