Hitta rätt glasmästare för jobbet

Hitta rätt glasmästare för jobbet

Är du på jakt efter erfarna glasmästare? Hos oss hittar du flera glasmästare som reparerar, byter och monterar alla typer av glas. Jämför offerter och omdömen och välj den som passar bäst för dig och dina behov.uppdraget.

 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 11 310
  Pågående jobb
 • 24 000+
  Omdömen om företag
 • 4,6/5
  Företagens snittbetyg

Hos oss kan du jämföra flera företag för ditt projekt, stora som små - året runt. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har tusentals duktiga leverantörer anslutna som är betygsatta och kontrollerade.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats.

Förverkliga ditt drömprojekt och anlita ett företag som gör din vardag lite enklare. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta företag som får jobbet gjort.

Hur fungerar Servicefinder?

1
Beskriv projektet

Berätta vad du behöver hjälp med, vi skickar ditt uppdrag till relevanta företag.

2
Få offerter

Inom kort får du offerter från kvalificerade företag som vill hjälpa dig.

3
Sätt igång!

Jämför offerter och omdömen och välj företag. När jobbet är klart – lämna ett omdöme.

Arbetet genomfördes punktligt med rätt kvalitet till rätt pris. Kan varmt rekommendera Agnells Glas & byggservice.

Så tycker användarna om våra glasmästare

Tillskärning och isättning av glas i fönster i Trelleborg

Trevliga professionella och snabba
– Tove Wohlfart
juni 2022

Montering av glaspartier till uterum i Sollentuna

Kom i tid och gjorde ett bra jobb
– Anders Gerde
december 2022

Fixa spricka i fönsterglas i Tyresö

Bra bemötande, snabb, prisvärd, bra kvalite
– Mats Ajodan
januari 2024

Senaste förfrågningarna för glasmästare

Glasmästare i Stockholm

Fatima lämnade en förfrågan vintern 2023:

Glasmästare i Stockholm

Jag har en trasig innerdörr som är av både trä och glas. Glaset är helt krossat.

Jag har även ett fönster i denna gamla lokal - Det är 2-glasigt, inte glaset i lokalen är krossat och behöver bytas.

Min mamma äger denna gamla lokal inöver 30 år som hon tog efter att min pappa gick bort. Vi är privatpersoner till denna +30 år gamla lokal och skall nu lämna över lokalen till Wallenstam sista februari.

Fatima fick hjälp

Fatima valde Sameev.S för jobbet. Sameev.S har utfört 28 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.

Sameev.S fick omdömet

Han var mycket professionell och märktes att han har jobbat länge inom branschen! Han kom i tid, svarade i telefon och hörde av sig om det var några frågor jag hade inför jobbet.
Han skulle utföra jobbet på 3 dagar men han blev klar samma dag och gjorde ett strålande jobb med mina fönster och glas! Finns väldigt många hantverkare som är oseriösa, men han var duktig! jag kan rekommendera honom till 100% och kommer anlita honom för kommande projekt helt klart!
Tack snälla
Ida & Fatima
Byte av entréfönster på 1970-tals radhus

Tommy lämnade en förfrågan vintern 2024:

Byte av entréfönster på 1970-tals radhus

Entrefönster på 1970-tals radhus är sprucket, två-glas fönster av enklare modell, se bilder på entre med glasfönter.

Tommy fick hjälp

4 företag svarade på förfrågan och Tommy valde Agells Glas & Byggservice för jobbet. Agells Glas & Byggservice har utfört 25 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.9.

Agells Glas & Byggservice fick omdömet

Arbetet genomfördes punktligt med rätt kvalitet till rätt pris. Kan varmt rekommendera Agnells Glas & byggservice.
Byt av trasigt fönsterglas i Huddinge

John lämnade en förfrågan sommaren 2024:

Byt av trasigt fönsterglas i Huddinge

Vi har en glasruta som gått sönder på vår förrådsbod, glasrutans storlek är 44 x 44 cm, fönster ramen är 50 x 50 cm, enkelglas.

John fick hjälp

John valde Rogers glas och inredning för jobbet. Rogers glas och inredning har utfört 1 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.

Rogers glas och inredning fick omdömet

Proffsigt utfört arbete.
Spricka i fönsterglas

Mats lämnade en förfrågan vintern 2024:

Spricka i fönsterglas

Ett SUNNERBO 6X6 VRID 3-glas fönster har fått spricka i glaset.

Mats fick hjälp

Mats valde Agells Glas & Byggservice för jobbet. Agells Glas & Byggservice har utfört 25 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.9.

Agells Glas & Byggservice fick omdömet

Bra bemötande, snabb, prisvärd, bra kvalite
Hänga två spegelglas på väggen i en frisör salong i Malmö

Förfrågan lämnades vintern 2022:

Hänga två spegelglas på väggen i en frisör salong i Malmö

Bygger just nu en frisör salong och behöver 2 speglar i cirka 90x200cm i valv form.
Vad hade detta kostat och när kan ni leverera dessa?

Det ska kunna hängas på väggen. Och om det är aktuellt att tillägga ram runt om i guld.

Som likande som bifogade bilden.

Konsumenten fick hjälp

konsumenten valde Glas 24 AB för jobbet. Glas 24 AB har utfört 11 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.

Glas 24 AB fick omdömet

Vanliga frågor om glasmästare

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och att de har aktiva bolag. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser.

På företagens profilsidor hittar du, förutom omdömen, även certifikat och liknande. Många företag visar också upp tidigare utförda arbeten och referensjobb.

Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med företaget / hantverkaren du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa mer i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:

 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.

Läs mer om ROT-avdraget 2024 i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Från bloggen

2023-07-19
Många svenskar bygger pool för att göra huset till ett semesterparadis att njuta vid under sommaren. Att bygga pool kräver dock research – var ska jag ha den, vad är priset och kan jag bygga den själv? Här kommer 5 bra tips inför poolbygget!
2022-02-14
Din källare kan bli ett värdefullt och uppskattat rum i ditt hem. Skapa ett sällskapsrum för hela familjen, bygg en hemmabio eller ett gym. Möjligheterna är oändliga. Här delar vi med oss av 5 smarta tips som du kan inspireras av!
2022-01-14
Klassisk shakerestetik, minimalism eller en naturnära färgpalett? Inspireras av vår trendspaning där vi går igenom 3 starka kökstrender för 2022!