Allt du behöver veta om din fasadmålning!

När våren närmar sig är det hög tid att börja förbereda vårens alla projekt. Ett av dessa är att se över din husfasad. Sprickor och smuts är viktiga saker att åtgärda för att inte få större och mer omfattande problem i framtiden. När du ändå är igång, varför inte investera i lite ny färg? Här kommer allt du behöver veta om din kommande fasadrenovering, från regler till färgtrender och priser.

Smarta och prisvärda renoveringsprojekt!

Att förändra ditt hem behöver inte alltid vara en kostsam affär. Med några smarta och prisvärda insatser kan du ge ditt utrymme en uppfräschning som inte bara är vänlig mot plånboken utan också gör stor skillnad i ditt dagliga liv. Här är några mindre renoveringsprojekt som du kan överväga:

Färgtrender i hemmet 2024 🎨

Vårt hem är en förlängning av vår personlighet och stil, och väggfärgen spelar en avgörande roll i att skapa den perfekta atmosfären hemma. 2024 bjuder på spännande färgpaletter som inte bara kommer att förändra ditt hem estetiskt, utan också skapa en känsla av harmoni och modern elegans. Här är de trendigaste färgerna att överväga när du planerar att ge dina väggar en uppfräschning:

Sätt upp dina prylar rätt – guide till att borra i olika typer av väggar!

Att hänga upp tavlor, hyllor, tv-apparater eller andra dekorationer på väggarna kan kännas som en baggis, men gör du det på rätt sätt? Det är nämligen viktigt att förstå hur man borrar i olika typer av väggar för att undvika onödiga skador och säkerställa att dina installationer sitter stadigt. Här kommer en guide med bäst praxis för att lyckas med ditt väggprojekt.

Inbyggda bokhyllor i alla former – stor guide!

Inbyggda bohyllor är inte bara praktiska förvaringslösningar, det är också en fantastisk möjlighet att ge ditt hem en personlig touch. I det här blogginlägget kommer vi djupdyka i olika typer av inbyggda bohyllor, från traditionella till mer moderna, och hur de kan integreras i olika rum för att maximera både funktion och stil.

Se över ditt hus – innan vintern kommer!

Vintern närmar sig och det är dags att se över ditt hus för att se till att det är redo för den kommande kylan, snön och de blåsiga dagarna. Att förbereda ditt hem för vintern är inte bara en fråga om bekvämlighet, det handlar också om att spara energi och undvika kostsamma reparationer längre fram. Här kommer 3 åtgärder du alltid bör se över för att se till att ditt hem klarar vintern på bästa sätt.

Härliga höstprojekt – på bara en helg

Nu när hösten är här tycker vi att det är dags att göra extra mys på hemmafronten! Fräscha upp din bostad med höstens trendigaste färger. Sätt upp och måla in en bokhylla. Eller, så lyser du upp din tillvaro med lite mysbelysning. Oavsett om du har en tight budget eller bara en kort tidsram, finns det många sätt att förnya ditt hem på bara en helg. Här kommer 10 snabba tips för att göra din bostad redo för hösten!

Nya regler för rot- och rutavdragen 2024

Om du planerar att göra renoveringar eller anlita hjälp med hushållsnära tjänster under 2024 kommer här en extra tidig julklapp. 1 juli höjs nämligen taket för rotavdraget från 50 000 kr till 75 000 kr. Låt oss guida dig igenom de nya reglerna för rot- och rutavdraget!