Hitta rätt företag för jobbet

Hitta rätt företag för jobbet

Ska du bygga ett nytt hus eller varför inte en sommarstuga? Här kan du snabbt och enkelt få gratis offerter från erfarna företag som hjälper dig med markarbete. Kom igång nedan - det är helt gratis att lämna en förfrågan.

 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 10 621
  Pågående jobb
 • 23 000+
  Omdömen om företag
 • 4,6/5
  Företagens snittbetyg

Hos oss kan du jämföra flera företag för ditt projekt, stora som små - året runt. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har tusentals duktiga leverantörer anslutna som är betygsatta och kontrollerade.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats.

Förverkliga ditt drömprojekt och anlita ett företag som gör din vardag lite enklare. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta företag som får jobbet gjort.

Hur fungerar Servicefinder?

1
Beskriv projektet

Berätta vad du behöver hjälp med, vi skickar ditt uppdrag till relevanta företag.

2
Få offerter

Inom kort får du offerter från kvalificerade företag som vill hjälpa dig.

3
Sätt igång!

Jämför offerter och omdömen och välj företag. När jobbet är klart – lämna ett omdöme.

Mycket nöjda. Noggranna. Bra service.

Så tycker användarna om våra företag

Ta bort grus och lägga jord för att jämna ut entrén samt plantera gräsfrö i Vallentuna

Ett mycket bra jobb utfört, som håller utlovad tidplan. Bra prisnivå, trevlig personal! Kan verkligen rekommendera detta företag, kommer att fråga detta företag för fler jobb i framtiden.
– Corinne Rauber
juli 2021

Anlägga gräsmatta i Borås

Mycket nöjd med resultatet! Snabbt utfört med mycket skicklighet. Rekommenderas starkt!
– Bas Jansen
april 2024

Bygga mur och markarbete i Göteborg, inom 3 månader

Bra bemötande och professionellt arbete.
– Farzad
mars 2022

Senaste förfrågningarna för markarbete

Markarbete i Rydebäck

Henrietta lämnade en förfrågan vintern 2024:

Markarbete i Rydebäck

Jag önskar offert på markarbete i mindre trädgård i Rydebäck. Vi vill gräva upp vår gamla gräsmatta med tillhörande rabatter, gamla slipers och gamla plattor, samt jämna ut ytan. Allt som allt rör det sig om ca 5x6 m.
I förlängningen vill vi även rulla ut gräs och anlägga ny step-stone-gång, samt göra ett tralledäck i annan del av trädgården, men detta planerar vi i dagsläget att göra själva.

Henrietta fick hjälp

5 företag svarade på förfrågan och Henrietta valde Tibbarp Bygg AB för jobbet. Tibbarp Bygg AB har utfört 9 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.8.

Tibbarp Bygg AB fick omdömet

Marijan har gjort ett oerhört fint trädäck till oss och vi har nu helt klart den finaste trädgården bland grannarna. Marijan är dessutom väldigt trevlig och mån om att kunden skall vara nöjd!

Marjan är en person som alltid är mån som sina kunder för att förgylla deras önskemål, vilket han även levererade till oss så vi idag kan njuta av vår nya & fina trädgård.
Gjuta platta och dränera

Victor lämnade en förfrågan sommaren 2023:

Gjuta platta och dränera

Hej, Vi ska bygga en ny byggnad på vår tomt, hus mellan Ystad och Skurup. Det kommer fungera som carport, verkstad, atelje. Byggnaden är på 72 kvm och carporten (som vi nog också vill gjuta platta till) kommer vara ca 36 kvm. Ingen golvvärme i plattan.

Där vi ska bygga behöver även dräneras ordentligt, eventuellt vill vi även ha hjälp med markarbete på uppfart och lite mer dräner på andra delar av tomten.

Victor fick hjälp

2 företag svarade på förfrågan och Victor valde Cha Entreprenad AB för jobbet. Cha Entreprenad AB har utfört 13 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.7.

Cha Entreprenad AB fick omdömet

Lee har gjort markarbete, dränering och gjutit platta samt plintar till vår verkstad på 72 kvm plus carport. Vi är supernöjda med hans arbete. Han är organiserad och framförallt väldigt passionerad för det han gör. Det märks tydligt att han vill att det ska bli väldigt bra slutresultat för oss.
Markarbete

Chris lämnade en förfrågan sommaren 2023:

Markarbete

Hej,

Efter byggnationen av vårt nytt hus i Södra Mellby letar vi efter en entreprenad som kunde ta hand om markarbete, jämna ut marken med befintlig jord (leverera ny jord eller bli av med befintlig jord/sten om det behövs). Om möjligt, så är även fundament till växthus (finns redan på plats) som ytterligare projekt intressant (t.ex. Garage, asfaltering väg, stenmur, osv.).

Tack på förhand.

Chris fick hjälp

5 företag svarade på förfrågan och Chris valde Cha Entreprenad AB för jobbet. Cha Entreprenad AB har utfört 13 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.7.

Cha Entreprenad AB fick omdömet

Fantastiskt arbete av Lee och CHA entreprenad. Snabb offert, bra bemötande och magnifik utfört arbete. Flexibel på spontana åtgärder. Rekommenderas varmt!
Markarbete av 200 kvm ytan i Västerås

Jonas lämnade en förfrågan våren 2023:

Markarbete av 200 kvm ytan i Västerås

Planerar att bygga ett garage bredvid vårat hus och skulle behöva en offert på platta och markarbete.
Vi planerar ca 8,5x6,3 m platta. Till det tillkommer utvidgning av uppfart på cirka 30x8 m.
Vill utvidga uppfarten hela vägen från befintlig uppfart mellan tomtgräns och hus fram till garaget och ha uppställningsplats för husvagn mellan garage tomtgräns.
Shaktmassorna kan läggas längs tomtgräns ut mot vägen samt som en vall mot skogen i öst.

Jonas fick hjälp

2 företag svarade på förfrågan och Jonas valde AL Bygg & Fastighet i Sala AB för jobbet. AL Bygg & Fastighet i Sala AB har utfört 6 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.

AL Bygg & Fastighet i Sala AB fick omdömet

Lämnade bra offert med rimlig prissättning. Utförde jobbet bra och var tillmötesgående med småförändringar. Vi är nöjda med både markarbete och garageplatta
Gräva stolphål

John lämnade en förfrågan sommaren 2023:

Gräva stolphål

#1
Ska bygga ett stängsel men marken är så stenig att jag behöver hjälp att gräva för stolparna.
Cirka 215m/ 75 st hål, minst 0,6m djupa.
Så vitt jag vet så handlar det inte om berg utan bara stenigt, det är möjligt att det går att använda jordborr på vissa ställen men utgå ifrån att ni kommer behöva gräva överallt.
Två st gamla stubbar kommer också behövas ta bort.
Kan skicka bilder på tomten om det hjälper?

#2
Jag ska även sätta häck på en del av sträckan (cirka 100m), och skulle gärna få en offert för att gräva det diket samtidigt.
Häcken ska sitta parallellt med stängslet.

John fick hjälp

3 företag svarade på förfrågan och John valde ARMI Allservice AB för jobbet. ARMI Allservice AB har utfört 6 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.2.

ARMI Allservice AB fick omdömet

Grävde ca 80 stolphål i väldigt svår mark, mycket sten och rötter. Trots det så behövde vi bara justera positionen på någon enstaka stolpe.
Grävde också ca 100m för häck.

Väldigt nöjd med både jobb och all kontakt med Roland.

Från bloggen

2022-06-28
När Sverige visar sin bästa sida vill vi njuta av den lugna semestertillvaron och spendera mycket tid utomhus. Vill du pyssla och ta hand om din trädgård i sommar kommer här några tips som får din trädgård att blomstra.
2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.
2021-12-22
Vill du anlita ett företag för hemstädning, flytthjälp eller kanske trädgårdsarbete? Då kan du få avdrag för det. Här besvarar vi vanliga frågor om skattereduktionen.