Hitta rätt webbdesigner för jobbet

Hitta rätt webbdesigner för jobbet

Letar du efter ett någon som kan göra om eller bygga en helt ny hemsida? Här kan du snabbt och enkelt få offerter från erfarna webbdesigners som hjälper dig med din hemsida.

 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 11 355
  Pågående jobb
 • 24 000+
  Omdömen om företag
 • 4,6/5
  Företagens snittbetyg

Hos oss kan du jämföra flera företag för ditt projekt, stora som små - året runt. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har tusentals duktiga leverantörer anslutna som är betygsatta och kontrollerade.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats.

Förverkliga ditt drömprojekt och anlita ett företag som gör din vardag lite enklare. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta företag som får jobbet gjort.

Hur fungerar Servicefinder?

1
Beskriv projektet

Berätta vad du behöver hjälp med, vi skickar ditt uppdrag till relevanta företag.

2
Få offerter

Inom kort får du offerter från kvalificerade företag som vill hjälpa dig.

3
Sätt igång!

Jämför offerter och omdömen och välj företag. När jobbet är klart – lämna ett omdöme.

Priset och framförallt bemötandet och dialogen är avgörande för betyget.

Så tycker användarna om våra webbdesigners

Looping.tech

Webbdesign till läggning av en text under corona-tider i Stockholm

Bra och kompetent webbdesigner..jobbet utfördes snabbt och med bra resultat.
– Peiji
juli 2020
Looping.tech

Genomgång av ny hemsida i Stockholm

Looping Tech bjöd på utvärderingen av ALEF:s nya hemsida som ett sätt att stödja vårt arbete bland analfabeter i Afrika. Det var mycket generöst. Sedan gjorde de ett grundligt jobb, och gav massor med värdefulla tips. Rekommenderas varmt.
– Hélène Boëthius
juni 2020

Hjälp med bygga en hemsida i Stockholm

Det blev ett väldigt proffsigt bemötande och kommunikation mellan oss och tillsammans lyckades vi komma fram det vi ville med projektet. Toppen bra jobbat av Infid AB Ett stort tack till alla från Vällingby Städ och Utbildning
– Anoly Subero
april 2021

Senaste förfrågningarna för webbdesign

Plattform för sportföreningar

Anton lämnade en förfrågan vintern 2022:

Plattform för sportföreningar

En hemsida som ska vara en plattform för olika sportföreningar. Man ska kunna skapa inloggning för ledare, spelare och vårdnadshavare. Webbsidan ska kunna användas för att ledare ska kunna skicka ut information till t.ex nästa match/träning. Man ska kunna gå in och föranmäla sig från träning vid eventuell frånvaro osv. Helt enkelt en plattform det man kan kommunicera genom nyheter från ledares håll. Man ska inte kunna få åtkomst till webbplatsen utan att ange inloggning. Varje förening ska ha olika "servrar", som t.ex schoolsoft till olika skolor.

Anton fick 5 svar på sin förfrågan

Webbdesign i Mark skapa platform för att samordna aktiviteter och Verksamheter i

Lene lämnade en förfrågan hösten 2022:

Webbdesign i Mark skapa platform för att samordna aktiviteter och Verksamheter i

Vi är några föreningar, ett museum och några företag som tillsammans vill presentera vad som finns att göra i Rydal i Marks kommun! Vi skall söka Leader Sjuhärad finansiering och behöver offerter för kostnadsberäkning vid ansökan!
Vi vill erbjuda paketerbjudande med aktiviteter, workshops, evenemang, boende, mat , historiska vandringar som mera som kan bokas av besökare genom plattformen ! Alla aktörer skall presenteras på ett säljande sätt och kunna kopplas till paket som kan bokas inom EU ! Behöver vara möjlig att läsa på engelska
Underhåll av sidan skall, om möjligt kanske kunna skötas av deltagarna i Rydal, om inte det går, ange kostnad för underhåll av sidan och uppdatering!

Lene fick hjälp

7 företag svarade på förfrågan och Lene valde WebbhotellGruppen för jobbet. WebbhotellGruppen har utfört 20 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.8.

Webbdesign för halländsk turistsida

Reine lämnade en förfrågan våren 2021:

Webbdesign för halländsk turistsida

Bygga och administrera en enkel men användbar hemsida som funkar både på dator och mobil. Sidan ska ha funktion att användaren kommer dit antingen genom surfa efter semesterutflykter i Halland eller genom en QR-kod på platsen för sevärdheten. Presentation med mediefil högst upp för sevärdheten, sedan knappar med funktion "fler sevärdheter i närheten" med i sin tur ny sida med länkar till dessa, karta, knapp till föreningen.
Dessutom formgivning för QR-koderna på plats. 70 presentationer.
Se naturkartan.se/halland eller tradgardsresan.se för exempel på funktion.
Budget 120-150000 kr inkl moms. Projekttid sep 21-dec 22, därefter önskvärt att administratör är kvar mot fakturering till oss.
Område: hela Halland. Deadline offert redan 11/5.

Reine fick 9 svar på sin förfrågan

Webbdesign i Nacka

Josefine lämnade en förfrågan vintern 2021:

Webbdesign i Nacka

Hej! Vi behöver uppdatera vår hemsida till något mer modernt, fräschare och mer aktuellt.
Vi använder oss idag av Wordpress där vi också har vårt intranät. Vi vet inte om det bästa beslutet är att fortsatt använda Wordpress eller att byta plattform. Vi behöver helt enkelt hjälp med både konsultation och uppbyggnad av en ny hemsida.
Vi är konsulter inom grundläggning - geoteknik och geokonstruktioner.

Josefine fick 8 svar på sin förfrågan

Systemintegration med försäljningsplattform i Sundbyberg

Barzan lämnade en förfrågan våren 2019:

Systemintegration med försäljningsplattform i Sundbyberg

Nystartad enskild firma som ska driva e-handel. Vår verksamhet kommer bestå av import, export, och typisk webbförsäljning. Det vore bra om den som hjälper till har kunskaper om systemintegration med försäljningsplattformen shopify eller liknande, för att underlätta, men det är inget krav.

Vi börjar litet och förhoppningen är att gå över till aktiebolag efter testfasen. Om du känner dig träffad skicka gärna ett mail.

Barzan fick 4 svar på sin förfrågan