Hjälp med bygglov och bygglovsritningar

Hitta rätt arkitekt för jobbet

Planerar du ett nytt byggprojekt och behöver hjälp med bygglovsritningar? Hos oss på Servicefinder får du offerter från duktiga arkitekter och byggföretag som tar dig genom hela processen från bygglovsritning till färdigt bygglov.

 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 11 677
  Pågående jobb
 • 23 000+
  Omdömen om företag
 • 4,6/5
  Företagens snittbetyg

Hos oss kan du jämföra arkitekter och byggnadsingenjörer för ditt byggprojekt, oavsett vad du tänker bygga. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har tusentals duktiga leverantörer anslutna som är betygsatta och kontrollerade.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats.

Förverkliga ditt drömprojekt och börja med att ta hjälp med bygglovsritningen. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta företag som får jobbet gjort.

Undvik extrakostnader för bygglovet

Processen att skapa bygglovsritningar är ofta tekniskt komplex och kräver en mängd kunskap om byggnormer och regelverk. Arkitekter och byggtekniker, de yrkesgrupper som vanligtvis gör bygglovsritningar och hjälper dig att upprätta bygglovsansökningen, har den nödvändiga utbildningen och erfarenheten för att navigera i dessa komplexa regelverk.

En kvalitativ bygglovsritning kan spara tid och pengar väldigt snabbt. Ritningar som inte uppfyller de nödvändiga standarderna kan leda till fördröjningar i byggprocessen, avslag och överklaganden, vilket resulterar i följdkostnader. Professionellt utformade ritningar minimerar risken för dyra och tidskrävande misstag.

En arkitekt hjälper så klart också till med att göra din nya byggnad tilltalande och funktionell.

Professionellt skapade bygglovsritningar kan i slutänden bidra till att öka fastighetens värde. En byggnad som är välplanerad och välbyggd kommer sannolikt att vara mer attraktiv för framtida köpare, vilket kan öka dess försäljningsvärde. Ta inga risker i början av ditt byggprojekt, se till att få professionell hjälp med bygglovsritningarna.

Hur fungerar Servicefinder?

1
Beskriv projektet

Berätta vad du behöver hjälp med, vi skickar ditt uppdrag till relevanta företag.

2
Få offerter

Inom kort får du offerter från kvalificerade företag som vill hjälpa dig.

3
Sätt igång!

Jämför offerter och omdömen och välj företag. När jobbet är klart – lämna ett omdöme.

Mycket positivt, lyhört och professionellt bemötande. Leveransen kom med god kvalitet. Utmärkt helt enkelt.

Andra som fått arkitekthjläp

Arkitekt i Täby

Lyhörd, bra ritningar, tydlig process, hjälpsam under hela processen
– Joakim Åkerlund
juni 2021

Arkitekt för nybyggnation, ombyggnation samt ändring av planlösning av ett hus i Tyresö

Allt är perfekt. Väldigt seriös, ambitiös och duktig samt med originella ideer.
– Mats Ajodan
mars 2020

Arkitekt för bygglovsritningar i Karlshamn

Jag fick snabba och raka svar pâ alla frâgor. Utförandet gjordes pâ utlovad tid, sâ jag kan bara rekommendera!
– Göran Jarl
juni 2021

Från bloggen

2023-06-27
Att tillbringa sommarsemestern hemma har blivit mycket populärt sedan pandemin. Och visst är det härligt? Svensk sommar är för det mesta, helt otroligt! Perfekta temperaturer och långa dagar. Har du också planerat en hemester men är rädd för att bara sitta still? Då kommer här 5 tips på sommarprojekt för hus och trädgård!
2023-05-03
Nu är det inte långt kvar till sommaren. Även om vädergudarna inte varit på vår sida så ser rapporten ut att vända väldigt snart! Vi har scannat marknaden i Sverige för att se vilka hus- och trädgårdsprojekt som är vanligast inför sommarmånaderna. Är det något av projekten som du vill eller kanske rent av måste få fixat innan din sommar börjar?
2023-04-11
Att måla om huset är ett stort projekt men som verkligen ger ditt hem en fräsch och förnyad känsla. Kanske väljer du samma färg som förut, eller så sätter du en helt ny färg på tillvaron. Men, innan du börjar måla är det viktigt att förbereda ditt hus ordentligt för att säkerställa att resultatet blir så bra som möjligt – planering är nyckeln. Här kommer 7 steg som är viktiga att följa när du förbereder ditt hus för nya färger.