Hitta rätt kontorsstädare för jobbet

Hitta rätt kontorsstädare för jobbet

Behöver kontoret städas? Oavsett hur ofta eller hur stora lokaler ni behöver få städat hjälper vi er att komma i kontakt med experter inom kontorsstädning. Jämför företagens offerter och tidigare omdömen - välj sedan den bästa!

 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 11 677
  Pågående jobb
 • 23 000+
  Omdömen om företag
 • 4,6/5
  Företagens snittbetyg

Hos oss kan du jämföra flera företag för ditt projekt, stora som små - året runt. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har tusentals duktiga leverantörer anslutna som är betygsatta och kontrollerade.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats.

Förverkliga ditt drömprojekt och anlita ett företag som gör din vardag lite enklare. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta företag som får jobbet gjort.

Hur fungerar Servicefinder?

1
Beskriv projektet

Berätta vad du behöver hjälp med, vi skickar ditt uppdrag till relevanta företag.

2
Få offerter

Inom kort får du offerter från kvalificerade företag som vill hjälpa dig.

3
Sätt igång!

Jämför offerter och omdömen och välj företag. När jobbet är klart – lämna ett omdöme.

Trevliga, tillmötesgående och såklart -rent och snyggt!

Så tycker användarna om våra kontorsstädare

Städkraften Västerås AB

Storstädning av kontor och lage på 160 kvm i Stockholm, 28/11 eller 29/11

Dom lyssnade verkligen på vad vi behövde, lätt att ha en dialog med dem. Väldigt flexibla och lyssnade på kunden!
– Lena Kavander
november 2020

Löpande kontorsstädning på 49 kvm i Malmö

Bra service med trevlig personal både i telefon och på plats. Väldigt flexibla med tider och tillval. Gör vår dag på kontoret lite enklare!
– Ivar
maj 2021
Hallastäd AB

Löpande kontorsstädning av ca 15-20 kvm i Ängelholm

Bästa företaget jag har nånsin har ingått i samarbete med , inget och klaga på service topp, bemötande väldigt hjälpsamma
– sara
juli 2022

Senaste förfrågningarna för kontorsstädning

Städ av vaccinationslokal

Sanna lämnade en förfrågan sommaren 2023:

Städ av vaccinationslokal

Vi har tre lokaler i Västra Götalandsregionen. Borås (85 kvm), Mölndal (60 kvm) och Uddevalla (45 kvm).

Vi kan vara flexibel med datum för städning men, VIKTIGT att den i Uddevalla kan städas den 31 juli eller 1 augusti.

Samtal undanbedes, kontakt sker via Servicefinders meddelandefunktion eller via mail. Önskar offert på uppdraget gärna per timme.

Önskvärt är att ett och samma företag kan sköt alla jobben. Men går inte det så är det OK.

Sanna fick hjälp

8 företag svarade på förfrågan och Sanna valde Marias rena städgrupp för jobbet. Marias rena städgrupp har utfört 30 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.6.

Marias rena städgrupp fick omdömet

Trevliga, tillmötesgående och såklart -rent och snyggt!
Kontorsstädning till litet kontor i Sundbyberg (2ggr i veckan)

Calle lämnade en förfrågan vintern 2021:

Kontorsstädning till litet kontor i Sundbyberg (2ggr i veckan)

MEJLA, RING EJ!

Litet kontor där vi behöver hjälp att hålla rent 2 ggr i veckan. Städningen ska innehålla total kontorsstäd med tilliggande bi-ytor.

Vi förväntar oss att ni b.la gör följande:
- Byter soppåsar.
- Diskning av eventuell disk.
- Rengör kaffemaskin.
- Torkar av Skärmar & Bord.
- Gör rent efter eventuella företagsevent.

Städningen beräknas ta ca. 3 timmar per gång. Det är krav att städaren både dammsuger och moppar.

Städare för tidigast komma in kl. 19:30 till vardags och senast 12:00 på helger.

Förväntade städdagar:
Onsdag / Lördag, med möjlighet att adderar 1 dag vid behov.

Calle fick hjälp

10 företag svarade på förfrågan och Calle valde Syssla & Pyssla AB för jobbet. Syssla & Pyssla AB har utfört 6 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.

Syssla & Pyssla AB fick omdömet

Ett seriöst företag med ett resonabelt pris. Jenny gav en seriös offert som motivera en hög kvalité och det där lilla extra.

Vi är supernöjda med att ha valt Syssla & Pyssla som leverantör av kontorsstäd.
Storstädning kontor

Charlotta lämnade en förfrågan vintern 2024:

Storstädning kontor

Följande önskas för storstädning av lokal cirka 170 meter:
› Våttorka lister i tak samt golv. Takhöjden är 4 meter så städfirman behöver ha en stege med sig så att man kan nå högst upp.
› Våttorka plana tillgängliga ytor som är tomma
› Städa köksväggar med kaffestänk
› Städa golv (rulla bort mattor och våttorka golv ordentligt)

Önskat datum 2024-01-27

Charlotta fick hjälp

8 företag svarade på förfrågan och Charlotta valde Herrman & Co AB för jobbet. Herrman & Co AB har utfört 33 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.8.

Kyrka i Örebro söker lokalvårdare

Lisa lämnade en förfrågan våren 2020:

Kyrka i Örebro söker lokalvårdare

Städning av alla golvytor. Vi är en kyrka med många besökare varje vecka och det blir smutsigt. Toalettrengöring av 6 toaletter vid varje tillfälle. Två samlingssalar där vi äter mat och fikar. 3 stycken kontor med tillhörande sopsortering. En stor kyrksal med ca 100 stolar i rader. Påfyllning av papper och hygienmaterial på toaletterna samt köket. Tömning av papperskorgar, kontorspapper, köksavfall mm. Sorters i rätt avfallsbehållare i soprummet. Torkning av matsalsbord samt ståbord på kyrktorget. Inköp av tvål, handsprit och pappersförbrukningsartiklar. Kolla av gräsmattorna runt om kyrkan och ev plocka upp skräp.

Vi önskar städning på måndagar och fredagar.

Lisa fick 5 svar på sin förfrågan

Fönstertvätt inkl. persienntvätt i Sandviken: 118 kvm Kontorslokal.

Marianne lämnade en förfrågan våren 2020:

Fönstertvätt inkl. persienntvätt i Sandviken: 118 kvm Kontorslokal.

Fönstertvätt och rengöring av persienner i kontorslokal åt företaget Kronohammaren AB i Sandviken, Torggatan 34: Efter v. 21.
13 st fönster (endast insida + utsida) str.l 80x140. med utanpåliggande persienner.
2 st fönster (endast insida + utsida) 135x140. med utanpåliggande persienner.
3 entre´dörrar, 140x190.
1 st fönster 55x55 ( endast insida+utsida)
3 st fönster 50x65 (4 sidor )

Marianne fick 3 svar på sin förfrågan

Vanliga frågor om kontorsstädning

Alla våra anslutna städfirmor har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är i konkurs. Omdömen är en viktig del i vårt kvalitetsarbete och vår tjänst bygger på ärliga omdömen. Alla som hittar städföretag via oss blir tillfrågade att lämna omdöme om städfirman efter utförd städning. De omdömen du ser är därför ett resultat av en städning som en ansluten städfirma genomfört.

De moment som ingår i en hemstädning kan skilja sig mellan olika städfirmor. Dessutom är varje hem unikt, så prata med städföretaget och framför dina önskemål. Då kan ni tillsammans komma överens om vad som ska ingå i hemstädningen.

Rutavdraget har gjort hemstädning till en lyx många svenskar kan unna sig. Med rutavdraget betalar du endast 50 procent av arbetskostnaden på städningen. Omfattningen på städningen, antal kvadratmeter för ytan som ska städas, hur ofta du vill ha städhjälp och vart du bor är faktorer som påverkar priset. För att få bäst pris bör du alltid vända dig till flera städfirmor och jämföra offerter. När du får offerter är det viktigt att du kontrollerar att alla städmoment står med, samt att städmaterial, moms och rutavdraget är inkluderat. Du kan läsa mer om vad det kostar att anlita en städfirma här.

Ja, städhjälp ingår i rutavdraget. Även fönsterputs och flyttstädning kvalificerar för rutavdrag. Avdraget får du för arbete som utförs i din eller dina föräldrars bostad. Även fritidshus medges rutavdrag. Här är villkoren för rutavdraget:

 • Du har fyllt 18 år när arbetet utförs.
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du eller någon utav dina föräldrar måste helt eller delvis bo i fastigheten.
 • Du är den som betalar eller har betalat för tjänsten. Du får inget skatteavdrag om det är någon annan som har betalat fakturan, trots att det är du som bor i bostaden.
 • Rutavdraget får uppgå till max 75.000 kronor per person och år.
 • För ruttjänster så är avdragets procentuella del av arbetskostnaden mer generös, då du kan göra upp till 50 procents avdrag.

Du kan alltid läsa om RUT- och ROT-avdraget på Skatteverkets webbplats och vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller för just dig och ditt projekt.

Börja med att skapa en gratis förfrågan där du beskriver ditt behov. Vi matchar sedan ihop dig med städfirmor i ditt område. Genom att jämföra offerter och omdömen kan du säkerställa att du väljer den bäst lämpade städfirman.

Från bloggen

2023-08-12
Planerar du att anlita städhjälp? Vi förstår det. Att få hjälp med städningen är ett smart sätt att frigöra tid på. Här går vi igenom vad som påverkar priset när du ska anlita städhjälp och vad du bör tänka på när du ska välja städfirma.
2019-12-12
Julen närmar sig med stormsteg – kanske har du fullt upp på jobbet innan en skön ledighet väntar. Samtidigt ska du hinna med allt som behövs för att få den där perfekta julen som de flesta önskar sig. Klappar ska slås in, maten ska inhandlas, granen ska kläs och det ska pyntas i hemmets alla vrår. Kommer du hinna med storstädningen? Lugn, vi guidar dig till ett julfint hem.
2019-03-18
Att anlita städhjälp kan vara lösningen när timmarna känns få och att göra-listan bara blir längre. Men det finns lite att tänka på. Said Sloyev och Lisette Angefur har varit anslutna till Servicefinder i nästan 4 år och driver den populära städ- och flyttfirman Finemang Städ och Flytt AB. Missa inte deras experttips till dig som funderar på att anlita en städfirma!