Hitta rätt låssmed för jobbet

Hitta rätt företag för jobbet

Har du låst dig ute eller är det helt enkelt dags att byta lås? Oavsett vad du kan tänkas behöva en låssmed till - hos Servicefinder hittar du duktiga företag som står redo att hjälpa dig!

 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 11 503
  Pågående jobb
 • 23 000+
  Omdömen om företag
 • 4,6/5
  Företagens snittbetyg

Hos oss kan du jämföra flera företag för ditt projekt, stora som små - året runt. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har tusentals duktiga leverantörer anslutna som är betygsatta och kontrollerade.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats.

Förverkliga ditt drömprojekt och anlita ett företag som gör din vardag lite enklare. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta företag som får jobbet gjort.

Hur fungerar Servicefinder?

1
Beskriv projektet

Berätta vad du behöver hjälp med, vi skickar ditt uppdrag till relevanta företag.

2
Få offerter

Inom kort får du offerter från kvalificerade företag som vill hjälpa dig.

3
Sätt igång!

Jämför offerter och omdömen och välj företag. När jobbet är klart – lämna ett omdöme.

Snabbt och smidigt. Rekommenderar!

Så tycker användarna om våra företag

Byta lås till ytterdörr på Värmdö

Trevlig och punktlig personal
– Shari Moeini
december 2022

Låssmed i Nynäshamn, omgående

Bra information och bemötande. Rekommenderas
– Doris Andersohn
april 2021

Låsbyten på ytterdörrar utan standardmått i Nacka

När den unga killen inte kom till den andra tiden vi gjort upp så kontaktade vi företaget som inom några timmar hittat en annan låssmed som kunde komma dagen efter. Den låssmeden var mycket duktig och trevlig och den totala upplevelsen av kontakten med företaget blev därmed mycket bra.
– Anett
augusti 2022

Senaste förfrågningarna för låssmed

Brådskande Låssmed i Nacka

Anett lämnade en förfrågan våren 2022:

Brådskande Låssmed i Nacka

Låsbyten på ytterdörrar utan standardmått:
2x Byte låskista till standardmått.
2x Byte handtag och vred.
2x Byte från oval till rund låscylinder.
3x Byte slutbleck till standardmått.

Eventuellt även:
3x Montering brytbleck.
Ytterligare en komplett dörr (låskista, handtag, vred, rund cylinder, slutbleck, brytbleck)
Ytterligare en dörr till rund cylinder samt brytbleck.

Allt material finns förutom möjligen en del vredskruvar.

Anett fick hjälp

Anett valde Nylås AB för jobbet. Nylås AB har utfört 14 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.8.

Nylås AB fick omdömet

När den unga killen inte kom till den andra tiden vi gjort upp så kontaktade vi företaget som inom några timmar hittat en annan låssmed som kunde komma dagen efter.
Den låssmeden var mycket duktig och trevlig och den totala upplevelsen av kontakten med företaget blev därmed mycket bra.
Hjälp att öppna ytterdörr utan sprint i handtaget, Eskilstuna Tummelsta

Maria lämnade en förfrågan våren 2022:

Hjälp att öppna ytterdörr utan sprint i handtaget, Eskilstuna Tummelsta

Har en stuga i Tummelsta-området. Dörrhandtagen saknas sprint, så jag har haft ett snöre som hållit ihop dörrhandtagen på insidan respektive utsidan. Nu fungerar det inte längre. Jag vågar inte åka dit om risken är att jag inte kommer in eller att jag riskerar att inte kunna låsa igen. Kan ni hjälpa till med detta? Ge mig bara 2 timmars förvarning så jag hinner åka dit ut. Alternativt har jag en extranyckel där på ett ställe jag kan berätta vart det är. Hoppas nån kan hjälpa mig nu i helgen eller i veckan. Det gör ingenting om det kostar extra på helgen! Jag tror kanske också att jag inte måste vara på plats, utan att nån kan göra det oavsett.

Maria fick hjälp

Maria valde Lås & Säkerhet Västmanland AB för jobbet. Lås & Säkerhet Västmanland AB har utfört 2 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.

Lås & Säkerhet Västmanland AB fick omdömet

Snabbt och effektivt löste de mitt problem, samma dag till och med!
Installation av nytt lås i Stockholm

Förfrågan lämnades sommaren 2021:

Installation av nytt lås i Stockholm

Fick inte nyckeln till ett av mina 2 lås när jag flyttade till min nya lägenhet. Jag skulle vilja få nyckeln till det låset alternativt ta bort låset och skapa ett nytt (se bifogad bilden av låset).

Konsumenten fick hjälp

2 företag svarade på förfrågan och konsumenten valde SLOKAB för jobbet. SLOKAB har utfört 7 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.

SLOKAB fick omdömet

Byta ut det gamla låset till ett nytt i Bjuv

Ingrid lämnade en förfrågan våren 2024:

Byta ut det gamla låset till ett nytt i Bjuv

Byta ut det gamla låset till ett nytt.

Ingrid fick hjälp

Ingrid valde Ekoby Studio för jobbet. Ekoby Studio har utfört 41 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.9.

Ekoby Studio fick omdömet

Bra bemötande, serviceinriktad, ansvarstagande, kunnig. Allt bra. Rekommenderas!
LÅS

Alex lämnade en förfrågan vintern 2024:

LÅS

Byte av gamla lås till Yale-dörrlås.

Alex fick hjälp

Alex valde Agells Glas & Byggservice för jobbet. Agells Glas & Byggservice har utfört 24 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.9.

Agells Glas & Byggservice fick omdömet

Kvalitet också

Från bloggen

2023-06-27
Att tillbringa sommarsemestern hemma har blivit mycket populärt sedan pandemin. Och visst är det härligt? Svensk sommar är för det mesta, helt otroligt! Perfekta temperaturer och långa dagar. Har du också planerat en hemester men är rädd för att bara sitta still? Då kommer här 5 tips på sommarprojekt för hus och trädgård!
2023-05-03
Nu är det inte långt kvar till sommaren. Även om vädergudarna inte varit på vår sida så ser rapporten ut att vända väldigt snart! Vi har scannat marknaden i Sverige för att se vilka hus- och trädgårdsprojekt som är vanligast inför sommarmånaderna. Är det något av projekten som du vill eller kanske rent av måste få fixat innan din sommar börjar?
2023-04-11
Att måla om huset är ett stort projekt men som verkligen ger ditt hem en fräsch och förnyad känsla. Kanske väljer du samma färg som förut, eller så sätter du en helt ny färg på tillvaron. Men, innan du börjar måla är det viktigt att förbereda ditt hus ordentligt för att säkerställa att resultatet blir så bra som möjligt – planering är nyckeln. Här kommer 7 steg som är viktiga att följa när du förbereder ditt hus för nya färger.