Hitta rätt transportföretag för jobbet

Hitta rätt företag för jobbet

Ska du flytta utomlands eller skicka varor över gränserna? Här hittar du snabbt och enkelt erfarna transportföretag som hjälper dig med all typ av transport, det är helt gratis att lämna en förfrågan.

 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 7 712
  Pågående jobb
 • 22 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Hos oss kan du jämföra flera företag för ditt projekt, stora som små - året runt. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har tusentals duktiga leverantörer anslutna som är betygsatta och kontrollerade.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats.

Förverkliga ditt drömprojekt och anlita ett företag som gör din vardag lite enklare. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta företag som får jobbet gjort.

Hur fungerar Servicefinder?

1
Beskriv projektet

Berätta vad du behöver hjälp med, vi skickar ditt uppdrag till relevanta företag.

2
Få offerter

Inom kort får du offerter från kvalificerade företag som vill hjälpa dig.

3
Sätt igång!

Jämför offerter och omdömen och välj företag. När jobbet är klart – lämna ett omdöme.

Bra service rakt igenom, bra pris, tillgängliga, lyhörda och snabb leverans.

Senaste förfrågningarna för utlandstransport

Flytt och Utlandstransport till Finland från Solna

Pekka lämnade en förfrågan hösten 2020:

Flytt och Utlandstransport till Finland från Solna

Jag ska flytta till Finland (Helsingfors ca. 10 km från centrum) i början av December och vill ha hjälp på själva flytten (bära varor till flyttbilen) och transport. Jag bor i tvåa av 51 kvm. Större varor som ska flyttas är dubbelsäng, hörnsoffa, köksbordet + stolar, en smal bokhylla, cykel och bildäck. Sen blir det ca 15-20 flyttalådor och väskor av olika storlek, dom flesta är dock standard flyttlådor. Jag kommer kunna ta några varor i mitt eget bill.

Pekka fick hjälp

Pekka valde Riz Städ för jobbet. Riz Städ har utfört 64 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.6.

Riz Städ fick omdömet

Jag anlitade Riz Städ för flytt och städning när jag flyttade till Finland. Dom var alltid snabba att svara mina frågor innan flytt. Under själva flyttdagarna var dom punktliga och trevliga och flytten gick väldigt smidigt. Jag var glad att slippa strul när jag behövde flytta under specielle omständigheterna pga. coronan.
Privattransport från Nacka/Sverige till Frankrike

Carina lämnade en förfrågan våren 2024:

Privattransport från Nacka/Sverige till Frankrike

Privattransport, från Nacka/Sverige till lägenhet i Paris.
1st piano (b,h,djup/150x120x60)cm vikt gissningsvis ca 210kg max
1st litet skrivbord (120x90x70) vikt gissningsvis 25-30kg max
1st pianopall (50x60x30) vikt gissningsvis 20kg max (troligen lättare)
6st stora resväskor, största 70x110x50cm. Gissningsvis medelvikt 40kg/väska

Hiss finnes vid både stället där godset skall hämtas och där det skall lämnas.

Önskemål om avhämtning 8 april.

Carina fick 2 svar på sin förfrågan

Privat transport

Jens lämnade en förfrågan hösten 2023:

Privat transport

Malmö- Paris Behöver pris på frakt av mindre vävstol nedmonterad. Längd på trästomme 140 cm.

Jens fick hjälp

Jens valde JMT Flytt Transport för jobbet. JMT Flytt Transport har utfört 60 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.9.

JMT Flytt Transport fick omdömet

Bra service rakt igenom, bra pris, tillgängliga, lyhörda och snabb leverans.
Utlandstransport Paris Uppsala

Anders lämnade en förfrågan vintern 2022:

Utlandstransport Paris Uppsala

Flytt av diverse möbler och kartonger cirka 15 kubikmeter från Paris till Uppsala.

Anders fick hjälp

Anders valde JMT Flytt Transport för jobbet. JMT Flytt Transport har utfört 60 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.9.

JMT Flytt Transport fick omdömet

Utlands transport från Helsingborg till Berlin, 27/9

Förfrågan lämnades sommaren 2020:

Utlands transport från Helsingborg till Berlin, 27/9

I am looking for full house move. I am expecting a complete package including packing, transport, unpacking and cleaning. Please provide the prices for storage facility as well. The room is 72m2 (2 rok).

Konsumenten fick hjälp

3 företag svarade på förfrågan och konsumenten valde MCDF Transport AB för jobbet. MCDF Transport AB har utfört 45 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.9.

Vanliga frågor om utlandstransport

För att hitta en flyttfirma via Servicefinder behöver du bara skapa en gratis förfrågan där du beskriver ditt uppdrag. Vi gör sedan jobbet med att matcha ihop dig med flyttfirmor i ditt område. Du kan jämföra både offerter och omdömen innan du väljer ett företag.

Ja, flytthjälp ingår i rutavdraget. Avdrag medges för flytt mellan bostäder, till och från magasinering, packning, uppackning, lastning, lossning och arbetstiden för uppdraget. Inget avdrag medges för kostnader för flyttbilen. Även flyttstädning ingår i rutavdraget. För att ha rätt till avdraget behöver du dock uppfylla vissa kriterier:

 • Du måste vara minst 18 år vid beskattningsårets slut.
 • Du bor och betalar skatt i Sverige eller bor utomlands och beskattas i Sverige.
 • Du betalar tillräckligt med skatt.
 • Du eller någon utav dina föräldrar måste helt eller delvis bo i fastigheten.
 • Du är den som betalar för tjänsten. Du får inget skatteavdrag om det är någon annan som har betalat fakturan, trots att det är du som bor i bostaden.
 • Rutavdraget får uppgå till max 75.000 kronor per person och år.
 • För ruttjänster så är avdragets procentuella del av arbetskostnaden mer generös, då du kan göra upp till 50 procent avdrag.

Du kan läsa mer om rutavdraget på Skatteverkets egna hemsida.

Bra att veta är att flytthjälp medges rutavdrag! Oftast betalar man en flyttfirma per timme. Kostnaden varierar sedan beroende på bostadens storlek, om det finns hiss eller inte, om saker ska hämtas från vinds- eller källarförråd, vilken dag och tid som flytten ska ske och hur länge dina saker ska transporteras. Ett tips är att anlita flytthjälp en vardag, det är betydligt billigare än en helg! I storstäder är flyttfirmor oftast lite dyrare. Dessutom kan korta avstånd i storstäderna ta längre tid, vilket är bra att ha i åtanke. Oavsett har du bäst chans till att hitta en bra och prisvärd flyttfirma om du vänder dig till flera flyttfirmor och jämför de offerter du får.

Självklart! Att flytta till en annan stad eller kanske till och med ett annat land är en stor utmaning! Därför kan det vara skönt att anlita professionell flytthjälp för att flytten ska gå så smidigt som möjligt. Flyttfirmor som utför längre transporter har oftast den rätta utrustningen och de rätta verktygen för att allt ska flyttas i ett och samma lass. Hos Servicefinder hittar du flera kunniga flyttfirmor som kan hjälpa dig att transportera dina saker från en stad till en annan. De kan till och med hjälpa dig med packning, montering och flyttstädning! När du skapar en förfrågan hos oss så fyller du i vart flytten ska gå, därefter får du kontakt med flyttfirmor som är intresserade av uppdraget. Vi rekommenderar att du frågor flyttföretagen vad som ingår i deras försäkring, framför allt om dina föremål ska transporteras en längre sträcka.

Alla flyttfirmor som är anslutna till Servicefinder är godkända för F-skatt och är momsregistrerade. Vi gör också dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är i konkurs. Den viktigaste delen av vår kvalitetssäkring är företagens omdömen. Genom att läsa omdömen kan du enkelt ta del av vad andra kunder tyckte om flyttfirman.

Vi rekommenderar alltid att du vänder dig till flyttfirman och frågar om relevanta försäkringar och yrkestrafiktillstånd. Sök på företagets organisationsnummer på Transportstyrelsens hemsida för att kontrollera yrkestrafiktillstånd.

Oftast betalar man en flyttfirma per timme. Kostnaden varierar sedan beroende på bostadens storlek, om det finns hiss eller inte, om saker ska hämtas från vinds- eller källarförråd, vilken dag och tid som flytten ska ske och hur länge dina saker ska transporteras. I storstäder är flyttfirmor oftast lite dyrare. Dessutom kan korta avstånd i storstäderna ta längre tid, vilket är bra att ha i åtanke. Oavsett har du bäst chans till att hitta en bra och prisvärd flyttfirma om du vänder dig till flera flyttfirmor och jämför de offerter du får.

Kom ihåg att även flytthjälp ingår i rutavdraget!

Från bloggen

2022-02-01
Att flytta kan kännas kul och spännande, men också väldigt stressigt. Förråd ska rensas, prylar ska packas ner och avtal ska sägas upp. Här kan du ta del av 3 smarta tips som underlättar din flytt!
2021-12-22
Vill du anlita ett företag för hemstädning, flytthjälp eller kanske trädgårdsarbete? Då kan du få avdrag för det. Här besvarar vi vanliga frågor om skattereduktionen.
2021-07-01
Vid en flytt är det många som ställer sig frågan – flyttstäda själv eller anlita en flyttfirma? Här går vi igenom för- och nackdelar med alternativen!