Hitta rätt designer för jobbet

Hitta rätt designer för jobbet

Här kan du snabbt och enkelt komma i kontakt med professionella företag inom grafisk design. Det enda du behöver göra är att lämna en förfrågan och jämföra den bästa grafiska designern för ditt projekt. Det är helt gratis och inte bindande.

 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 11 252
  Pågående jobb
 • 24 000+
  Omdömen om företag
 • 4,6/5
  Företagens snittbetyg

Hos oss kan du jämföra flera företag för ditt projekt, stora som små - året runt. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har tusentals duktiga leverantörer anslutna som är betygsatta och kontrollerade.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats.

Förverkliga ditt drömprojekt och anlita ett företag som gör din vardag lite enklare. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta företag som får jobbet gjort.

Hur fungerar Servicefinder?

1
Beskriv projektet

Berätta vad du behöver hjälp med, vi skickar ditt uppdrag till relevanta företag.

2
Få offerter

Inom kort får du offerter från kvalificerade företag som vill hjälpa dig.

3
Sätt igång!

Jämför offerter och omdömen och välj företag. När jobbet är klart – lämna ett omdöme.

Senaste förfrågningarna för grafisk design

 Logotyp till bolag i Skellefteå, Inom 6 månader

Frida lämnade en förfrågan våren 2022:

Logotyp till bolag i Skellefteå, Inom 6 månader

Jag har startat upp ett Aktie Bolag med Namnet FW Nails AB
Vilket innebär nagelvård dvs, manikyr, gel lack och annat som har med naglar (på händer) att göra.
Jag fick inte mitt första namnförslag som jag hade en jätte bra logotyp till
Nu är jag ställd och behöver hjälp med en logotyp till mitt bolag.
Jag vill gärna ha en svart bakrung,
med bolagets namn i vitt eller färg det vet jag inte ännu?
Sedan är jag väldigt osäker på vilken typ av bild eller figur? Är öppen för förslag.

Frida fick hjälp

3 företag svarade på förfrågan och Frida valde Fostira AB för jobbet. Fostira AB har utfört 6 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.

Fostira AB fick omdömet

Söker logo designer inom Sverige, helst i Göteborg

Mia lämnade en förfrågan sommaren 2020:

Söker logo designer inom Sverige, helst i Göteborg

Behöver tillverka en logo till min firma: Pathways Samtalsrådgivning
Slogan: Den terapeutiska vägen.
Jag tänker en loggofont som är klassiskt, stilren, kanske i grönt eller svart. Vet inte om det är bäst att ha neutrala toner istället för en massa färg. Min målgrupp representerar en åldersgrupp mellan 30 till 65 år, medelklass och som bor i Göteborgsområdet, arbetande människa med eller utan barn, kan vara en karriärmänniska som liksom fastnat i livet. Gemensamt för denna målgrupp är att de är holistiskt intresserade av kropp och hälsa och vill finna lösningar till att må bättre.
Vill gärna ha med en bild vid sidan av texten, av något enkelt.
Jag gillar iden med en silhuett av ett ansikte/huvud där fåglar liksom lämnar huvudet, som liksom illustrerar ett fritt mänskliga sinnet och att inget är fastställt. Eller kanske en bild på en människa som är rotad i jorden som ett träd, där fåglar liksom lämnar trädets grenar.
Nedan är några bilder jag hittat på nätet. Kanske bidrar de till ideer och hur jag tänker…

Mia fick hjälp

Mia valde Stårner Design för jobbet. Stårner Design har utfört 2 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.

Stårner Design fick omdömet

Annika var helt fantastisk med hennes hjälp och rekommendationer. Hon ringde upp mig med en gång och erbjöd mig rekommendationer och gjorde detta alldeles gratis. Jag är överrumplad. Tack från hela mitt hjärta!! När man som jag just flyttat hem till Sverige efter så många år i andra länder så vet man inte vart man ska vända sig eller börja. När jag kommit igång med min firma är du först på min lista att kontakta och jag kommer definitivt att rekommendera dig och din firma till mitt nätverk. Du var så vänlig och fin, ändra dig aldrig. Tack och kram
Skapa logo samt uppdatera webbsida i Umeå

Ida lämnade en förfrågan hösten 2021:

Skapa logo samt uppdatera webbsida i Umeå

En redovisningsbyrå i Umeå som skulle behöva hjälp med logodesign plus uppdatering av webbsida. Vi har bytt namn från Småbolagsservice Nord till SBS Redovisning och skulle därför behöva byta domännamn och om möjligt skapa nya email-adresser samt koppla ihop de förra adresserna till de nya. Även om man då söker på www.sbsnord.se omdirigeras man automatiskt till den nya hemsidan.

Vi behöver också hjälp med att skapa en logotyp som finns i ett lämpligt filformat för att exempelvis sätta den på kuvert och annat kontorsmaterial. Den ska även kunna fungera på sociala medier. Jag vet inte om det då egentligen bara behövs ett typ av filformat eller om man måste ha flera. Vi har i dagsläget en enklare logotyp (triangel) som man på något snyggt sätt skulle kunna integrera med vårt företagsnamn. Jag bifogar även en annan logotyp(förutsatt att det går på nästa sida) som vi gillar men som vi har gjort en enklare redigering på bara för att exemplifiera vilka färger vi tänker oss. Vi ser gärna ett blått tema på loggan och hemsidan och gärna enkelt/minimalistiskt.

Vi efterfrågar helt enkelt en offert på vad ett sådant typ av arbete kan kosta.

Ida fick hjälp

10 företag svarade på förfrågan och Ida valde Infid AB för jobbet. Infid AB har utfört 21 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.

Skapa en grafisk illustation av hur en tillbyggnad kommer att se ut

Förfrågan lämnades vintern 2022:

Skapa en grafisk illustation av hur en tillbyggnad kommer att se ut

Skapa en grafisk design hur en tillbyggnad skulle se ut utifrån ett fysiskt foto som finns av en fasad.

konsumenten fick ett svar på sin förfrågan

Grafisk design i Linköping

Sander lämnade en förfrågan sommaren 2020:

Grafisk design i Linköping

Jag är i behov att skapa en 3D ritning av custom mc kåpa och skärmar för både fram och bakhjul.