Hitta rätt företag för jobbet

Hitta rätt videofilmare för jobbet

Behöver du eller ditt företag filma något? Här hittar du flera experter som gärna hjälper dig att filma samt göra allt efterarbete som att klippa och redigera.

 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 11 252
  Pågående jobb
 • 24 000+
  Omdömen om företag
 • 4,6/5
  Företagens snittbetyg

Hos oss kan du jämföra flera företag för ditt projekt, stora som små - året runt. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har tusentals duktiga leverantörer anslutna som är betygsatta och kontrollerade.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats.

Förverkliga ditt drömprojekt och anlita ett företag som gör din vardag lite enklare. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta företag som får jobbet gjort.

Hur fungerar Servicefinder?

1
Beskriv projektet

Berätta vad du behöver hjälp med, vi skickar ditt uppdrag till relevanta företag.

2
Få offerter

Inom kort får du offerter från kvalificerade företag som vill hjälpa dig.

3
Sätt igång!

Jämför offerter och omdömen och välj företag. När jobbet är klart – lämna ett omdöme.

Senaste förfrågningarna för videoinspelning

Videoinspelning av bröllop i Örebro, 22/6

Sofie lämnade en förfrågan vintern 2019:

Videoinspelning av bröllop i Örebro, 22/6

Vi gifter oss den 22 juni 2019 i Örebro och önskar någon som kan dokumentera vårt bröllop på video. Det krävs inget proffs, vi önskar mest att spara vår bröllopsdag på film. Finns inget krav på att filmen ska redigeras men vi tar gärna reda på vad redigering kostar. Bröllopet kommer vara på Rosängen som ligger 10 min från stan med bil och vigseln kommer starta kl 15.00.

Det vi främst vill dokumentera är vigsel, mingel och början på middagen. Men gärna prisförslag på olika ”tidspaket” där även middag och början på festen med brudvals ingår.

Sofie fick ett svar på sin förfrågan

Videoinspelning i Torbjörntorp, Falköping

Eva-Karin lämnade en förfrågan våren 2023:

Videoinspelning i Torbjörntorp, Falköping

Hej!
Jag och min blivande man (Gert) träffades på "ålderns höst" och vill nu gifta oss. P.g.a. små ekonomiska möjligheter så blir det bara jag och min man på bröllopet. Inga gäster. Vi behöver inte ha så konstnärliga bilder utan egentligen bara ett par "vanliga" bilder utanför kyrkan men vi skulle väldigt gärna vilja ha någon som kunde filma bröllopet med ljud så att vi sedan kan ge våra anhöriga varsin USB-sticka. Sorgligt, kanske du tycker, men vi har inte råd, helt enkelt att göra på annat sätt. Vi är fullt medvetna om att det inte blir så "märkvärdigt" men vi är glada och nöjda över det lilla. Så vad skulle det kosta på ett ungefär att, framförallt, filma oss?
Filma bröllops video i Stockholm, inom 3 månader

Amjad lämnade en förfrågan våren 2022:

Filma bröllops video i Stockholm, inom 3 månader

Filma bröllops video.

Amjad fick hjälp

Amjad valde Thunder Panda Agency för jobbet. Thunder Panda Agency har utfört 1 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.

Thunder Panda Agency fick omdömet

A Night Of Elvis - Videograf under eventet

Leo lämnade en förfrågan vintern 2024:

A Night Of Elvis - Videograf under eventet

Jag sätter upp min första produktion den 25 maj. Jag skulle vilja filma konserten och undrar då om någon är intressand av att göra detta? Kanske någon ny som vill ha mer erfarenhet och en liten slant? Jag har inte råd att lägga ut hur mycket pengar som helst på detta tyvärr. Ljudupptagning gör ljudtekniker under konserten.
Videoinspelning i Stockholm

Förfrågan lämnades våren 2021:

Videoinspelning i Stockholm

Hej,
Jag behöver göra en musikvideo och söker en videograf som är profosionell. Jag och min pojkvän ska vara med i videon och vi ska göra en kärleksvideo tillsammans.

Konsumenten fick hjälp

konsumenten valde SharpShooter för jobbet. SharpShooter har utfört 1 jobb via Servicefinder.