Hitta rätt byggnadssnickare för jobbet

Hitta rätt byggnadssnickare för jobbet

Vill du bygga en ny eller glasa in din befintliga balkong? Hos oss på Servicefinder får du offerter från duktiga företag som vill hjälpa dig med din balkong – helt gratis och utan förpliktelser.

 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 10 621
  Pågående jobb
 • 23 000+
  Omdömen om företag
 • 4,6/5
  Företagens snittbetyg

Hos oss kan du jämföra flera företag för ditt projekt, stora som små - året runt. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har tusentals duktiga leverantörer anslutna som är betygsatta och kontrollerade.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats.

Förverkliga ditt drömprojekt och anlita ett företag som gör din vardag lite enklare. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta företag som får jobbet gjort.

Hur fungerar Servicefinder?

1
Beskriv projektet

Berätta vad du behöver hjälp med, vi skickar ditt uppdrag till relevanta företag.

2
Få offerter

Inom kort får du offerter från kvalificerade företag som vill hjälpa dig.

3
Sätt igång!

Jämför offerter och omdömen och välj företag. När jobbet är klart – lämna ett omdöme.

Tusen tack för hjälpen! Allt från start till klart var mycket givande! Vi rekommenderar Nords smide & design! Kommer anlitas igen i framtiden! ETT STORT TACK!

Senaste förfrågningarna för balkong

Inglasning av balkong i Trelleborg

Saga lämnade en förfrågan vintern 2024:

Inglasning av balkong i Trelleborg

Hej där! Letar efter någon som kan hjälpa mig att glasa in min balkong. Är du en skicklig hantverkare med erfarenhet av glasning eller kanske en entreprenör som är kunnig inom detta område? Jag skulle uppskatta din hjälp och expertis för att förvandla min balkong till ett mysigt och skyddat utrymme där jag kan koppla av och njuta av omgivningarna. Om du är intresserad av att hjälpa mig och tror att du har kunskapen och färdigheterna för uppgiften, så tveka inte att kontakta mig. Ser fram emot att höra från er.

Saga fick hjälp

2 företag svarade på förfrågan och Saga valde Glas 24 AB för jobbet. Glas 24 AB har utfört 11 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.

Inglasning av altan i Helsingborg

Mathias lämnade en förfrågan sommaren 2020:

Inglasning av altan i Helsingborg

Vill glasa in min altan på markplan. Bygglov är beviljat.
Måtten är ca:
B 2640
L 5350
H 2635
Det gäller 2 sidor. Enligt brf föreningen så får man inte göra några infästningar/åverkan på fasaden. Det skall vara glaspartier ända upp till taket. Kulören på profilerna skall vara grå färgkod NCSS 7500-N.
Infästning skall gå från stolpe till stolpe till vägg (se bild)
Vill ha offert på vad det skulle kosta att få det hela fixat

Mathias fick hjälp

Mathias valde Glas 24 AB för jobbet. Glas 24 AB har utfört 11 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.

Näta in balkong

Jim lämnade en förfrågan vintern 2024:

Näta in balkong

Skulle behöva ta in lite offerter för att näta in en balkong.
Vi har 4 katter och det vore skönt att slippa oroa sig för att någon skulle ramla ner/försvinna mm.
Mått är enligt nedan.
170CM korta sidan.
390CM långa sidan.
140CM mellan räcken.

Jim fick hjälp

2 företag svarade på förfrågan och Jim valde Nords smide & design för jobbet. Nords smide & design har utfört 3 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.

Nords smide & design fick omdömet

Tusen tack för hjälpen! Allt från start till klart var mycket givande! Vi rekommenderar Nords smide & design! Kommer anlitas igen i framtiden! ETT STORT TACK!
Balkonginglasning

Ana lämnade en förfrågan sommaren 2023:

Balkonginglasning

Inköp och montering av skjutdörrar/fönster på balkongen i ett rådhus.

Ana fick hjälp

Ana valde Gran Bygg & Inredning Handelsbolag för jobbet. Gran Bygg & Inredning Handelsbolag har utfört 33 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.9.

Gran Bygg & Inredning Handelsbolag fick omdömet

Balkonginglasning 1 vägg i Vänersborg, Inom 3 månader

Anette lämnade en förfrågan vintern 2023:

Balkonginglasning 1 vägg i Vänersborg, Inom 3 månader

Balkonginglasning 1 vägg.

Anette fick hjälp

Anette valde MDR Bygg & Montage för jobbet. MDR Bygg & Montage har utfört 31 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.9.

MDR Bygg & Montage fick omdömet

Från bloggen

2023-06-27
Att tillbringa sommarsemestern hemma har blivit mycket populärt sedan pandemin. Och visst är det härligt? Svensk sommar är för det mesta, helt otroligt! Perfekta temperaturer och långa dagar. Har du också planerat en hemester men är rädd för att bara sitta still? Då kommer här 5 tips på sommarprojekt för hus och trädgård!
2023-05-03
Nu är det inte långt kvar till sommaren. Även om vädergudarna inte varit på vår sida så ser rapporten ut att vända väldigt snart! Vi har scannat marknaden i Sverige för att se vilka hus- och trädgårdsprojekt som är vanligast inför sommarmånaderna. Är det något av projekten som du vill eller kanske rent av måste få fixat innan din sommar börjar?
2023-04-11
Att måla om huset är ett stort projekt men som verkligen ger ditt hem en fräsch och förnyad känsla. Kanske väljer du samma färg som förut, eller så sätter du en helt ny färg på tillvaron. Men, innan du börjar måla är det viktigt att förbereda ditt hus ordentligt för att säkerställa att resultatet blir så bra som möjligt – planering är nyckeln. Här kommer 7 steg som är viktiga att följa när du förbereder ditt hus för nya färger.