Hitta rätt trappstädare för jobbet

Hitta rätt trappstädare för jobbet

Letar du efter någon som kan städa dina trappor? Låt en kvalificerad städfirma ta hand om trappstädningen i bostadsföreningen eller på företaget. Vi har flera städfirmor att jämföra mellan!

 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 8 225
  Pågående jobb
 • 22 000+
  Omdömen om företag
 • 4,6/5
  Företagens snittbetyg

Hos oss kan du jämföra flera företag för ditt projekt, stora som små - året runt. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har tusentals duktiga leverantörer anslutna som är betygsatta och kontrollerade.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats.

Förverkliga ditt drömprojekt och anlita ett företag som gör din vardag lite enklare. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta företag som får jobbet gjort.

Hur fungerar Servicefinder?

1
Beskriv projektet

Berätta vad du behöver hjälp med, vi skickar ditt uppdrag till relevanta företag.

2
Få offerter

Inom kort får du offerter från kvalificerade företag som vill hjälpa dig.

3
Sätt igång!

Jämför offerter och omdömen och välj företag. När jobbet är klart – lämna ett omdöme.

Proffsigt bemötande, som är möjligt att jämföra.

Så tycker användarna om våra trappstädare

L&K Company

Trappstädning i Botkyrka

Vår BRF är väldigt nöjda med städningen samt priset. Ett företag som är väldigt tillmötesgående och prioriterar nöjdhet hos kunden. Bara plus att tillägga.
– Nora Cetin
juli 2020

Trappstädning av 2 trapphus i Stockholm

Belfor Städ mötte alla våra förväntningar som städfirma i vår brf! Supertrevliga, noggranna och prisvärda!
– Sandra
mars 2022

Löpande trappstädning av 8 st trapphus i Stockholm

Mycket trevligt bemötande och snabb service. Bra resultat varje gång!
– Andreas Runnberg
april 2021

Senaste förfrågningarna för trappstädning

Löpande trappstädning av ca 6-10 st trapphus i Lund, inom 6 månader

Jakob lämnade en förfrågan hösten 2021:

Löpande trappstädning av ca 6-10 st trapphus i Lund, inom 6 månader

Förutom trappstädning av sju trappuppgångar handlar det om att:
- Putsa glas i entrédörrar vid behov.
- Torka av ljusknappar, lampor, trappräcken, informationstavlor, karmar och lister två gånger per år.
- Sopning av källargångar fyra gånger per år, dammtorka rör och väggar i källarna en gång per år.
- Sopa golven i cykelförråden, gångar till matförråd och vindsgångar två gånger per får.
- Fönsterputsning i tarpphus två gånger per år.
- Fönsterputsning av källarfönster utvändigt två gånger per år.

Jakob fick 10 svar på sin förfrågan

Löpande trappstädning av ca 3 st trapphus i Södertälje

Jimmy lämnade en förfrågan hösten 2020:

Löpande trappstädning av ca 3 st trapphus i Södertälje

Vi önskar städning utav 38 stycken lägenheter där varje lägenhet ska städas och se fin och bra ut. Vi har även trappstädning som vi skulle önska få offererat till oss där maxpriset får vara 2800kr ink moms. Vi har ingen plats för att förvara städ tillbehör. För hemstädningen så kan vi endast betala som max 130kr efter rot avdrag. Detta är för en längre tid och inte en gångs service. Vi har även 3 byggnader där vi behöver trappstädning och städ i hissar golv väggar dörrar. Alla priser som är över 2800kr ink moms för trappstädning är ej intressant. Alla priser som är över 130kr efter rot avdrag är en intressant för hemstädning.

Maila mig gärna offert för förslag.

Jimmy fick hjälp

3 företag svarade på förfrågan och Jimmy valde Kristians Flytt & Städ AB för jobbet. Kristians Flytt & Städ AB har utfört 149 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.9.

Trappstädning i Göteborg Norra Gubberogatan 5-7

Sahand lämnade en förfrågan vintern 2021:

Trappstädning i Göteborg Norra Gubberogatan 5-7

Det är så att förening är på jakt efter eventuell ny städföretag som kan utföra trappstäd. Det är två fastigheter 5 & 7 som har 6 våningar var samt respektive källarvåning med. I dagsläget har städ en gång per vecka och det vill gärna fortsätta med. Har även tvättstuga i respektive fastighet som ingår i det befintliga städavtalet. Skulle uppskatta en offert från er för att kunna jämföra mot vår befintliga avtal samt nya konkurrenter.
Tack på förhand!

Sahand fick 10 svar på sin förfrågan

Löpande trappstädning av ca 1 st trapphus i Lidingö

Gunilla lämnade en förfrågan sommaren 2020:

Löpande trappstädning av ca 1 st trapphus i Lidingö

Städning hos Brf med 4 vån.plan & 4 trappor (av marmor) = entréplan + 3 vån. med 4 lägenheter/vån. D.v.s. små ytor.
Ingen hiss och inga fönster, förutom i entrédörren.
Städning önskas 1 gång/vecka sept-april och 1 gång/varannan vecka maj-aug, samt städning av liten tvättstuga 1 gång/månad hela året.
Städstart efter vårt stambyte, som beräknas färdigt ca början av nov.
Vi önskar en provstädning innan vi tar beslut, tacksam för kostnad även för en sådan.

Gunilla fick 9 svar på sin förfrågan

Trappstädning i Huskvarna

Sven lämnade en förfrågan hösten 2020:

Trappstädning i Huskvarna

Trappstädning, hyresfastighet, fyra våningsplan
1 ggr/vecka - avtorkning av inredning såsom trappräcken/handledare, radiatorer och belysningsknappar samt fuktmoppning av golv
1 ggr/varannan vecka - borttagning av störande fläckar
1 ggr/vecka - avtorkning av entréglas
1 ggr/vecka - tvättstuga fuktmoppning av golv, tömning av papperskorg
2 ggr/år - tvättning av trapphusfönster (glas på alla sidor), foder/nisch och samtliga snickeridetaljer
1 ggr/vecka - hisskorg fuktmoppning av golv, borttagning av störande fläckar, avtorkning av inredning såsom hissdörr, spegel, handledare, knappsats, styrspår för hissdörr

Sven fick 4 svar på sin förfrågan

Vanliga frågor om trappstädning

Alla våra anslutna städfirmor har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är i konkurs. Omdömen är en viktig del i vårt kvalitetsarbete och vår tjänst bygger på ärliga omdömen. Alla som hittar städföretag via oss blir tillfrågade att lämna omdöme om städfirman efter utförd städning. De omdömen du ser är därför ett resultat av en städning som en ansluten städfirma genomfört.

De moment som ingår i en hemstädning kan skilja sig mellan olika städfirmor. Dessutom är varje hem unikt, så prata med städföretaget och framför dina önskemål. Då kan ni tillsammans komma överens om vad som ska ingå i hemstädningen.

Rutavdraget har gjort hemstädning till en lyx många svenskar kan unna sig. Med rutavdraget betalar du endast 50 procent av arbetskostnaden på städningen. Omfattningen på städningen, antal kvadratmeter för ytan som ska städas, hur ofta du vill ha städhjälp och vart du bor är faktorer som påverkar priset. För att få bäst pris bör du alltid vända dig till flera städfirmor och jämföra offerter. När du får offerter är det viktigt att du kontrollerar att alla städmoment står med, samt att städmaterial, moms och rutavdraget är inkluderat. Du kan läsa mer om vad det kostar att anlita en städfirma här.

Ja, städhjälp ingår i rutavdraget. Även fönsterputs och flyttstädning kvalificerar för rutavdrag. Avdraget får du för arbete som utförs i din eller dina föräldrars bostad. Även fritidshus medges rutavdrag. Här är villkoren för rutavdraget:

 • Du har fyllt 18 år när arbetet utförs.
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du eller någon utav dina föräldrar måste helt eller delvis bo i fastigheten.
 • Du är den som betalar eller har betalat för tjänsten. Du får inget skatteavdrag om det är någon annan som har betalat fakturan, trots att det är du som bor i bostaden.
 • Rutavdraget får uppgå till max 75.000 kronor per person och år.
 • För ruttjänster så är avdragets procentuella del av arbetskostnaden mer generös, då du kan göra upp till 50 procents avdrag.

Du kan alltid läsa om RUT- och ROT-avdraget på Skatteverkets webbplats och vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller för just dig och ditt projekt.

Börja med att skapa en gratis förfrågan där du beskriver ditt behov. Vi matchar sedan ihop dig med städfirmor i ditt område. Genom att jämföra offerter och omdömen kan du säkerställa att du väljer den bäst lämpade städfirman.

Från bloggen

2023-08-12
Planerar du att anlita städhjälp? Vi förstår det. Att få hjälp med städningen är ett smart sätt att frigöra tid på. Här går vi igenom vad som påverkar priset när du ska anlita städhjälp och vad du bör tänka på när du ska välja städfirma.
2019-12-12
Julen närmar sig med stormsteg – kanske har du fullt upp på jobbet innan en skön ledighet väntar. Samtidigt ska du hinna med allt som behövs för att få den där perfekta julen som de flesta önskar sig. Klappar ska slås in, maten ska inhandlas, granen ska kläs och det ska pyntas i hemmets alla vrår. Kommer du hinna med storstädningen? Lugn, vi guidar dig till ett julfint hem.
2019-03-18
Att anlita städhjälp kan vara lösningen när timmarna känns få och att göra-listan bara blir längre. Men det finns lite att tänka på. Said Sloyev och Lisette Angefur har varit anslutna till Servicefinder i nästan 4 år och driver den populära städ- och flyttfirman Finemang Städ och Flytt AB. Missa inte deras experttips till dig som funderar på att anlita en städfirma!