Hitta rätt företag för jobbet

Hitta rätt företag för jobbet

Är det äntligen dags för en swimmingpool? En dröm är påväg att gå i uppfyllelse, se därför till att det blir så bra som möjligt. Hos Servicefinder hittar du duktiga företag som står redo att hjälpa dig med din pool efter dina önskemål!

 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 11 155
  Pågående jobb
 • 24 000+
  Omdömen om företag
 • 4,6/5
  Företagens snittbetyg

Hos oss kan du jämföra flera företag för ditt projekt, stora som små - året runt. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har tusentals duktiga leverantörer anslutna som är betygsatta och kontrollerade.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats.

Förverkliga ditt drömprojekt och anlita ett företag som gör din vardag lite enklare. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta företag som får jobbet gjort.

Hur fungerar Servicefinder?

1
Beskriv projektet

Berätta vad du behöver hjälp med, vi skickar ditt uppdrag till relevanta företag.

2
Få offerter

Inom kort får du offerter från kvalificerade företag som vill hjälpa dig.

3
Sätt igång!

Jämför offerter och omdömen och välj företag. När jobbet är klart – lämna ett omdöme.

Utmärkt bemötande och fin service genom hela arbetet. Pålitligt, punktligt, och genomförde arbetet helt utifrån beskrivningen.

Så tycker användarna om våra företag

Bygga trappa i en befintlig betongpool i Malmö, inom 3 månader

Filip är jättetrevlig och snabb på att svara om man har frågor eller funderingar. Han ringde alltid och bekräftade vilken tid han skulle komma, eller om han evt var försenad. Jobbet utfördes som planerat, snyggt och noggrant. Kan verkligen rekommendera honom för liknande uppdrag.
– Mimmi Malm
april 2024

Byte eller reparation av poolvärmare och packningar i Värmdö

Väldigt serviceminded och bra kvalitet på arbetet!
– Anders Hägg
september 2023

Senaste förfrågningarna för pool & swimmingpool

Bygga trappa i en befintlig betongpool i Malmö

Mimmi lämnade en förfrågan våren 2024:

Bygga trappa i en befintlig betongpool i Malmö

Vi önskar hjälp med att bygga en trappa i vår betinfliga helgjutna betongpool. Poolen är cirka 8*4 m och byggd 1966.
Poolen är målad i dagsläget och därför behövs antagligen färgen slipas av där trappan ska byggas. Efteråt skal hela poolen målas (det ingår inte i denna förfrågan)
Design på trappa är inte 100% fastlagt, men det blir något i stil med bifogad bild. Mått kan justeras +- en aning, men i stora drag så här.
Jobbet önskas gjort så snabbt som möjligt (som vädret tillåter).

Mimmi fick hjälp

3 företag svarade på förfrågan och Mimmi valde FP Byggnation AB för jobbet. FP Byggnation AB har utfört 15 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.9.

FP Byggnation AB fick omdömet

Filip är jättetrevlig och snabb på att svara om man har frågor eller funderingar.
Han ringde alltid och bekräftade vilken tid han skulle komma, eller om han evt var försenad.
Jobbet utfördes som planerat, snyggt och noggrant.
Kan verkligen rekommendera honom för liknande uppdrag.
Fixa poolen

Anders lämnade en förfrågan sommaren 2023:

Fixa poolen

Byte/reparation av poolvärmare och packningar.

Anders fick hjälp

Anders valde Siljans Bygg och Entreprenad AB för jobbet. Siljans Bygg och Entreprenad AB har utfört 4 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.

Siljans Bygg och Entreprenad AB fick omdömet

Väldigt serviceminded och bra kvalitet på arbetet!
Återfyllning med makadam och trallbygge för poolbygge I Rolfstorp nära Varberg

Förfrågan lämnades våren 2024:

Återfyllning med makadam och trallbygge för poolbygge I Rolfstorp nära Varberg

ÅTERFYLLNINNG:
Återfyllnad runt poolen med 8-16 makadam. Vid återfyllningen ska grävaren eller elektrikern lägga ut gulrör för el.

BYGGA TRALL:
När marken är återfylld kan trallen byggas runt poolen.

konsumenten fick 2 svar på sin förfrågan

Montering av en Control Station till pool i Eskilstuna

Amer lämnade en förfrågan sommaren 2024:

Montering av en Control Station till pool i Eskilstuna

Montering av en Control Station enligt nedan:

https://poolstore.se/produkt/pool/vattenrening-pool/mat-dosering/control-station-paket-redox-syra/?gad_source=1&gclid=CjwKCAjw9IayBhBJEiwAVuc3frz--mNJ8G051U7aLLgQ85WhJ5bEjfOa2t5iIPl6fRxU57oQCxUZsBoCSx8QAvD_BwE

Amer fick ett svar på sin förfrågan

Pool & swimmingpool i Lidingö, inom 12 månader

Alexander lämnade en förfrågan sommaren 2024:

Pool & swimmingpool i Lidingö, inom 12 månader

Önskar en pool som är cirka 6x3 meter som ligger längs med kortsidan.

Alexander fick 5 svar på sin förfrågan

Vanliga frågor om pool

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och att de har aktiva bolag. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser.

På företagens profilsidor hittar du, förutom omdömen, även certifikat och liknande. Många företag visar också upp tidigare utförda arbeten och referensjobb.

Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med företaget / hantverkaren du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa mer i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:

 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.

Läs mer om ROT-avdraget 2024 i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Från bloggen

2023-07-19
Många svenskar bygger pool för att göra huset till ett semesterparadis att njuta vid under sommaren. Att bygga pool kräver dock research – var ska jag ha den, vad är priset och kan jag bygga den själv? Här kommer 5 bra tips inför poolbygget!
2022-02-14
Din källare kan bli ett värdefullt och uppskattat rum i ditt hem. Skapa ett sällskapsrum för hela familjen, bygg en hemmabio eller ett gym. Möjligheterna är oändliga. Här delar vi med oss av 5 smarta tips som du kan inspireras av!
2022-01-14
Klassisk shakerestetik, minimalism eller en naturnära färgpalett? Inspireras av vår trendspaning där vi går igenom 3 starka kökstrender för 2022!