Hitta rätt markismontör för jobbet

Hitta rätt markismontör för jobbet

Är du i behov av solskydd på din terrass, balkong eller till din butik? Då är en markis den optimala lösning. Hos Servicefinder kan du jämföra offerter och tidigare kundomdömen från flera markismontörer, helt gratis!

 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 11 355
  Pågående jobb
 • 24 000+
  Omdömen om företag
 • 4,6/5
  Företagens snittbetyg

Hos oss kan du jämföra flera företag för ditt projekt, stora som små - året runt. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har tusentals duktiga leverantörer anslutna som är betygsatta och kontrollerade.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats.

Förverkliga ditt drömprojekt och anlita ett företag som gör din vardag lite enklare. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta företag som får jobbet gjort.

Hur fungerar Servicefinder?

1
Beskriv projektet

Berätta vad du behöver hjälp med, vi skickar ditt uppdrag till relevanta företag.

2
Få offerter

Inom kort får du offerter från kvalificerade företag som vill hjälpa dig.

3
Sätt igång!

Jämför offerter och omdömen och välj företag. När jobbet är klart – lämna ett omdöme.

Bra samarbete till bra pris

Senaste förfrågningarna för markis

Montera markis i Eslöv, inom 3 månader

Thorbjörn lämnade en förfrågan våren 2024:

Montera markis i Eslöv, inom 3 månader

Skulle vilja ha hjälp med att montera befintliga markiser efter jag skall byta till nya fönster.Dom gamla fönstren har suttit dar sedan 1987. Dom nya fönstren är klädda med aluminium på utsidan och jag vill undvika att borra i dom för uppsättningen. Det enda som är förberett ett rör som kläms mellan karmen så att jag kan reglera markisen från insidan. Monteringen av dom nya fönsterna kommer att ske 28-29 maj.

Thorbjörn fick ett svar på sin förfrågan

Nedmontering av markis i Enköping

Jesper lämnade en förfrågan våren 2024:

Nedmontering av markis i Enköping

Hej, jag har en gammal markis ovanför min balkong som jag vill montera ner, saknar dock kunskap och verktyg för att genomföra detta. Har inte heller någon bil så skulle även behöva hjälp med att få den slängd efteråt. Markisen sitter fast-skruvad i ytterfasaden ovanför balkongen på tredjevåningen. Skulle tro att man behöver någon typ av säkerhetsutrustning i och med att man behöver stege för att nå skruvarna på markisen och därför jobbar på en höjd ovanför balkongräcket. Är det en tjänst ni har möjlighet att utföra.

Jesper fick hjälp

Jesper valde Håbo Björntjänst AB för jobbet. Håbo Björntjänst AB har utfört 10 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.

Markismontering i Lund

Alexander lämnade en förfrågan våren 2024:

Markismontering i Lund

Montering av utanpåliggande Velux markiser. Kan eventuellt behöva monteras från taket och inte i lägenheten då 2 takfönster är placerade ovan trappa och 1 takfönster är placerat 5m ovanför golvhöjd.

Det är markiser med solceller från Velux.
En av de tre takfönsterna ska även ha montering av motor för att öppna som också styrs av solcell.

Alexander fick hjälp

2 företag svarade på förfrågan och Alexander valde Ekoby Studio för jobbet. Ekoby Studio har utfört 44 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.9.

Ekoby Studio fick omdömet

Andrii och hans team var noggranna och tillmötesgående! Installationen av markiser tog lite längre tid än förväntat men det påverkade inte slutpriset och de lämnade inte förrän arbetet var klart och allt skräp var borta! Förväntade mig att jag skulle behöva slänga kartonger och annat skräp själv men oerhört skönt att slippa!
Jag har försökt hitta hantverkare för denna installation i nästan ett år och önskar jag hade fått kontakt med Andrii tidigare!
Vi kommer absolut anlita igen vid behov!
Såga isär markis i Trångsund

Fredrik lämnade en förfrågan våren 2024:

Såga isär markis i Trångsund

Jag har en markis jag skulle behöva såga isär. Gissar att den är gjord av metall.

Fredrik fick hjälp

Fredrik valde Sthlm Solutions AB för jobbet. Sthlm Solutions AB har utfört 36 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.

Sthlm Solutions AB fick omdömet

Markiser

Charlotta lämnade en förfrågan sommaren 2023:

Markiser

Två fönster övervåning.

Charlotta fick hjälp

Charlotta valde FixFix El & Allservice Gävle AB för jobbet. FixFix El & Allservice Gävle AB har utfört 3 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.7.

FixFix El & Allservice Gävle AB fick omdömet

Från bloggen

2023-06-27
Att tillbringa sommarsemestern hemma har blivit mycket populärt sedan pandemin. Och visst är det härligt? Svensk sommar är för det mesta, helt otroligt! Perfekta temperaturer och långa dagar. Har du också planerat en hemester men är rädd för att bara sitta still? Då kommer här 5 tips på sommarprojekt för hus och trädgård!
2023-05-03
Nu är det inte långt kvar till sommaren. Även om vädergudarna inte varit på vår sida så ser rapporten ut att vända väldigt snart! Vi har scannat marknaden i Sverige för att se vilka hus- och trädgårdsprojekt som är vanligast inför sommarmånaderna. Är det något av projekten som du vill eller kanske rent av måste få fixat innan din sommar börjar?
2023-04-11
Att måla om huset är ett stort projekt men som verkligen ger ditt hem en fräsch och förnyad känsla. Kanske väljer du samma färg som förut, eller så sätter du en helt ny färg på tillvaron. Men, innan du börjar måla är det viktigt att förbereda ditt hus ordentligt för att säkerställa att resultatet blir så bra som möjligt – planering är nyckeln. Här kommer 7 steg som är viktiga att följa när du förbereder ditt hus för nya färger.