Stensättare och plattsättare - vi har proffsen

Hitta rätt stensättare för jobbet

Stenläggare, plattsättare, markentreprenörer eller tädgårdsanläggare - lämna en förfrågan hos oss och du får offerter från rätt företagare som kan hjälpa dig, oavsett vad de kallar sig. Det är alltid gratis att fråga och du förbinder dig inte för något.

 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 11 809
  Pågående jobb
 • 23 000+
  Omdömen om företag
 • 4,6/5
  Företagens snittbetyg

Hos oss kan du jämföra flera företag för ditt projekt, stora som små - året runt. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har tusentals duktiga leverantörer anslutna som är betygsatta och kontrollerade.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats.

Förverkliga ditt drömprojekt och anlita ett företag som gör din vardag lite enklare. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta företag som får jobbet gjort.

Hur fungerar Servicefinder?

1
Beskriv projektet

Berätta vad du behöver hjälp med, vi skickar ditt uppdrag till relevanta företag.

2
Få offerter

Inom kort får du offerter från kvalificerade företag som vill hjälpa dig.

3
Sätt igång!

Jämför offerter och omdömen och välj företag. När jobbet är klart – lämna ett omdöme.

Snabbt, smidigt och snyggt! Kom med bra förslag på lösningar och resultatet blev perfekt!

Så tycker användarna om våra stensättare

Stensättning, trädäck och staket i Helsingborg

Jobbar hårt, effektivt. Lyhörd på input, anpassar. Ger förslag, kvalitet samt designval. Ärlig med pris, timmar - inget saltande. Yrlesskickliga. Glada, gott snack.
– Samuel
september 2021
Sundbybergs Bygg&Renovering AB

Ny stensättning och bredda parkering i Täby

Smidigt och trevligt i alla dialoger, väl utfört arbete!
– Andreas
oktober 2023

Stensättning av ca 50-60 kvm i Härryda

Suveränt företag, bra service och duktiga hantverkare. Lyhörda på våra önskemål. Arbetade snabbt utan att tumma på kvalité. Vi är nöjda och kan rekommendera Topalli Bygg 👍
– Andreas
mars 2022

Senaste förfrågningarna för Sten/Plattsättning

ca 28kvm plattsättning vid entrén

Rami lämnade en förfrågan våren 2024:

ca 28kvm plattsättning vid entrén

Har köpt och bara lagt ut dem över gräsmattan plus på gamla befintliga stenplattor för att få en hum hur många plattor det skulle gå åt. Jag fick det till cirka 175st, 40cm x 40cm stenplattor.

Det behöver givetvis grävas och sen läggas på små sten/grus och platta till allt och sen alla dessa plattor etc.

Kan man få prisförslag? Vi har inte använt oss av något rot-avdrag för år 2024.

Rami fick hjälp

2 företag svarade på förfrågan och Rami valde Söder transport & schakt AB för jobbet. Söder transport & schakt AB har utfört 3 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.

Söder transport & schakt AB fick omdömet

Seriösa, snabba, duktiga och professionella och dessutom till ett riktigt bra pris!!! Jag kan absolut rekommendera dem till alla som är intresserade utav att göra ett likanande arbete. 4 dagar tog det dem totalt att fixa hela min ute plats på ca 28-30kvm.
/Tack
Stensättning

Hans lämnade en förfrågan sommaren 2023:

Stensättning

Vi är på gång att fixa till vår framsida vid vårt hus
Röjning etc är gjort. Så vi önskar endast
Plattläggning på uppfart med plattor Flisby Basic grå 63x42x6
Cirka 6,6 x 6 m plattläggning uppfart (cirka 40 kvm)
Cirka 1,8x 6 m, uppfart entrédörr (Cirka 11 kvm)
Cirka 0.8 x 7 m, förbindelse mellan parkeringsplats och uppfart. (Cirka 6 kvm)
Finns intresse för detta arbete.
Om ja vilket pris och vilken startdatum.

Hans fick hjälp

5 företag svarade på förfrågan och Hans valde Andreas Allfix för jobbet. Andreas Allfix har utfört 27 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.9.

Andreas Allfix fick omdömet

Rätt pris och ett pris som vi tycker är rimligt är naturligtvis viktigt - tydlighet tillsammans med ett skriftligt avtal var bra.
Vi önskade stora plattor med mycket tunna fogar och få kapade sten - vilket vi fick.
Dialog med Allfix fungerade utmärkt, allt gjordes efter hur vi ville ha det, i vårt fall jobbade vi mycket nära Allfix vilket naturligtvis gjorde allt lättare. Vi var en mycket tydlig beställare.
Stensättning 4 kvm i Varberg

Henrik lämnade en förfrågan sommaren 2023:

Stensättning 4 kvm i Varberg

Vill förstora/förlänga en parkeringsplats genom att "sänka" marksten (cirka 50mm kvadratisk) ned till asfaltsnivå. Man måste alltså först plocka bort stenen, sedan gräva ned 50 mm för att sedan lägga tillbaka stenen igen. Se rödmarkerat område på bild. Man behöver också kunna såga i stenen för att få en rakt snitt så att det ser proffsigt ut.

Eventuellt kommer man behöva köpa in mer kantsten av den sort som nu ligger på plats. Se bifogad bild på kantsten.

Slutligen flytta på ett cykelställ som står nedstucket i jorden till en annan plats, lite längre bort. Se bild på cykelstället där det står idag.

Henrik fick hjälp

Henrik valde Samisson Mark & Sten Entreprenad för jobbet. Samisson Mark & Sten Entreprenad har utfört 9 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.4.

Samisson Mark & Sten Entreprenad fick omdömet

Trevliga och snabba!
Stenläggning i Ulricehamn

Lena lämnade en förfrågan våren 2024:

Stenläggning i Ulricehamn

Delvis omläggning samt komplettering av plattor på en garage utkörsel/väg. Bredast är den cirka 6 m x 11 m, och smalnar av till cirka 3m x 20 m. Sammanlagt areal är ca. 130 kvm. Vi har plattor som kan användas för ett areal på cirka 40 kvm. Dessa är 34 x 34 cm (340 st) samt 40 x 40 cm (26 st). Förarbetet med att ta upp de gamla plattorna kan vi själva göra. Det vi behöver hjälp med är grundarbetet och själva läggningen, samt den mängd plattor som fattas.

Lena fick 2 svar på sin förfrågan

Markstenssättning i Östersund

Batol lämnade en förfrågan våren 2024:

Markstenssättning i Östersund

Hej!

Jag vill ha en offert på markstenssättning för framsida av ett hus. Framsidan är 5,5 meter bredd och 20 meter lång.

Tanken är att ha mark sten som är i två storlekar samt inramning med mörkare och smalare stenar. Jag vill också ha större och mörkare stenar i mitten som leder till entré dörren.

Jag befogar en bild på ett ungefär hur jag har tänkt mig.

Batol fick ett svar på sin förfrågan

Från bloggen

2022-06-28
När Sverige visar sin bästa sida vill vi njuta av den lugna semestertillvaron och spendera mycket tid utomhus. Vill du pyssla och ta hand om din trädgård i sommar kommer här några tips som får din trädgård att blomstra.
2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.
2021-12-22
Vill du anlita ett företag för hemstädning, flytthjälp eller kanske trädgårdsarbete? Då kan du få avdrag för det. Här besvarar vi vanliga frågor om skattereduktionen.