Sommarinspiration: Poddar och ljudböcker för hus och hem!

Låt dig inspireras till nya projekt och drömmar. Oavsett vad du planerar, eller inte planerar, finns det massor av inspirerande och informativa poddar och ljudböcker att lyssna på. Här kommer några tips på podcasts och ljudböcker som kan ge dig både kunskap och motivation för dina sommarprojekt. Poddar 1. ”Husdrömmar” Denna podd är inspirerad av …

14 tips – maximera det tillfälligt höjda rotavdraget!

I år finns det en extra bra anledning att ta tag i renoveringar och hemmaprojekt. Taket för rotavdraget har nämligen höjts tillfälligt från 50 000 till 75 000 kr. Detta innebär att du kan få ännu mer ekonomisk hjälp för renoveringar och förbättringar i ditt hem. Här delar vi med oss av 14 tips på hur du kan maximera rotavdraget innan det sänks igen.

Förbered ditt hem för sommar, sol och semester!

Sommaren och semestern närmar sig med stormsteg, men än är det inte dags. Därför är det nu hög tid förbereda ditt hem för soliga dagar i trädgården. Att ta itu med dessa renoveringar innan semestern kommer göra stor skillnad för husets utseende, funktion och givetvis din kommande problemfria semester. Här är några renoveringar du bör överväga:

Renoveringar som ökar värdet på din bostad

Att investera i renoveringar och uppgraderingar är inte bara ett sätt att förbättra din bostads estetiska och funktionella egenskaper, det kan också öka värdet på din bostad betydligt. Men vilka renoveringar ger dig mest avkastning på din investering? Här är en guide till renoveringar som kan göra skillnad när det kommer till att öka värdet på din bostad.

Nya regler för rot- och rutavdragen 2024

2024 har det svenska rotavdraget återigen hamnat i fokus då regeringen beslutat att tillfälligt höja avdragsnivån för att stimulera renoverings- och underhållsbranschen. Dessutom kommer rot- och rutavdragen separeras. Vad innebär detta för dig som villaägare eller den som behöver hantverkstjänster? Låt oss ta en närmare titt.

Tips och trix – se över fasad, tak och trädgård i påsk!

Påskledigheten är en perfekt tid att ägna sig åt lite underhåll av din bostad inför vår och sommar. Med lite tid och ansträngning kan du göra ditt hem och din trädgård mer inbjudande. Dessutom kommer du garanterat hitta skador från vinterns hårda väder. Här är några tips på saker att se över under påskledigheten.

Allt du behöver veta om din fasadmålning!

När våren närmar sig är det hög tid att börja förbereda vårens alla projekt. Ett av dessa är att se över din husfasad. Sprickor och smuts är viktiga saker att åtgärda för att inte få större och mer omfattande problem i framtiden. När du ändå är igång, varför inte investera i lite ny färg? Här kommer allt du behöver veta om din kommande fasadrenovering, från regler till färgtrender och priser.

Smarta och prisvärda renoveringsprojekt!

Att förändra ditt hem behöver inte alltid vara en kostsam affär. Med några smarta och prisvärda insatser kan du ge ditt utrymme en uppfräschning som inte bara är vänlig mot plånboken utan också gör stor skillnad i ditt dagliga liv. Här är några mindre renoveringsprojekt som du kan överväga:

Färgtrender i hemmet 2024

Vårt hem är en förlängning av vår personlighet och stil, och väggfärgen spelar en avgörande roll i att skapa den perfekta atmosfären hemma. 2024 bjuder på spännande färgpaletter som inte bara kommer att förändra ditt hem estetiskt, utan också skapa en känsla av harmoni och modern elegans. Här är de trendigaste färgerna att överväga när du planerar att ge dina väggar en uppfräschning: