Hitta rätt företag för jobbet

Hitta rätt företag för jobbet

Vill du dra ner på dina energikostnader samtidigt som du sparar på miljön? Oavsett om du vill installera solpaneler på taket, i båten eller i sommarstugan - hos Servicefinder hittar du duktiga företag som installerar dina solpaneler när det passar dig bäst!

 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 11 155
  Pågående jobb
 • 24 000+
  Omdömen om företag
 • 4,6/5
  Företagens snittbetyg

Hos oss kan du jämföra flera företag för ditt projekt, stora som små - året runt. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har tusentals duktiga leverantörer anslutna som är betygsatta och kontrollerade.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats.

Förverkliga ditt drömprojekt och anlita ett företag som gör din vardag lite enklare. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta företag som får jobbet gjort.

Hur fungerar Servicefinder?

1
Beskriv projektet

Berätta vad du behöver hjälp med, vi skickar ditt uppdrag till relevanta företag.

2
Få offerter

Inom kort får du offerter från kvalificerade företag som vill hjälpa dig.

3
Sätt igång!

Jämför offerter och omdömen och välj företag. När jobbet är klart – lämna ett omdöme.

Senaste förfrågningarna för solpaneler

Komplett installation av Solenergisystem

Lars-Gunnar lämnade en förfrågan sommaren 2023:

Komplett installation av Solenergisystem

Jag är importör av kompletta solenergisystem och vindkraftsystem som nu behöver ha kontakt med entreprenörer i hela Sverige som vill installera mina produkter åt min kundstock som växer stadigt månad för månad. Just nu har jag potentiella kunder i Borås, Skåne och Stockholm och Värmland som vill ha kompletta offerter installation av paneler, batterier, växelriktare, små vindkraftverk och laddare mm inom de kommande tre månaderna och jag vill därför samarbeta med så många som möjligt för att klara av efterfrågan.

MVH// LGJ

Lars-Gunnar fick 7 svar på sin förfrågan

Installera solceller i Västerås

Stefan lämnade en förfrågan hösten 2022:

Installera solceller i Västerås

Offert på solceller, cirka 60kvm tak, på taket skorsten, takfönster och ventilationsrör, plåttak falsad byggt 2019.

Stefan fick hjälp

Stefan valde Geddeholms Allservice för jobbet. Geddeholms Allservice har utfört 8 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.2.

Geddeholms Allservice fick omdömet

Var snabba att komma på besök, titta på jobbet ,fick aldrig någon offert
Elektriker i Mora sätta upp solpaneler

Erik lämnade en förfrågan vintern 2022:

Elektriker i Mora sätta upp solpaneler

Sätta upp 10 kw solpaneler.

Erik fick hjälp

2 företag svarade på förfrågan och Erik valde Takläggarna Dalarna AB för jobbet. Takläggarna Dalarna AB har utfört 12 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.7.

Takläggarna Dalarna AB fick omdömet

Besiktiga de monterade solpaneler i Svalöv

Mehran lämnade en förfrågan sommaren 2022:

Besiktiga de monterade solpaneler i Svalöv

Hej!

Har låtit montera solpaneler på vår tak.
Behöver behörig elektriker som kan besiktiga de monterade solpanelerna.

Mehran fick hjälp

Mehran valde DD Elektrifiera AB för jobbet. DD Elektrifiera AB har utfört 5 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.7.

DD Elektrifiera AB fick omdömet

Tack
Solpaneler i Bjuv

Charlie lämnade en förfrågan våren 2024:

Solpaneler i Bjuv

Hej. Vi har nyligen köpt huset på Bygatan 9 i Bjuv men flyttar inte in förrän vi sålt vårt hus i Tågarp. Är sugen på att installera solceller på huset samt både batteri och billaddare samtidigt samt fixa lite elinstallation i garaget

Huset är enplans byggt 2006 och har ett stort dubbelgarage integrerat i huset och det skulle vara lämpligt att installera solceller ovanpå garaget. Elcentralen sitter på kortsidan i garaget så allt skulle vara nära varandra.

Huset är lite krångligt läge med ena sidan mot sydost och den andra nordväst så jag vet inte om det är lämpligt att sätta på sidan mot nordväst.

Just nu finns dessutom bara ett enda eluttag i garaget samt belysning i taket och el till garageportarna men ingen el för verkstadsbänkarna eller till uttag på utsidan eller innanför portarna.

Charlie fick 3 svar på sin förfrågan

Från bloggen

2023-06-27
Att tillbringa sommarsemestern hemma har blivit mycket populärt sedan pandemin. Och visst är det härligt? Svensk sommar är för det mesta, helt otroligt! Perfekta temperaturer och långa dagar. Har du också planerat en hemester men är rädd för att bara sitta still? Då kommer här 5 tips på sommarprojekt för hus och trädgård!
2023-05-03
Nu är det inte långt kvar till sommaren. Även om vädergudarna inte varit på vår sida så ser rapporten ut att vända väldigt snart! Vi har scannat marknaden i Sverige för att se vilka hus- och trädgårdsprojekt som är vanligast inför sommarmånaderna. Är det något av projekten som du vill eller kanske rent av måste få fixat innan din sommar börjar?
2023-04-11
Att måla om huset är ett stort projekt men som verkligen ger ditt hem en fräsch och förnyad känsla. Kanske väljer du samma färg som förut, eller så sätter du en helt ny färg på tillvaron. Men, innan du börjar måla är det viktigt att förbereda ditt hus ordentligt för att säkerställa att resultatet blir så bra som möjligt – planering är nyckeln. Här kommer 7 steg som är viktiga att följa när du förbereder ditt hus för nya färger.