Textiltryck - tryck på kläder

Hitta rätt tryckare för jobbet

Är du på jakt efter en riktigt duktig textiltryckare? Hos oss får du gratis offerter från flera specialister inom just textiltryckning, jämför och välj den bästa.

 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 10 561
  Pågående jobb
 • 23 000+
  Omdömen om företag
 • 4,6/5
  Företagens snittbetyg

Hos oss kan du jämföra flera företag för ditt projekt, stora som små - året runt. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har tusentals duktiga leverantörer anslutna som är betygsatta och kontrollerade.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats.

Förverkliga ditt drömprojekt och anlita ett företag som gör din vardag lite enklare. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta företag som får jobbet gjort.

Hur fungerar Servicefinder?

1
Beskriv projektet

Berätta vad du behöver hjälp med, vi skickar ditt uppdrag till relevanta företag.

2
Få offerter

Inom kort får du offerter från kvalificerade företag som vill hjälpa dig.

3
Sätt igång!

Jämför offerter och omdömen och välj företag. När jobbet är klart – lämna ett omdöme.

Väldigt fin service och bra jobb.

Senaste förfrågningarna för textiltryck

Textiltrycka på kläder i Malmö

Erling lämnade en förfrågan vintern 2023:

Textiltrycka på kläder i Malmö

Kan man trycka på vad som helst hos er.

Erling fick hjälp

Erling valde AE Reklam och Service i Dala-Järna AB för jobbet. AE Reklam och Service i Dala-Järna AB har utfört 13 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.

AE Reklam och Service i Dala-Järna AB fick omdömet

Textiltryck i Lomma Lund Malmö

Camilla lämnade en förfrågan våren 2023:

Textiltryck i Lomma Lund Malmö

39 befintliga fotbollströjor, önskar tryck på ryggen i form av nummer, en eller två siffror. Lämnar alla trjorna personligen.Leverans innan 27 maj önskas.

Camilla fick hjälp

Camilla valde AE Reklam och Service i Dala-Järna AB för jobbet. AE Reklam och Service i Dala-Järna AB har utfört 13 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.

AE Reklam och Service i Dala-Järna AB fick omdömet

Väldigt fin service och bra jobb.
Textiltryck

Bengt lämnade en förfrågan vintern 2024:

Textiltryck

Söker någon som trycker på kläder. Helst i typsnittet BREE. 2 rader på rygg.

Bengt fick ett svar på sin förfrågan

Träningströja/funktionströja

Therese lämnade en förfrågan vintern 2024:

Träningströja/funktionströja

Hej.
Jag undrar om det finns möjlighet att trycka text plus siffror på 9 st tröjor. Två barn och 7 vuxna :) på en träningströja gärna långärmad.

Therese fick ett svar på sin förfrågan

Textiltryck i Borås Luvtröjor

Förfrågan lämnades våren 2022:

Textiltryck i Borås Luvtröjor

Letar för närvarande efter ett tryckeri som kan erbjuda ett hållbart och högkvalitativt tryck samt rådhjälpa oss med vad för material som är det mest optimala för våran produkt då kvalite är vår viktigaste prioritering.

Vi är i kontakt med ett par tryckerier för närvarande och har blivit erbjudna ett par offert men vår förhoppning är att på något sätt kunna lösa "individuellt" gjorda tryck på våra klädersplagg som vi förklarar härnäst.

Våra plagg kommer vara hoodies primärt i nuläget och vår första tryckning kommer uppgå till 53 plagg. Med vår nuvarande design kommer vi att ha en vit logga med en bredd på ungefär 7 cm på vänstra bröstkorgen. Vi är öppna för potentiellt att brodera det ifall det är möjligt, loggan är enfärgad. Tröjorna är helsvarta och som sagt kan vi fixa olika sorters blandningar så länge kvalitet av tryckningen förbättras av det.

Våra nuvarande alternativ 92 procent bomull och 8 procent polyester, samt 70 procent bomull, 30 procent polyester men vi kan som sagt hitta andra alternativ ifall det krävs.

På baksidan av luvtröjorna ska vi ha ett stort tryck. Vårt mål var att hitta ett tryckeri som skulle kunna erbjuda möjlgheten att hitta en lösning där varje hoodie kunde ha en avvikande aspekt till sig. Trycket består bland annat av 53 olika "rektanglar" och därför hade vi hoppats om att kunna erbjuda varje kund sin egen "rektangel" som var i fylld så alla hoodies nästan har exakt samma tryck, men att just att de små "rektanglarna" är olika beroende på vilken hoodie man fått. Möjligtvis att man trycker alla hoodies med samma tryck men sedan broderar på varje enskild "rektangel"?

Tacksam för snabb återkoppling!

Konsumenten fick hjälp

konsumenten valde AE Reklam och Service i Dala-Järna AB för jobbet. AE Reklam och Service i Dala-Järna AB har utfört 13 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.