Hitta rätt transportör för jobbet

Hitta rätt transportör för jobbet

Behöver du transportera något inom Sverige? Här hittar du snabbt och enkelt erfarna transportföretag som hjälper dig med all typ av transport inom Sverige, det är helt gratis att lämna en förfrågan.

 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 11 252
  Pågående jobb
 • 24 000+
  Omdömen om företag
 • 4,6/5
  Företagens snittbetyg

Hos oss kan du jämföra flera företag för ditt projekt, stora som små - året runt. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har tusentals duktiga leverantörer anslutna som är betygsatta och kontrollerade.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats.

Förverkliga ditt drömprojekt och anlita ett företag som gör din vardag lite enklare. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta företag som får jobbet gjort.

Hur fungerar Servicefinder?

1
Beskriv projektet

Berätta vad du behöver hjälp med, vi skickar ditt uppdrag till relevanta företag.

2
Få offerter

Inom kort får du offerter från kvalificerade företag som vill hjälpa dig.

3
Sätt igång!

Jämför offerter och omdömen och välj företag. När jobbet är klart – lämna ett omdöme.

Levererade exakt enligt överenskommelse och mycket bra bemötande. Snabb återkoppling!

Så tycker användarna om våra transportörer

Transport av målningar från Flen till Katrineholm

Transporten gick super! Trevligt bemötande och bra pris. Kommer jag anlita i fortsättningen.
– Mikael Eriksson
november 2023

Transport inom i Malmö

Två killar kom punktligt och utförde min beställda transport snabbt och enkelt. Mina bästa rekommendationer.
– Lotta Göransson
juli 2024
AM Transport & Allservice

Transport av begagnad soffa från Umeå till Nacka

Väldigt enkel och rak kommunikation.
– Patrik
januari 2022

Senaste förfrågningarna för transport inom Sverige

Transport från Strängnäs till Täby

Artur lämnade en förfrågan hösten 2022:

Transport från Strängnäs till Täby

Flyttning.
Hej!
Kan du vara god och informera om flyttning från Strängnäs till Näsbydalsvägen ( lördag) november?
5 väskor.
1 camping bord.
4 portable stolar.
1 två plats soffan.
1 fåtölj.
1 teve.
Enstaka flyttlådor.
Ingen säng, ingen stor soffa, ingen matbord.
Sammanfattningsvis inte så mycket att flytta.
I Strängnäs bor i en villa och i Näsbydalsvägen det handlar om en lägenhet 1 våning och hyss finns.
Allt är redan packat.

Artur fick hjälp

6 företag svarade på förfrågan och Artur valde Panikflytt Sverige Handelsbolag för jobbet. Panikflytt Sverige Handelsbolag har utfört 4 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.

Panikflytt Sverige Handelsbolag fick omdömet

Transport inom Sverige - Arlanda till Kalmar

Marcus lämnade en förfrågan våren 2024:

Transport inom Sverige - Arlanda till Kalmar

Hej!
Behöver hjälp att frakta hinder från wakeboardparken i Arlanda till wakeboardparken i Kalmar. Jag har inga uppgifter om vikt men vet att grejerna går att bära om man är några stycken. Grejerna är dock ganska stora men är uppdelade i 6 olika delar enligt följande mått:

- Br235xL330
- Br70xL560
- Br100xL500
- 2 st L260xBr145xDj60
- L290xBr145xDj60

Hade ni haft möjlighet att hjälpa oss med detta?

Mvh

Marcus fick hjälp

3 företag svarade på förfrågan och Marcus valde Flyttstyrkan Sverige AB för jobbet. Flyttstyrkan Sverige AB har utfört 7 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.

Transport from Helsingborg to Stockholm

Förfrågan lämnades vintern 2024:

Transport from Helsingborg to Stockholm

Below is a list of the items I would like to transport:

1 Trolley Bag (Clothes, etc.)
1 backpack
55’ Smart TV (Packed in carton box)
1 IKEA chair (Packed in carton box)
1 Pressure Cooker (1.5 litres)
1 medium cartoon (Multi-blender with juicer, Kettle (1.7 litres), Rice Cooker (1.5 litres),Egg Cooker)
1 medium cartoon (Cutlery Set, Knife set,2 Big Plates, 2 Small Plates,2 Bowls, 4 Small Bowls, 1 Medium Bowl, 2 Water Glasses, 1 Wine Glass, 1 Tiffin Box)
1 bag (3 Saucepans,1 Boiling Pan, 1 Frying Pan, GEMSTONE Pestle and Mortar)
1 bag (Duvet, covers, Pillows)

Konsumenten fick hjälp

konsumenten valde JMT Flytt Transport för jobbet. JMT Flytt Transport har utfört 61 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.9.

Flytthjälp av löpband i samma våning

Olle lämnade en förfrågan våren 2024:

Flytthjälp av löpband i samma våning

Flytt i samma våningsplan av löpband lite trångt.

Olle fick hjälp

Olle valde Eagleflytt för jobbet. Eagleflytt har utfört 26 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.

Eagleflytt fick omdömet

Borttransport av 2 st traktordäck (ej fälgar)

Jörgen lämnade en förfrågan vintern 2022:

Borttransport av 2 st traktordäck (ej fälgar)

Två stycken traktordäck (utan fälg) ska hämtas på förskolegård och transporteras till lämpligt ställe att kasta dem. Förslagsvis Däckteam, Omformargatan i Västerås.
Hjälp önskas omgående.

Jörgen fick hjälp

2 företag svarade på förfrågan och Jörgen valde Segerstad Trädgårdstjänster för jobbet. Segerstad Trädgårdstjänster har utfört 43 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.7.

Segerstad Trädgårdstjänster fick omdömet

Allt gick som planerat och överenskommet.

Vanliga frågor om transport

För att hitta en flyttfirma via Servicefinder behöver du bara skapa en gratis förfrågan där du beskriver ditt uppdrag. Vi gör sedan jobbet med att matcha ihop dig med flyttfirmor i ditt område. Du kan jämföra både offerter och omdömen innan du väljer ett företag.

Ja, flytthjälp ingår i rutavdraget. Avdrag medges för flytt mellan bostäder, till och från magasinering, packning, uppackning, lastning, lossning och arbetstiden för uppdraget. Inget avdrag medges för kostnader för flyttbilen. Även flyttstädning ingår i rutavdraget. För att ha rätt till avdraget behöver du dock uppfylla vissa kriterier:

 • Du måste vara minst 18 år vid beskattningsårets slut.
 • Du bor och betalar skatt i Sverige eller bor utomlands och beskattas i Sverige.
 • Du betalar tillräckligt med skatt.
 • Du eller någon utav dina föräldrar måste helt eller delvis bo i fastigheten.
 • Du är den som betalar för tjänsten. Du får inget skatteavdrag om det är någon annan som har betalat fakturan, trots att det är du som bor i bostaden.
 • Rutavdraget får uppgå till max 75.000 kronor per person och år.
 • För ruttjänster så är avdragets procentuella del av arbetskostnaden mer generös, då du kan göra upp till 50 procent avdrag.

Du kan läsa mer om rutavdraget på Skatteverkets egna hemsida.

Bra att veta är att flytthjälp medges rutavdrag! Oftast betalar man en flyttfirma per timme. Kostnaden varierar sedan beroende på bostadens storlek, om det finns hiss eller inte, om saker ska hämtas från vinds- eller källarförråd, vilken dag och tid som flytten ska ske och hur länge dina saker ska transporteras. Ett tips är att anlita flytthjälp en vardag, det är betydligt billigare än en helg! I storstäder är flyttfirmor oftast lite dyrare. Dessutom kan korta avstånd i storstäderna ta längre tid, vilket är bra att ha i åtanke. Oavsett har du bäst chans till att hitta en bra och prisvärd flyttfirma om du vänder dig till flera flyttfirmor och jämför de offerter du får.

Självklart! Att flytta till en annan stad eller kanske till och med ett annat land är en stor utmaning! Därför kan det vara skönt att anlita professionell flytthjälp för att flytten ska gå så smidigt som möjligt. Flyttfirmor som utför längre transporter har oftast den rätta utrustningen och de rätta verktygen för att allt ska flyttas i ett och samma lass. Hos Servicefinder hittar du flera kunniga flyttfirmor som kan hjälpa dig att transportera dina saker från en stad till en annan. De kan till och med hjälpa dig med packning, montering och flyttstädning! När du skapar en förfrågan hos oss så fyller du i vart flytten ska gå, därefter får du kontakt med flyttfirmor som är intresserade av uppdraget. Vi rekommenderar att du frågor flyttföretagen vad som ingår i deras försäkring, framför allt om dina föremål ska transporteras en längre sträcka.

Alla flyttfirmor som är anslutna till Servicefinder är godkända för F-skatt och är momsregistrerade. Vi gör också dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är i konkurs. Den viktigaste delen av vår kvalitetssäkring är företagens omdömen. Genom att läsa omdömen kan du enkelt ta del av vad andra kunder tyckte om flyttfirman.

Vi rekommenderar alltid att du vänder dig till flyttfirman och frågar om relevanta försäkringar och yrkestrafiktillstånd. Sök på företagets organisationsnummer på Transportstyrelsens hemsida för att kontrollera yrkestrafiktillstånd.

Oftast betalar man en flyttfirma per timme. Kostnaden varierar sedan beroende på bostadens storlek, om det finns hiss eller inte, om saker ska hämtas från vinds- eller källarförråd, vilken dag och tid som flytten ska ske och hur länge dina saker ska transporteras. I storstäder är flyttfirmor oftast lite dyrare. Dessutom kan korta avstånd i storstäderna ta längre tid, vilket är bra att ha i åtanke. Oavsett har du bäst chans till att hitta en bra och prisvärd flyttfirma om du vänder dig till flera flyttfirmor och jämför de offerter du får.

Kom ihåg att även flytthjälp ingår i rutavdraget!

Från bloggen

2022-02-01
Att flytta kan kännas kul och spännande, men också väldigt stressigt. Förråd ska rensas, prylar ska packas ner och avtal ska sägas upp. Här kan du ta del av 3 smarta tips som underlättar din flytt!
2021-12-22
Vill du anlita ett företag för hemstädning, flytthjälp eller kanske trädgårdsarbete? Då kan du få avdrag för det. Här besvarar vi vanliga frågor om skattereduktionen.
2021-07-01
Vid en flytt är det många som ställer sig frågan – flyttstäda själv eller anlita en flyttfirma? Här går vi igenom för- och nackdelar med alternativen!