Hitta rätt betongarbetare för jobbet

Hitta rätt betongarbetare för jobbet

Behöver du få ett betongarbete utfört? Oavsett om du ska underhålla, reparera eller gjuta betong - hos Servicefinder hittar du duktiga betongarbetare som står redo att hjälpa dig med ditt projekt!

 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 11 140
  Pågående jobb
 • 24 000+
  Omdömen om företag
 • 4,6/5
  Företagens snittbetyg

Hos oss kan du jämföra flera företag för ditt projekt, stora som små - året runt. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har tusentals duktiga leverantörer anslutna som är betygsatta och kontrollerade.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats.

Förverkliga ditt drömprojekt och anlita ett företag som gör din vardag lite enklare. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta företag som får jobbet gjort.

Hur fungerar Servicefinder?

1
Beskriv projektet

Berätta vad du behöver hjälp med, vi skickar ditt uppdrag till relevanta företag.

2
Få offerter

Inom kort får du offerter från kvalificerade företag som vill hjälpa dig.

3
Sätt igång!

Jämför offerter och omdömen och välj företag. När jobbet är klart – lämna ett omdöme.

Bra utfört arbete som gjordes snabbt och de höll tiden enligt överenskommelse.

Så tycker användarna om våra betongarbetare

Platsgjuten betong på 56 kvm uppfart i Tyresö

Jag har anlitat karaj bygg allservice för uppföra en stor gjuten betong platta på plats, ett utmärk utfört arbete. Adam
– Adam Jadidi
december 2020

Gjuta en sula i Laholm

Fint utfört jobb, snabbt och bra pris! Mycke nöjd!
– Stellan Johansson
maj 2023
Mällersta Riv & Byggtjänst AB

Fylla ca 40 st borrhål med betong i betonggolv i Vallentuna

Snabbt och noggrant jobb! Avsåg gjudning av gamla betonghål.
– Ulf Malmgren
augusti 2023

Senaste förfrågningarna för betong

Betongklack till tälthall i Uppsala

Staffan lämnade en förfrågan våren 2024:

Betongklack till tälthall i Uppsala

Vi är intresserade av en prisuppskattning på formsättning, armering och gjutning av en betongklack på en befintlig betongplatta vid Funbo-Lövsta utanför Uppsala. Klacken kommer användas till förankring av en tälthall. Storleken på klackens tvärsnitt är 600mm bred och 200mm hög. Yttermåtten på klacken är 47.6m x 20,7m med ett 4m uttag för port på ena kortsidan. Utsättningsritning, principskiss och laster för tälthallen finns.

Staffan fick hjälp

4 företag svarade på förfrågan och Staffan valde Bygg och Betong i Norduppland AB för jobbet. Bygg och Betong i Norduppland AB har utfört 1 jobb via Servicefinder.

Staket, mur

Maria lämnade en förfrågan våren 2024:

Staket, mur

Gjuta låg rejäl armerad betongmur (höjd 0,5 m) i tomtgräns. Tomten gränsar mot stranden och har mur söderut men behöver även mur som går i syd-nordlig sträckning och skyddar mot havets härjningar österut.
I syd-nordlig sträckning ska även ett staket byggas som "fortsättning" på muren som avgränsning av tomten österut.
I samband med jobbet behöver befintlig mur som gränsar mot stranden söderut lagas, då den har sprickor efter stormen Babet. Eventuellt innehåller jobbet även en låg murinramning av en uteplats inne i trädgården.

Maria fick 3 svar på sin förfrågan

Flytspackla betongplatta och putsa källarvägg av lecablock

Andreas lämnade en förfrågan hösten 2023:

Flytspackla betongplatta och putsa källarvägg av lecablock

Har en källare där det tidigare var träpanel. Den har jag rivit bort liksom isoleringen där bakom. Nu är det endast lecablock en som syns på insidan.
Golvet är laminat lagt på frigolit, cirka 8 cm upp från bottenplattan.
Jag skulle vilja ha offert på vad det kostar att putsa väggen och förbereda den för målning samt att göra i ordning bottenplattan, höja upp till dagens golvnivå växa 8 cm och flytspackla på den.
Väggarna är 16x2,30 m.
Markytan är cirka 33 kvadratmeter.

Andreas fick 4 svar på sin förfrågan

Gjuta betong platta för carport

Thomas lämnade en förfrågan hösten 2023:

Gjuta betong platta för carport

Bor I, Ösby, Brottby. Vi behöver få en platta till carpoten gjuten.
Vi har fått L block och Armering finns på plats, och kom med carports paketet. Carporten är cirka 6 x 8 meter och L blocken är 30 cm höga.
Nu ligger det makadam 8-16 och 16-32 som grund.

- Carportens grund skall mätas ut från huset.
- Marken ska packas med en padda.
- Sedan behöver vi att L blocken placeras ut.
- El rör och vatten rör ska sticka upp ur grunden. Så de behöver skäras ut hål för de.
- Armeringen lägs ut.
- Och att betongen gjuts.

Thomas fick 4 svar på sin förfrågan

Ombyggnad av garage

Alexander lämnade en förfrågan sommaren 2023:

Ombyggnad av garage

Intresserade av att göra om vårt garage (cirka 6x3m, se bifogad planritning) till boyta. För detta behöver vi hjälp med att jämna ut betonggolvet, sätta igen golvbrunnen samt sätta igen garagedörren. Vi tänker oss i första hand att mura igen garageporten och sätta in ett fönster, men vi är öppna för andra lösningsförslag. Vi är också eventuellt intresserade av att ta upp ett hål och sätta in en altandörr i motsatt kortsida för en utgång till trädgården (lite beroende på kostnad).

Alexander fick 4 svar på sin förfrågan

Vanliga frågor om betong

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och att de har aktiva bolag. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser.

På företagens profilsidor hittar du, förutom omdömen, även certifikat och liknande. Många företag visar också upp tidigare utförda arbeten och referensjobb.

Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med företaget / hantverkaren du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa mer i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:

 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.

Läs mer om ROT-avdraget 2024 i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Från bloggen

2023-07-19
Många svenskar bygger pool för att göra huset till ett semesterparadis att njuta vid under sommaren. Att bygga pool kräver dock research – var ska jag ha den, vad är priset och kan jag bygga den själv? Här kommer 5 bra tips inför poolbygget!
2022-02-14
Din källare kan bli ett värdefullt och uppskattat rum i ditt hem. Skapa ett sällskapsrum för hela familjen, bygg en hemmabio eller ett gym. Möjligheterna är oändliga. Här delar vi med oss av 5 smarta tips som du kan inspireras av!
2022-01-14
Klassisk shakerestetik, minimalism eller en naturnära färgpalett? Inspireras av vår trendspaning där vi går igenom 3 starka kökstrender för 2022!