Hitta rätt advokat för jobbet

Hitta rätt advokat för jobbet

Behöver du juridisk rådgivning? Här kan du snabbt och enkelt hitta erfarna advokater och jurister som kan hjälpa dig. Lämna en förfrågan nu och få offerter inom kort. Det är helt gratis och en förfrågan är inte bindande.

 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 11 232
  Pågående jobb
 • 24 000+
  Omdömen om företag
 • 4,6/5
  Företagens snittbetyg

Hos oss kan du jämföra flera företag för ditt projekt, stora som små - året runt. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har tusentals duktiga leverantörer anslutna som är betygsatta och kontrollerade.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats.

Förverkliga ditt drömprojekt och anlita ett företag som gör din vardag lite enklare. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta företag som får jobbet gjort.

Hur fungerar Servicefinder?

1
Beskriv projektet

Berätta vad du behöver hjälp med, vi skickar ditt uppdrag till relevanta företag.

2
Få offerter

Inom kort får du offerter från kvalificerade företag som vill hjälpa dig.

3
Sätt igång!

Jämför offerter och omdömen och välj företag. När jobbet är klart – lämna ett omdöme.

Allt var klar på några timmar samma kväll.

Så tycker användarna om våra advokater

Hjälp med juridik i Vadstena

Bra bemötande. Duktig jurist noggran tålmodig
– Ronny Sköld
juni 2022

Hjälp med juridik i Ronneby

Bra tillvägagångssätt, rekommenderas av ett advokatbyrå.
– Jakub Vybíral
juli 2021

Hjälp med juridik i Varberg

Bra kontakt förståelse Samt utfört uppdrag
– Ulf
april 2022

Senaste förfrågningarna för juridik

Hjälp med juridik i Ronneby

Jakub lämnade en förfrågan sommaren 2021:

Hjälp med juridik i Ronneby

God dag. Jag ber i förväg om ursäkt för min svenska. Jag kommer från Tjeckien och försöker lära mig svenska. Jag vill be dig om juridisk representation i förhandlingar med din tidigare arbetsgivare. Jag försökte kontakta en advokat under lång tid, men tyvärr vägrade jag antingen eller fick inget svar. Om du är villig att representera mig, är det möjligt att få en tolk till vårt möte? Jag bor i Blekinge län-regionen. Tack för din tid och möjliga svar. Ha en trevlig dag.

Jakub fick hjälp

3 företag svarade på förfrågan och Jakub valde Ragnarssons Juridiska Byrå AB för jobbet. Ragnarssons Juridiska Byrå AB har utfört 87 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.8.

Ragnarssons Juridiska Byrå AB fick omdömet

Bra tillvägagångssätt, rekommenderas av ett advokatbyrå.
Juridik i Hjärup

Jörgen lämnade en förfrågan hösten 2020:

Juridik i Hjärup

Jag behöver hjälp med en bygglovs överklagan till länsstyrelsen angående att min grannes nya husbygge som kommer ligga 1,1 meter från min tomtgräns. Huset som står på hans tomt idag är 4,5 meter från gränsen. Vi har meddelat kommun att vi inte vill ha det nya huset närmare än 4,5 meter för att det kommer påverka ljusinsläppet i vårat kök och att vi tror husvärdet sjunker på grund av att det enda vi kommer se är grannens hustak eftersom det blir 2 meter högre än det befintliga huset.

Jörgen fick hjälp

7 företag svarade på förfrågan och Jörgen valde CG Nygren Fastighetsjurist för jobbet. CG Nygren Fastighetsjurist har utfört 27 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.4.

CG Nygren Fastighetsjurist fick omdömet

Mycket kunnig inom det jag behövde hjälp med.
Hjälp med juridik i Ale

Caroline lämnade en förfrågan sommaren 2020:

Hjälp med juridik i Ale

Behöver hjälp med att lösa en fastighetstvist. Jag vill sälja vår fastighet För att kunna köpa något annat boende det vill inte den jag äger fastigheten Tillsammans med 50%. Jag behöver också hjälp med att få honom att förstå att jag inte vill leva med honom. Jag vill också veta vad jag kan göra när han fortsätter kontakta mig när jag har vet honom sluta. Vi har tre barn tillsammans självklart vill jag samarbeta och ha kontakt när det gäller dem, men inte ha information om annat. Jag vill bara att allt ska bli klart och avslutat mellan oss så att barnen kan få en trygg och lugn fortsättning i deras liv.

Caroline fick hjälp

7 företag svarade på förfrågan och Caroline valde CG Nygren Fastighetsjurist för jobbet. CG Nygren Fastighetsjurist har utfört 27 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.4.

CG Nygren Fastighetsjurist fick omdömet

Hej, alltså CG hjälpte mig med så mycket mer än bara juridik. Bara att han fanns med i denna process (separation) med allt vad det innebär med fastighets uppgörelse och mycket mer, bara de orden han sa ”vi ordnar detta” ”detta löser vi”. Men samtligt mycket professionell och otroligt kunnig. Jag är evigt tacksam CG.
Caroline Andersson
Levt med en misshandlande kvinna av barnen och mig

Martin lämnade en förfrågan hösten 2023:

Levt med en misshandlande kvinna av barnen och mig

Ingen tror en man när det handlar om när en man blivit misshandlad psykiskt och fysiskt och även barnen. Har samtal med socialen men bemöts med att de försöker få mig att framstå som den förövaren när jag och barnen levt med en kvinna som behandlat oss illa med misshandel psykiskt och fysiskt. Hur ska man gå tillväga. Blir ej betrodd när jag säger sanningen om henne. Vad kan man göra? Börjar känna att jag snart få ta med en advokat på dessa möten.

Martin fick hjälp

Martin valde Ragnarssons Juridiska Byrå AB för jobbet. Ragnarssons Juridiska Byrå AB har utfört 87 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.8.

Hjälp med juridik i Finspång, inom 12 månader

Catarina lämnade en förfrågan sommaren 2021:

Hjälp med juridik i Finspång, inom 12 månader

Behöver juridisk hjälp, jag arbetar på Finspang Restaurant som städare från 21 september 2020, jag arbetade från måndag till söndag, min arbetsgivare betalade inte alla försenade betalningar och jag höll en engångsöverföring till Swish -5000kr i oktober 27 2020 och en betalning på 12 000 kr den 21 december förra året och sedan efter ingen annan betalning betalade min arbetsgivare inte mer för mitt arbete, jag ber om hjälp och får mina utestående löner..

Catarina fick hjälp

2 företag svarade på förfrågan och Catarina valde Ragnarssons Juridiska Byrå AB för jobbet. Ragnarssons Juridiska Byrå AB har utfört 87 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.8.