Kontorsflytt - rätt flyttfirma för ditt kontor

Hitta rätt företag för jobbet

Är det dags för nya företagslokaler? Spara tid och energi och ta hjälp av en kompetent flyttfirma. Vi har flera flyttfirmor som gör er flytt snabb, effektiv och utan att störa er dagliga verksamhet. Det enda ni behöver göra är att jämföra vilken flyttfirma som passar bäst!

 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 11 705
  Pågående jobb
 • 23 000+
  Omdömen om företag
 • 4,6/5
  Företagens snittbetyg

Hos oss kan du jämföra flera företag för ditt projekt, stora som små - året runt. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har tusentals duktiga leverantörer anslutna som är betygsatta och kontrollerade.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats.

Förverkliga ditt drömprojekt och anlita ett företag som gör din vardag lite enklare. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta företag som får jobbet gjort.

Hur fungerar Servicefinder?

1
Beskriv projektet

Berätta vad du behöver hjälp med, vi skickar ditt uppdrag till relevanta företag.

2
Få offerter

Inom kort får du offerter från kvalificerade företag som vill hjälpa dig.

3
Sätt igång!

Jämför offerter och omdömen och välj företag. När jobbet är klart – lämna ett omdöme.

Senaste förfrågningarna för kontorsflytt

Tömning av dödsbo

Anders lämnade en förfrågan vintern 2024:

Tömning av dödsbo

Tömning av lägenhet efter dödsbo. Samtliga möbler, sopsäckar, flyttkartonger. Hela lägenheten skall tömmas och köras till tipp. Det mesta är ihop packat och klart för bortforsling. Lägenhet har 2 rum och kök. det ska även tömmas ett vinds förråd på ca 4 kvadratmeter, hiss finns ej.

Anders fick hjälp

8 företag svarade på förfrågan och Anders valde Rashel Transport AB för jobbet. Rashel Transport AB har utfört 46 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.3.

Rashel Transport AB fick omdömet

Kontorsflytt inom Sundbyberg

Karin lämnade en förfrågan vintern 2023:

Kontorsflytt inom Sundbyberg

400kvm kontor ska flytta två våningar i samma hus i juni.

Karin fick hjälp

8 företag svarade på förfrågan och Karin valde Vanadis Städ Service HB för jobbet. Vanadis Städ Service HB har utfört 64 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.2.

Flytthjälp av kontor från Solna till Globen

Pedram lämnade en förfrågan hösten 2021:

Flytthjälp av kontor från Solna till Globen

Flytt av kontor från Solna till Arenavägen, Globen.
Cirka 50 skrivbord.
50 stolar.
5-6 soffor.
6-7 stående lampor.
7-8 stolar/fåtöljer.
8 Tv apparater i varierande storlekar.
35-45 skåp i storlek 1mx50x50 cirka.
80-90 flyttlådor med diverse saker i (keyboard, mus, datorskärm mm).
10-12 blommor med krukor.

Pedram fick hjälp

9 företag svarade på förfrågan och Pedram valde Vegatown Städ & Bygg för jobbet. Vegatown Städ & Bygg har utfört 336 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.6.

Flytta kontor inom Stockholm

Mikael lämnade en förfrågan sommaren 2020:

Flytta kontor inom Stockholm

Kontorsflytt önskas i form av en enda hämtning och körning med en lastbil som är tillräckligt stor att köra följande från Linnégatan, Stockholm (Östermalm) till Magasin i Värtahamnen,

Kontoret är beläget en halv trappa upp. Varuhiss finns med plats för pallyft. Allt material är opallat.

Högskåp delat med låda 10
Bord Stora 10
Skrivbordsstolar 10
Bordsavskiljare 9
Vinkylar 6
Köksbord 2
Barstolar 15
Bäddsoffor 2
Fåtöljer 2
Glasbord 2
Vintunnor 3
Glasskiva 1
samt ca 30 flyttlådor

Mikael fick hjälp

3 företag svarade på förfrågan och Mikael valde Norra Flytt AB för jobbet. Norra Flytt AB har utfört 57 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.3.

Norra Flytt AB fick omdömet

Flytt av kontorsmöbler

Nina lämnade en förfrågan vintern 2024:

Flytt av kontorsmöbler

Har ett ett kontor på cirka 800 kvm. Vi funderar på att byta lokal till en mindre. Vi behöver därför hjälp med flytt av möbler men är också intresserade av att sälja av stora delar av möblerna.

Nina fick 3 svar på sin förfrågan

Vanliga frågor om kontorsflytt

För att hitta en flyttfirma via Servicefinder behöver du bara skapa en gratis förfrågan där du beskriver ditt uppdrag. Vi gör sedan jobbet med att matcha ihop dig med flyttfirmor i ditt område. Du kan jämföra både offerter och omdömen innan du väljer ett företag.

Ja, flytthjälp ingår i rutavdraget. Avdrag medges för flytt mellan bostäder, till och från magasinering, packning, uppackning, lastning, lossning och arbetstiden för uppdraget. Inget avdrag medges för kostnader för flyttbilen. Även flyttstädning ingår i rutavdraget. För att ha rätt till avdraget behöver du dock uppfylla vissa kriterier:

 • Du måste vara minst 18 år vid beskattningsårets slut.
 • Du bor och betalar skatt i Sverige eller bor utomlands och beskattas i Sverige.
 • Du betalar tillräckligt med skatt.
 • Du eller någon utav dina föräldrar måste helt eller delvis bo i fastigheten.
 • Du är den som betalar för tjänsten. Du får inget skatteavdrag om det är någon annan som har betalat fakturan, trots att det är du som bor i bostaden.
 • Rutavdraget får uppgå till max 75.000 kronor per person och år.
 • För ruttjänster så är avdragets procentuella del av arbetskostnaden mer generös, då du kan göra upp till 50 procent avdrag.

Du kan läsa mer om rutavdraget på Skatteverkets egna hemsida.

Bra att veta är att flytthjälp medges rutavdrag! Oftast betalar man en flyttfirma per timme. Kostnaden varierar sedan beroende på bostadens storlek, om det finns hiss eller inte, om saker ska hämtas från vinds- eller källarförråd, vilken dag och tid som flytten ska ske och hur länge dina saker ska transporteras. Ett tips är att anlita flytthjälp en vardag, det är betydligt billigare än en helg! I storstäder är flyttfirmor oftast lite dyrare. Dessutom kan korta avstånd i storstäderna ta längre tid, vilket är bra att ha i åtanke. Oavsett har du bäst chans till att hitta en bra och prisvärd flyttfirma om du vänder dig till flera flyttfirmor och jämför de offerter du får.

Självklart! Att flytta till en annan stad eller kanske till och med ett annat land är en stor utmaning! Därför kan det vara skönt att anlita professionell flytthjälp för att flytten ska gå så smidigt som möjligt. Flyttfirmor som utför längre transporter har oftast den rätta utrustningen och de rätta verktygen för att allt ska flyttas i ett och samma lass. Hos Servicefinder hittar du flera kunniga flyttfirmor som kan hjälpa dig att transportera dina saker från en stad till en annan. De kan till och med hjälpa dig med packning, montering och flyttstädning! När du skapar en förfrågan hos oss så fyller du i vart flytten ska gå, därefter får du kontakt med flyttfirmor som är intresserade av uppdraget. Vi rekommenderar att du frågor flyttföretagen vad som ingår i deras försäkring, framför allt om dina föremål ska transporteras en längre sträcka.

Alla flyttfirmor som är anslutna till Servicefinder är godkända för F-skatt och är momsregistrerade. Vi gör också dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är i konkurs. Den viktigaste delen av vår kvalitetssäkring är företagens omdömen. Genom att läsa omdömen kan du enkelt ta del av vad andra kunder tyckte om flyttfirman.

Vi rekommenderar alltid att du vänder dig till flyttfirman och frågar om relevanta försäkringar och yrkestrafiktillstånd. Sök på företagets organisationsnummer på Transportstyrelsens hemsida för att kontrollera yrkestrafiktillstånd.

Oftast betalar man en flyttfirma per timme. Kostnaden varierar sedan beroende på bostadens storlek, om det finns hiss eller inte, om saker ska hämtas från vinds- eller källarförråd, vilken dag och tid som flytten ska ske och hur länge dina saker ska transporteras. I storstäder är flyttfirmor oftast lite dyrare. Dessutom kan korta avstånd i storstäderna ta längre tid, vilket är bra att ha i åtanke. Oavsett har du bäst chans till att hitta en bra och prisvärd flyttfirma om du vänder dig till flera flyttfirmor och jämför de offerter du får.

Kom ihåg att även flytthjälp ingår i rutavdraget!

Från bloggen

2022-02-01
Att flytta kan kännas kul och spännande, men också väldigt stressigt. Förråd ska rensas, prylar ska packas ner och avtal ska sägas upp. Här kan du ta del av 3 smarta tips som underlättar din flytt!
2021-12-22
Vill du anlita ett företag för hemstädning, flytthjälp eller kanske trädgårdsarbete? Då kan du få avdrag för det. Här besvarar vi vanliga frågor om skattereduktionen.
2021-07-01
Vid en flytt är det många som ställer sig frågan – flyttstäda själv eller anlita en flyttfirma? Här går vi igenom för- och nackdelar med alternativen!