Hitta rätt städföretag för jobbet

Hitta rätt dödsbostädare för jobbet

Behöver du hjälp med dödsbostädning? Hos oss på Servicefinder får du offerter från kunniga städfirmor som utför dödsbostädning. Att lämna en förfrågan är helt gratis och utan förpliktelser.

 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 11 355
  Pågående jobb
 • 24 000+
  Omdömen om företag
 • 4,6/5
  Företagens snittbetyg

Hos oss kan du jämföra flera företag för ditt projekt, stora som små - året runt. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har tusentals duktiga leverantörer anslutna som är betygsatta och kontrollerade.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats.

Förverkliga ditt drömprojekt och anlita ett företag som gör din vardag lite enklare. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta företag som får jobbet gjort.

Hur fungerar Servicefinder?

1
Beskriv projektet

Berätta vad du behöver hjälp med, vi skickar ditt uppdrag till relevanta företag.

2
Få offerter

Inom kort får du offerter från kvalificerade företag som vill hjälpa dig.

3
Sätt igång!

Jämför offerter och omdömen och välj företag. När jobbet är klart – lämna ett omdöme.

Jättenöjd, bra jobbat med tanke på hur smutsigt det var

Så tycker användarna om våra dödsbostädare

Dödsbostädning av ca 150 kvm i Vallentuna

Jag kan verkligen rekommendera Galindo! Allt var väl genomfört och ett trevligt bemötande! Jag är jättenöjd.
– Ulrika Löfholm
maj 2020
Samson Miljöservice AB

Dödsbostädning av 72 kvm i Falköping, 25/2

Bra pris och ett bra bemötande, inga krångligheter
– Jan Wikman
februari 2022

Dödsbostädning av ca 70 kvm i Fagersta, 21/11

Bra snabb och prisvärd service! Fint söt resultat. Kan starkt rekommendera
– Alexandra Hellberg
november 2022

Senaste förfrågningarna för dödsbostädning

Dödsbostädning av 65 kvm i Nynäshamn

Kerstin lämnade en förfrågan vintern 2021:

Dödsbostädning av 65 kvm i Nynäshamn

Flyttstädning av 2 rok inklusive fönsterputs. Viss städutrustning som dammsugare, mopp med hink och fönsterskrapa finns på plats. Ev. kommer inflyttning att ske redan 15/2. Nyckel till lägenheten finns i en cylinder som fastighetsbolaget har nyckel till. Då bor och jobbar i Stockholm har svårt att vara på plats men det går bra att boka tid så fastighetsskötaren låser upp. Lägenheten kommer att vara helt tom på möbler from 31/1.

Kerstin fick hjälp

4 företag svarade på förfrågan och Kerstin valde Nästa steg för jobbet. Nästa steg har utfört 23 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.9.

Nästa steg fick omdömet

Mycket bra utfört arbete. Bra kommunikation.
dödsbostädning och rensning i Helsingborg

Marie lämnade en förfrågan hösten 2023:

dödsbostädning och rensning i Helsingborg

Litet hus, en ensam man. Bottenvåning med vardagsrum, kök och badrum, ovanvåning med två sovrum/ verkstad. Dessutom "matkällare" med stampat golv, ingång genom lucka i golvet i köket. I källaren finns det vätskor som tex, gammal olja, gammal färg, bensin och diverse vätskor som används till motorer och hobby i mindre dunkar. På tomt finns dessutom mindre skjul, med tidigare intresse för bilfordon, trädgårdskötsel och diverse.

Marie fick 9 svar på sin förfrågan

Dödsbostädning av 71 kvm i Nässjö, 31/5

Camilla lämnade en förfrågan våren 2019:

Dödsbostädning av 71 kvm i Nässjö, 31/5

Det är inte städning som efterfrågas utan köp och bortforsling av återstående bohag efter min mamma som flyttar till äldreboende. Vi behöver hjälp från en firma som köper de möbler och saker som hon inte flyttar med, och tömmer lägenheten. Flyttstädning är redan bokad till 7 juni, så senast 6 juni måste lägenheten vara tömd. Förutom köksgeråd finns en bokhylla med vitrinskåp och belysning samt ett litet runt kontorsbord och fyra köksstolar.

Camilla fick 3 svar på sin förfrågan

Dödsbostädning i Hallstavik

Marianne lämnade en förfrågan våren 2023:

Dödsbostädning i Hallstavik

Urstädning av lägenhet samt tömning av personligt bohag, mestadels kläder plus köksgeråd cirka 6-7 stora flyttkartonger, ej möbler, lägenhet hyrd i andra hand.
Ej förråd.
Grisslehamnsvägen Hallstavik.
Så snart som möjligt.

Marianne fick hjälp

4 företag svarade på förfrågan och Marianne valde Starmoves för jobbet. Starmoves har utfört 4 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.

Starmoves fick omdömet

Seriöst, noggrant och perfekt resultat av tömning/ flyttstädning.
Rekommenderas verkligen!
5 stjärnor av 5.
Tack David!! ❤️🙏
Dödsbostädning av 57 kvm i Höganäs

Tommy lämnade en förfrågan sommaren 2024:

Dödsbostädning av 57 kvm i Höganäs

Nybyggt hus där hyresgästen endast bott cirka 1 månad.

Tommy fick hjälp

4 företag svarade på förfrågan och Tommy valde MTN Privat&Företags Städ AB för jobbet. MTN Privat&Företags Städ AB har utfört 29 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.7.

MTN Privat&Företags Städ AB fick omdömet

Bra service och mycket prisvärt.

Vanliga frågor om dödsbostädning

Alla våra anslutna städfirmor har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är i konkurs. Omdömen är en viktig del i vårt kvalitetsarbete och vår tjänst bygger på ärliga omdömen. Alla som hittar städföretag via oss blir tillfrågade att lämna omdöme om städfirman efter utförd städning. De omdömen du ser är därför ett resultat av en städning som en ansluten städfirma genomfört.

De moment som ingår i en hemstädning kan skilja sig mellan olika städfirmor. Dessutom är varje hem unikt, så prata med städföretaget och framför dina önskemål. Då kan ni tillsammans komma överens om vad som ska ingå i hemstädningen.

Rutavdraget har gjort hemstädning till en lyx många svenskar kan unna sig. Med rutavdraget betalar du endast 50 procent av arbetskostnaden på städningen. Omfattningen på städningen, antal kvadratmeter för ytan som ska städas, hur ofta du vill ha städhjälp och vart du bor är faktorer som påverkar priset. För att få bäst pris bör du alltid vända dig till flera städfirmor och jämföra offerter. När du får offerter är det viktigt att du kontrollerar att alla städmoment står med, samt att städmaterial, moms och rutavdraget är inkluderat. Du kan läsa mer om vad det kostar att anlita en städfirma här.

Ja, städhjälp ingår i rutavdraget. Även fönsterputs och flyttstädning kvalificerar för rutavdrag. Avdraget får du för arbete som utförs i din eller dina föräldrars bostad. Även fritidshus medges rutavdrag. Här är villkoren för rutavdraget:

 • Du har fyllt 18 år när arbetet utförs.
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du eller någon utav dina föräldrar måste helt eller delvis bo i fastigheten.
 • Du är den som betalar eller har betalat för tjänsten. Du får inget skatteavdrag om det är någon annan som har betalat fakturan, trots att det är du som bor i bostaden.
 • Rutavdraget får uppgå till max 75.000 kronor per person och år.
 • För ruttjänster så är avdragets procentuella del av arbetskostnaden mer generös, då du kan göra upp till 50 procents avdrag.

Du kan alltid läsa om RUT- och ROT-avdraget på Skatteverkets webbplats och vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller för just dig och ditt projekt.

Börja med att skapa en gratis förfrågan där du beskriver ditt behov. Vi matchar sedan ihop dig med städfirmor i ditt område. Genom att jämföra offerter och omdömen kan du säkerställa att du väljer den bäst lämpade städfirman.

Från bloggen

2023-08-12
Planerar du att anlita städhjälp? Vi förstår det. Att få hjälp med städningen är ett smart sätt att frigöra tid på. Här går vi igenom vad som påverkar priset när du ska anlita städhjälp och vad du bör tänka på när du ska välja städfirma.
2019-12-12
Julen närmar sig med stormsteg – kanske har du fullt upp på jobbet innan en skön ledighet väntar. Samtidigt ska du hinna med allt som behövs för att få den där perfekta julen som de flesta önskar sig. Klappar ska slås in, maten ska inhandlas, granen ska kläs och det ska pyntas i hemmets alla vrår. Kommer du hinna med storstädningen? Lugn, vi guidar dig till ett julfint hem.
2019-03-18
Att anlita städhjälp kan vara lösningen när timmarna känns få och att göra-listan bara blir längre. Men det finns lite att tänka på. Said Sloyev och Lisette Angefur har varit anslutna till Servicefinder i nästan 4 år och driver den populära städ- och flyttfirman Finemang Städ och Flytt AB. Missa inte deras experttips till dig som funderar på att anlita en städfirma!