Hitta rätt industristädare för jobbet

Hitta rätt industristädare för jobbet

Letar du efter städföretag som är specialister inom industristäd? Vi har flera anslutna företag som gör just det, du behöver bara bestämma dig för vilket företag du ska välja utifrån offerter och tidigare omdömen.

 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 11 355
  Pågående jobb
 • 24 000+
  Omdömen om företag
 • 4,6/5
  Företagens snittbetyg

Hos oss kan du jämföra flera företag för ditt projekt, stora som små - året runt. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har tusentals duktiga leverantörer anslutna som är betygsatta och kontrollerade.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats.

Förverkliga ditt drömprojekt och anlita ett företag som gör din vardag lite enklare. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta företag som får jobbet gjort.

Hur fungerar Servicefinder?

1
Beskriv projektet

Berätta vad du behöver hjälp med, vi skickar ditt uppdrag till relevanta företag.

2
Få offerter

Inom kort får du offerter från kvalificerade företag som vill hjälpa dig.

3
Sätt igång!

Jämför offerter och omdömen och välj företag. När jobbet är klart – lämna ett omdöme.

Senaste förfrågningarna för industristäd

sköta om städning varje vecka

Ridha lämnade en förfrågan sommaren 2023:

sköta om städning varje vecka

Har 2 st bagerier, önskar varje vecka.

Ridha fick hjälp

10 företag svarade på förfrågan och Ridha valde Ralvin clean för jobbet. Ralvin clean har utfört 19 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.3.

Ralvin clean fick omdömet

Städ av källarlokal "Blomsterverkstad"

Elisabeth lämnade en förfrågan vintern 2024:

Städ av källarlokal "Blomsterverkstad"

Önskar engångsstäd av vår blomsterverkstad inför flytt.
Behov:
Grovstäd av cementgolv.
Städ av två bänkar samt cirka 12 st ikeaskåp (som är i princip tomma).
Städ av platsbyggd kyl med två styck glasdörrar.
Damma av ett bord plus två små hyllor.
Inga fönster.

Elisabeth fick 4 svar på sin förfrågan

Industristädning

Sammi lämnade en förfrågan vintern 2024:

Industristädning

Jag är peroslanansvarig för våran väksamhet. Vi driver ett företag som tillverkar ventilations rör till arbetsplanster. Jag har ett stort behov utav en industristädning av våra lokaler.

Kontakata mig gärna för mer information.

Sammi fick 15 svar på sin förfrågan

Löpande industristädning av 200 kvm i Landskrona

Sultan lämnade en förfrågan vintern 2023:

Löpande industristädning av 200 kvm i Landskrona

Vi behöver en städfirma som skulle kunna hjälpa oss med städning i vår fabrik. I fabriken producerar vi hund snacks så det kan vara en specifik lukt. Det är en stor städning av alla utrymme som vi behöver en gång i månaden.

Sultan fick 9 svar på sin förfrågan

Industristäd av 600 kvm i Upplands Väsby

Jacob lämnade en förfrågan hösten 2022:

Industristäd av 600 kvm i Upplands Väsby

600 kvm lager behöver spolas och städas. Lagret är ej är isolerat. Marken är asfalterad och har lagerhyllor med tunga produkter.

Vi behöver en rejäl golvytestädning samt hyllstöd behöver tvättas av.

Jacob fick 10 svar på sin förfrågan

Vanliga frågor om industristädning

Alla våra anslutna städfirmor har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är i konkurs. Omdömen är en viktig del i vårt kvalitetsarbete och vår tjänst bygger på ärliga omdömen. Alla som hittar städföretag via oss blir tillfrågade att lämna omdöme om städfirman efter utförd städning. De omdömen du ser är därför ett resultat av en städning som en ansluten städfirma genomfört.

De moment som ingår i en hemstädning kan skilja sig mellan olika städfirmor. Dessutom är varje hem unikt, så prata med städföretaget och framför dina önskemål. Då kan ni tillsammans komma överens om vad som ska ingå i hemstädningen.

Rutavdraget har gjort hemstädning till en lyx många svenskar kan unna sig. Med rutavdraget betalar du endast 50 procent av arbetskostnaden på städningen. Omfattningen på städningen, antal kvadratmeter för ytan som ska städas, hur ofta du vill ha städhjälp och vart du bor är faktorer som påverkar priset. För att få bäst pris bör du alltid vända dig till flera städfirmor och jämföra offerter. När du får offerter är det viktigt att du kontrollerar att alla städmoment står med, samt att städmaterial, moms och rutavdraget är inkluderat. Du kan läsa mer om vad det kostar att anlita en städfirma här.

Ja, städhjälp ingår i rutavdraget. Även fönsterputs och flyttstädning kvalificerar för rutavdrag. Avdraget får du för arbete som utförs i din eller dina föräldrars bostad. Även fritidshus medges rutavdrag. Här är villkoren för rutavdraget:

 • Du har fyllt 18 år när arbetet utförs.
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du eller någon utav dina föräldrar måste helt eller delvis bo i fastigheten.
 • Du är den som betalar eller har betalat för tjänsten. Du får inget skatteavdrag om det är någon annan som har betalat fakturan, trots att det är du som bor i bostaden.
 • Rutavdraget får uppgå till max 75.000 kronor per person och år.
 • För ruttjänster så är avdragets procentuella del av arbetskostnaden mer generös, då du kan göra upp till 50 procents avdrag.

Du kan alltid läsa om RUT- och ROT-avdraget på Skatteverkets webbplats och vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller för just dig och ditt projekt.

Börja med att skapa en gratis förfrågan där du beskriver ditt behov. Vi matchar sedan ihop dig med städfirmor i ditt område. Genom att jämföra offerter och omdömen kan du säkerställa att du väljer den bäst lämpade städfirman.

Från bloggen

2023-08-12
Planerar du att anlita städhjälp? Vi förstår det. Att få hjälp med städningen är ett smart sätt att frigöra tid på. Här går vi igenom vad som påverkar priset när du ska anlita städhjälp och vad du bör tänka på när du ska välja städfirma.
2019-12-12
Julen närmar sig med stormsteg – kanske har du fullt upp på jobbet innan en skön ledighet väntar. Samtidigt ska du hinna med allt som behövs för att få den där perfekta julen som de flesta önskar sig. Klappar ska slås in, maten ska inhandlas, granen ska kläs och det ska pyntas i hemmets alla vrår. Kommer du hinna med storstädningen? Lugn, vi guidar dig till ett julfint hem.
2019-03-18
Att anlita städhjälp kan vara lösningen när timmarna känns få och att göra-listan bara blir längre. Men det finns lite att tänka på. Said Sloyev och Lisette Angefur har varit anslutna till Servicefinder i nästan 4 år och driver den populära städ- och flyttfirman Finemang Städ och Flytt AB. Missa inte deras experttips till dig som funderar på att anlita en städfirma!