”Vi har fått in uppdrag till ett värde av 1,8 miljoner”

2017 bestämde sig Adde Zekaj för att ta steget och starta byggföretaget Palmens Totalbygg AB. I starten hade företaget två anställda och erbjöd snickeritjänster. I år är de 6 anställda och gör alltifrån badrumsrenoveringar till totalentreprenad via Servicefinder. Läs intervjun om företagets väg från liten kundkrets till ett populärt val bland konsumenter och företag.

”Vi lägger inte mycket tid på marknadsföring”

Innan Said Sloyev startade Finemang Städ och Flytt AB hade han gått i entreprenörsdrömmar i många år. Hemkommen från en semester år 2015 bestämde han sig för att göra slag i saken och starta en flytt- och städfirma med hjälp av vännen Lisette Angefur. Idag har företaget 8 anställda.

Pianoflytt – så hittar du en flyttfirma för uppdraget!

pianoflytt

Om du ska flytta funderar du säkert över hur ditt piano ska transporteras till din nya bostad. Smartast är att anlita en flyttfirma som tar hand om pianoflytten åt dig. Här går vi igenom hur du ska gå tillväga för att hitta rätt flyttfirma för jobbet (och varför du inte ska göra det på egen hand).

Vad kostar hemstädning? Här hittar du svaret!

vad kostar hemstädning

Planerar du att anlita städhjälp? Vi förstår det. Att få hjälp med städningen är ett smart sätt att frigöra tid på. Här går vi igenom vad som påverkar priset när du ska anlita städhjälp och vad du bör tänka på när du ska välja städfirma.

”Vi kunde anställa efter 4 månader”

Luka och Klara är gifta och startade upp städ- och byggföretaget L&K Company mitt under coronakrisen. Till en början hade paret svårt att vinna förtroende hos kunderna på grund av sin unga ålder. Några månader senare har företaget anställt två personer. Här berättar Klara om hur de lyckades slå hål på fördomarna och bygga en nöjd kundkrets.

”Man har personlig kontakt med kunderna”

Sanchez Golvspecialisten grundades 2016 och blev snart underentreprenörer till ett större byggföretag. Förra året växte nya tankar fram om hur de skulle gå tillväga för att hitta egna kunder. Här berättar Sanchez Golvspecialisten om deras resa och hur Servicefinder hjälper dem att bygga en egen kundbas.

”Vi vann 20 av 30 jobb på en månad”

Att hitta nya kunder är en utmaning som många nystartade företag brottas med. Men för Mushtaq Aslam var idén tydlig från start. Här berättar han om hur hans företag Riz Städ använt Servicefinder som enda kanal för att växa.