Professionell hjälp med markarbete, tomt och trädgård

Hitta rätt markentreprenör för jobbet

Vi har duktiga markentreprenörer som hjälper dig med brunnsborrning, dränering, anläggning av gräsmattor, asfaltering, staket, trädgårdsskötsel och mycket mer. Våra leverantörer är betygsatta och kontrollerade så att du kan känna dig trygg i ditt val.

 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 11 705
  Pågående jobb
 • 23 000+
  Omdömen om företag
 • 4,6/5
  Företagens snittbetyg

Så fungerar Servicefinder

1
Beskriv projektet

Berätta vad du behöver hjälp med, vi skickar ditt uppdrag till relevanta företag.

2
Få offerter

Inom kort får du offerter från kvalificerade företag som vill hjälpa dig.

3
Sätt igång!

Jämför offerter och omdömen och välj företag. När jobbet är klart – lämna ett omdöme.

Så tycker användarna om våra städare

Häckklippning i Helsingborg

Punktliga och välinformerade företag. Arbetet utfördes på ett mycket bra sätt. Inga problem när man kom hem på utsatt dag var häcken klippt och man hade städat efter sig. Är ett företag som jag kommer att använda flera år framöver
– Peter Backe
juni 2021

Plattsättning av marksten i Österåker, Inom 12 månader

Vi är mycket nöjda med resultatet! Bra mötande och mycket trevliga personer. Tillmötesgående och arbetet blev klart på avtalad tid.
– Åsa Lindberg
oktober 2023

Fälla 3 st träd i Österåker

Pawel är en mästare på att fälla träd. Dessutom precis ! där man vill ha dem. Noggrann, professionell och dessutom har han bra pris. Rekommenderas starkt !
– Agata
maj 2022

Tips

Företagen behöver veta hur mycket som ska göras för att kunna lämna en offert. Ju bättre du beskriver uppdraget desto fler och bättre svar får du.

Bilder eller ritningar som ger mer information om uppdraget hjälper företagen att lämna en korrekt offert.

Från bloggen

2022-06-28
När Sverige visar sin bästa sida vill vi njuta av den lugna semestertillvaron och spendera mycket tid utomhus. Vill du pyssla och ta hand om din trädgård i sommar kommer här några tips som får din trädgård att blomstra.
2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.
2021-12-22
Vill du anlita ett företag för hemstädning, flytthjälp eller kanske trädgårdsarbete? Då kan du få avdrag för det. Här besvarar vi vanliga frågor om skattereduktionen.