Hitta rätt transportföretag för jobbet

Hitta rätt företag för jobbet

Vill du ha professionell hjälp med palltransport? Då har du kommit helt rätt, vi har nämligen flera transportföretag som utför all slags transportering av pallar.

 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 11 232
  Pågående jobb
 • 24 000+
  Omdömen om företag
 • 4,6/5
  Företagens snittbetyg

Hos oss kan du jämföra flera företag för ditt projekt, stora som små - året runt. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har tusentals duktiga leverantörer anslutna som är betygsatta och kontrollerade.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats.

Förverkliga ditt drömprojekt och anlita ett företag som gör din vardag lite enklare. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta företag som får jobbet gjort.

Hur fungerar Servicefinder?

1
Beskriv projektet

Berätta vad du behöver hjälp med, vi skickar ditt uppdrag till relevanta företag.

2
Få offerter

Inom kort får du offerter från kvalificerade företag som vill hjälpa dig.

3
Sätt igång!

Jämför offerter och omdömen och välj företag. När jobbet är klart – lämna ett omdöme.

Firman gjorde ett mycket bra och seriöst jobb. De är punktliga, vänliga, noggranna har rimliga i priser och ny bil. De håller vad de lovar, trafikregler (överlastar inte). Rekommendera gärna denna firma.

Senaste förfrågningarna för palltransport

Transportera pallar i Sölvesborg

Mats lämnade en förfrågan sommaren 2020:

Transportera pallar i Sölvesborg

1. Flytta 1500 tegelpannor från källare (8 trappsteg) till pallar med kragar
2. Transportera 12 pallar tegelpannor (1500 st) 90 km.

Mats fick hjälp

Mats valde MCDF Transport AB för jobbet. MCDF Transport AB har utfört 45 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.9.

MCDF Transport AB fick omdömet

Firman gjorde ett mycket bra och seriöst jobb.
De är punktliga, vänliga, noggranna har rimliga i priser och ny bil. De håller vad de lovar, trafikregler (överlastar inte). Rekommendera gärna denna firma.
Palltransport i Stockholm

Erik lämnade en förfrågan sommaren 2021:

Palltransport i Stockholm

Vi anordnar årligen en arbetsmässa för studenter på KTH som heter Moment.

Till mässan brukar vi erbjuda företagen en tjänst där vi löser transport av deras gods till och från mässan och letar därför efter en ny logistikpartern!

Bedömt kommer cirka 8–12 företag att nyttja vår tjänst vilket brukar motsvara cirka 12–18 pallar där godset hämtas innan mässan och mellanlagras hos er innan det körs ut till oss dagen före mässan i KTH:s kårhus. Och på lika sätt efter mässan hämtar ni upp godset morgonen efter mässan och kör sedan ut det tillbaka till företagen. Ytterligare kommer vi behöva interna transporter av 8 halvpallar med mattor samt möbler till och från mässan.

Erik fick ett svar på sin förfrågan

Palltransport oskarshamn till bygdeå

Benjamin lämnade en förfrågan våren 2023:

Palltransport oskarshamn till bygdeå

En smedja jag vann på auktion. Behöver få 14 pall fraktade upp till Gullmark, 4 mil norr om Umeå. Det är en del tunga maskiner och en del av pallarna sticker det ut på åt sidorna så jag tror man får räkna med att det är cirka 18 pall istället.
Om ni inte kan hjälpa till med allt, finns det möjlighet att hyra in er som lasthjälp? Det behövs traktor och palldragare för att få upp allt.
Pall transport från malmö till Stenungsund

Linda lämnade en förfrågan våren 2024:

Pall transport från malmö till Stenungsund

En pall med fem lådor i olika storlekar och tyngd samt två påsar på cirka 20 kg/styck. Den största lådan cirka 130 x 80cm innehåller stålväggar till en pool, två lådor innehåller reningspump och värmepump på cirka 40kg vardera.
Kan fraktas på pall eller alla delar löst.
transport av paller med glasräcke

Jacob lämnade en förfrågan hösten 2023:

transport av paller med glasräcke

12 st pall med glas.
8 st pall med stolpar.
3 st pall med överliggare.

Vanliga frågor om palltransport

För att hitta en flyttfirma via Servicefinder behöver du bara skapa en gratis förfrågan där du beskriver ditt uppdrag. Vi gör sedan jobbet med att matcha ihop dig med flyttfirmor i ditt område. Du kan jämföra både offerter och omdömen innan du väljer ett företag.

Ja, flytthjälp ingår i rutavdraget. Avdrag medges för flytt mellan bostäder, till och från magasinering, packning, uppackning, lastning, lossning och arbetstiden för uppdraget. Inget avdrag medges för kostnader för flyttbilen. Även flyttstädning ingår i rutavdraget. För att ha rätt till avdraget behöver du dock uppfylla vissa kriterier:

 • Du måste vara minst 18 år vid beskattningsårets slut.
 • Du bor och betalar skatt i Sverige eller bor utomlands och beskattas i Sverige.
 • Du betalar tillräckligt med skatt.
 • Du eller någon utav dina föräldrar måste helt eller delvis bo i fastigheten.
 • Du är den som betalar för tjänsten. Du får inget skatteavdrag om det är någon annan som har betalat fakturan, trots att det är du som bor i bostaden.
 • Rutavdraget får uppgå till max 75.000 kronor per person och år.
 • För ruttjänster så är avdragets procentuella del av arbetskostnaden mer generös, då du kan göra upp till 50 procent avdrag.

Du kan läsa mer om rutavdraget på Skatteverkets egna hemsida.

Bra att veta är att flytthjälp medges rutavdrag! Oftast betalar man en flyttfirma per timme. Kostnaden varierar sedan beroende på bostadens storlek, om det finns hiss eller inte, om saker ska hämtas från vinds- eller källarförråd, vilken dag och tid som flytten ska ske och hur länge dina saker ska transporteras. Ett tips är att anlita flytthjälp en vardag, det är betydligt billigare än en helg! I storstäder är flyttfirmor oftast lite dyrare. Dessutom kan korta avstånd i storstäderna ta längre tid, vilket är bra att ha i åtanke. Oavsett har du bäst chans till att hitta en bra och prisvärd flyttfirma om du vänder dig till flera flyttfirmor och jämför de offerter du får.

Självklart! Att flytta till en annan stad eller kanske till och med ett annat land är en stor utmaning! Därför kan det vara skönt att anlita professionell flytthjälp för att flytten ska gå så smidigt som möjligt. Flyttfirmor som utför längre transporter har oftast den rätta utrustningen och de rätta verktygen för att allt ska flyttas i ett och samma lass. Hos Servicefinder hittar du flera kunniga flyttfirmor som kan hjälpa dig att transportera dina saker från en stad till en annan. De kan till och med hjälpa dig med packning, montering och flyttstädning! När du skapar en förfrågan hos oss så fyller du i vart flytten ska gå, därefter får du kontakt med flyttfirmor som är intresserade av uppdraget. Vi rekommenderar att du frågor flyttföretagen vad som ingår i deras försäkring, framför allt om dina föremål ska transporteras en längre sträcka.

Alla flyttfirmor som är anslutna till Servicefinder är godkända för F-skatt och är momsregistrerade. Vi gör också dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är i konkurs. Den viktigaste delen av vår kvalitetssäkring är företagens omdömen. Genom att läsa omdömen kan du enkelt ta del av vad andra kunder tyckte om flyttfirman.

Vi rekommenderar alltid att du vänder dig till flyttfirman och frågar om relevanta försäkringar och yrkestrafiktillstånd. Sök på företagets organisationsnummer på Transportstyrelsens hemsida för att kontrollera yrkestrafiktillstånd.

Oftast betalar man en flyttfirma per timme. Kostnaden varierar sedan beroende på bostadens storlek, om det finns hiss eller inte, om saker ska hämtas från vinds- eller källarförråd, vilken dag och tid som flytten ska ske och hur länge dina saker ska transporteras. I storstäder är flyttfirmor oftast lite dyrare. Dessutom kan korta avstånd i storstäderna ta längre tid, vilket är bra att ha i åtanke. Oavsett har du bäst chans till att hitta en bra och prisvärd flyttfirma om du vänder dig till flera flyttfirmor och jämför de offerter du får.

Kom ihåg att även flytthjälp ingår i rutavdraget!

Från bloggen

2022-02-01
Att flytta kan kännas kul och spännande, men också väldigt stressigt. Förråd ska rensas, prylar ska packas ner och avtal ska sägas upp. Här kan du ta del av 3 smarta tips som underlättar din flytt!
2021-12-22
Vill du anlita ett företag för hemstädning, flytthjälp eller kanske trädgårdsarbete? Då kan du få avdrag för det. Här besvarar vi vanliga frågor om skattereduktionen.
2021-07-01
Vid en flytt är det många som ställer sig frågan – flyttstäda själv eller anlita en flyttfirma? Här går vi igenom för- och nackdelar med alternativen!