Borra brunn efter vatten

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Var behöver du din brunn?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Suveräna, otroligt skickliga och snabba. Saknar dock vattenprover som skulle ingå i priset, men det kanske kommer. Kan varmt rekommendera, de vet vad de gör Arbetet fortgick och slutfördes enligt plan.

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren

Behöver du borra en brunn för att få vatten till ditt hus eller din sommarstuga? Har du kanske en brunn som behöver renoveras? Oavsett vilken slags brunn du behöver borra så har vi proffsen som hjälper dig!

 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 6 564
  Pågående jobb
 • 20 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Hos oss kan du jämföra flera företag för ditt projekt, stora som små - året runt. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har tusentals duktiga leverantörer anslutna som är betygsatta och kontrollerade.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats.

Förverkliga ditt drömprojekt och anlita ett företag som gör din vardag lite enklare. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta företag som får jobbet gjort.

Hitta rätt företag för jobbet

Hur fungerar Servicefinder?

Beskriv ditt uppdrag

Skapa en gratis förfrågan på bara några minuter och få kontakt med duktiga företag.

Jämför företag

Jämför offerter och omdömen och chatta med företagen i lugn och ro innan du gör ditt val.

Välj företag

Välj det företag som känns bäst för jobbet och känn dig trygg med att jobbet blir utfört av proffs!

Exempel på andra som borrat brunn med Servicefinder

Borra brunn för trädgårds bevattning

Pontus lämnade en förfrågan sommaren 2023:

Borra brunn för trädgårds bevattning

Som vi diskuterade förra veckan så är jag intresserad av en pris uppgift på komplett brunn med pump för trädgårds bevattning.

Förslag på plats för brunn skulle kunna vara i cirika 8 meter väster om mitt hus. Denna plats är 26 meter från Västra Örnvägen och 17 meter från husets hörna. Det går att komma till platsen med maskin 2 meter bred om man kör längs husknuten.

Hur bred är er maskin.
Borra brunn till ett fritidshus i Norrtälje, inom 3 månader

Edvard lämnade en förfrågan sommaren 2021:

Borra brunn till ett fritidshus i Norrtälje, inom 3 månader

Har behov av att borra brunn till ett fritidshus i Norrtälje. Grannarna borrade inte mer än 30m för att komma åt vattenkälla. Vet att det finns gott om vatten samt att tomten är bergig. Man behöver inte borra mer än 35m då det sägs att man kan komma ner i saltvatten(vet ej om det stämmer) i vilket fall behöver jag hjälp med borrning samt pump för att komma igång med vatten till huset. Vid frågor är du välkommen att höra av dig.
Borra brunn för bevattningsändamål i Halmstad

Jan lämnade en förfrågan våren 2019:

Borra brunn för bevattningsändamål i Halmstad

Vi bor i villa i Halmstad och funderar på att borra egen brunn för bevattningsändamål. Vi har kollat med kommunens miljöförvaltning och hos dem behövs inget tillstånd för detta.

Kan ni borra en vattenbrunn hos oss?
Kan ni ange ungefär vad det skulle kosta, även om det blir ett grovt intervall?
Kan ni borra nu under våren?
Behövs det tillstånd från någon annan myndighet än kommunen? Kan ni i så fall ordna sådana?

Går det göra en prognos hur mycket vatten en brunn i vårt område kan ge? När vår energibrunn borrades registrerades inga sådana uppgifter. Det närmaste vi kan komma är närmsta grannen, hans brunn ger enligt SGU:s brunnsregister 3.000 l vatten per timme.

Skickar med ett flygfoto över tomten.
Installera minireningsverk

Henrik lämnade en förfrågan sommaren 2023:

Installera minireningsverk

Hej!
Vi har en tomt i Rolfstorp där vi vill installera ett minireningsverk ungefär i maj månad 2024.

Tomten ligger precis vid en sjö så det måste vara hög skyddsklass.

Jag önskar offert för:
* Ta fram förslag på minireningsverk och var på tomten detta kan grävas ner. (Gärna ett papper så att kommunen förstår att en entreprenör gör jobbet).
* Pris på det faktiska minireningsverket
* Gräva hål och insrallera reningsverket
* Sätta det i drift och koppla ihop det med husets avlopp (huset är ännu inte byggt).

Faktaruta:
30 minuter från Varberg
Vi är 4 personer som ska anvönda det (endast sommartid)
Hög skyddsklass pga sjötomt.

Ser fram emot att höra från er!
Brunnsborrning i Ulricehamn / Mullsjö

Filip lämnade en förfrågan våren 2021:

Brunnsborrning i Ulricehamn / Mullsjö

Vi är två hushåll som skulle vilja borra en gemensam brunn för dricksvatten. Det är cirka 30 m mellan fastigheterna. Vi har varsin grävd brunn men vattennivån varierar kraftigt. Jordmånen är morän, och block med olika storlekar förekommer. Kan eventuellt vara berggrund på tomten. Vattnet behöver också ledas in i fastigheterna.

Ett av hushållen är också i behov av att gräva för avlopp (gråvatten) tvärs över gräsmattan (cirka 20m). Här ska inkommande/utgående vatten samt elkabel läggas. Utgående vatten ska föras ut i en filteranläggning.

Från bloggen

2023-06-27
Att tillbringa sommarsemestern hemma har blivit mycket populärt sedan pandemin. Och visst är det härligt? Svensk sommar är för det mesta, helt otroligt! Perfekta temperaturer och långa dagar. Har du också planerat en hemester men är rädd för att bara sitta still? Då kommer här 5 tips på sommarprojekt för hus och trädgård!
2023-05-03
Nu är det inte långt kvar till sommaren. Även om vädergudarna inte varit på vår sida så ser rapporten ut att vända väldigt snart! Vi har scannat marknaden i Sverige för att se vilka hus- och trädgårdsprojekt som är vanligast inför sommarmånaderna. Är det något av projekten som du vill eller kanske rent av måste få fixat innan din sommar börjar?
2023-04-11
Att måla om huset är ett stort projekt men som verkligen ger ditt hem en fräsch och förnyad känsla. Kanske väljer du samma färg som förut, eller så sätter du en helt ny färg på tillvaron. Men, innan du börjar måla är det viktigt att förbereda ditt hus ordentligt för att säkerställa att resultatet blir så bra som möjligt – planering är nyckeln. Här kommer 7 steg som är viktiga att följa när du förbereder ditt hus för nya färger.