Installera jacuzzi – 5 tips för dig som vill ha ett spabad!

installera jacuzzi

Att installera en jacuzzi eller ett spabad utomhus är en dröm för många. Finns det något skönare än att hoppa in i ett varmt bubblande bad när det snöar och är minusgrader utomhus? Vad är då viktigt att tänka på om man vill installera en jacuzzi utomhus? Här är våra 5 bästa tips som hjälper dig att navigera rätt!

Städ- och flyttföretaget vann 100 jobb på två månader

Städ- och flyttföretaget Vegatown är medlemmar i Servicefinder sedan sex månader tillbaka och lever efter mottot ”kunden först”. Här berättar grundaren Junuz Said om hur de gick från att dela ut tusentals reklamblad utan att få några kunder till att bli medlemmar i Servicefinder och vinna 100 jobb på två månader. 

Köpa ett renoveringsobjekt – 6 saker att tänka på!

renoveringsobjekt

Intresset för att köpa renoveringsobjekt är stort. Folk lockas av möjligheten att skapa sitt drömboende, men också möjligheten till vinst. Det finns dock några saker du måste tänka på för att göra en riktigt bra affär. Här listar vi våra 6 bästa tips på hur du fyndar ett renoveringsobjekt.

7 vackra tapeter för barnrummet att inspireras av!

barntapet

Att tapetsera ett barnrum är ett glädjefyllt projekt. Ett barnrum är en sagolik och livfull plats där det finns utrymme att ta ut svängarna med lekfulla detaljer, vackra mönster, färgstarka kulörer eller lugnande pasteller. Här tipsar vi om barntapeter som höjer trivseln och myskänslan i sovrummet med flera grader.

Nyhet: Skatteavdrag för grön energiproduktion i hemmet!

skattereduktion grön el

Ska du installera grön teknik ? Då kan du få skattereduktion för både arbete och material. Tidigare har privatpersoner kunnat ansöka om ett statligt bidrag vid installering av exempelvis solpaneler.  Men med det nya systemet på plats blir det enklare än någonsin att ta del av skattereduktionen. Precis som med rut och rot sker avdraget …