Hitta rätt städföretag för jobbet

Hitta rätt eventstädare för jobbet

Bröllop, företagsevent eller studentskiva? Oavsett vilken typ av event du planerar inför kan du vara säker på att du hittar ett städföretag hos oss. Här kan du jämföra offerter och omdömen från flera städfirmor - helt gratis och utan förpliktelser.

 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 7 712
  Pågående jobb
 • 22 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Hos oss kan du jämföra flera företag för ditt projekt, stora som små - året runt. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har tusentals duktiga leverantörer anslutna som är betygsatta och kontrollerade.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats.

Förverkliga ditt drömprojekt och anlita ett företag som gör din vardag lite enklare. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta företag som får jobbet gjort.

Hur fungerar Servicefinder?

1
Beskriv projektet

Berätta vad du behöver hjälp med, vi skickar ditt uppdrag till relevanta företag.

2
Få offerter

Inom kort får du offerter från kvalificerade företag som vill hjälpa dig.

3
Sätt igång!

Jämför offerter och omdömen och välj företag. När jobbet är klart – lämna ett omdöme.

Kvaliteten och priset var avgörande. Jag uppfattade att Städhjälten vill överträffa mina förväntningar och de gjorde det. Jag är jättenöjd!

Så tycker användarna om våra eventstädare

Event städning av ca 100-150 kvm i Värnamo

Jag är nöjd med denna firma ,snabb kontakt och glad bemötande, kom innan tidpunkt jobbar snabb och fint .
– Mai
november 2023
City städ & hemtjänst Sverige AB

Eventstädning efter bröllopsfest i Gävle, inom 3 månader

Nogrant städat och bra kontakt
– Marie Lindblad
augusti 2023

Eventstädning av ca 150-200 kvm för handelshögskolan på Tjörn

Det var snabbt och smidigt! Tack för hjälpen!
– Rasmus Larsson
maj 2023

Senaste förfrågningarna för eventstäd

Städa efter fest ( Event städning )

Mai lämnade en förfrågan hösten 2023:

Städa efter fest ( Event städning )

Eventstädning av cirka 150-200 kvm i Forsheda.
Själva stora salen är cirka 150 kvm stort men är en öppen yta att städa. Sedan tillkommer ett litet kök med mindre sal plus 2 toaletter.
Vi ska ha fest den 4 november i bollagården i Forsheda och behöver hjälp med städ dagen efter. Lokalen ska vara städad och klar kl. 10 dagen därpå .
Vi själva kommer att ställa iordning möbler.
Det som ska städas är , golv, bänk och bordsytor och sophantering (Pynt, ölburkar, och matavfall). Eventuellt disk beroende på hur mycket som plockas undan dagen innan.

Mai fick hjälp

2 företag svarade på förfrågan och Mai valde SuperStädarna Jönköping Handelsbolag för jobbet. SuperStädarna Jönköping Handelsbolag har utfört 23 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.5.

SuperStädarna Jönköping Handelsbolag fick omdömet

Jag är nöjd med denna firma ,snabb kontakt och glad bemötande, kom innan tidpunkt jobbar snabb och fint .
Eventstädning av 495 kvm i Härryda, 2/7

Hanna lämnade en förfrågan sommaren 2022:

Eventstädning av 495 kvm i Härryda, 2/7

Ett tillfälle, lördag 2/7. Städningen måste vara klar kl 11.00.

Skulle om möjligt vilja ha en offert för städ efter ett bröllop.
Jag och min fästman gifter 1/7 och önskar städhjälp efterfesten.

Lokal: 495 kvm
Adress: Chalmers storstuga, Chalmersvägen , Härryda
Tid: städningen måste vara klar kl 11.00 lördag 2/7.

Finns möjlighet för er att hjälpa oss med detta? Skulle vi i så fall kunna få en offert?

Hanna fick hjälp

4 företag svarade på förfrågan och Hanna valde Famna Städservice för jobbet. Famna Städservice har utfört 46 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.9.

Famna Städservice fick omdömet

Otroligt bemötande och otroligt proffsigt städ! De har mina varmaste rekommendationer.
Eventstädning av ca 150-200 kvm i Sollentuna

Förfrågan lämnades våren 2022:

Eventstädning av ca 150-200 kvm i Sollentuna

Behöver städhjälp efter en fest, vi kommer dels vara utomhus i trädgården men även på ett våningsplan inomhus. Är både ute efter städning utomhus i trädgården (plock av skräp framför allt) men också inomhus (standardstädning, plock av skräp, städning av 1 toalett, dammsugning och skurning, städning av kök). Ser gärna att ni även tar med avfall (dels det som kommer från städningen men även från festen som varit). Vi kommer att vara cirka 50 personer på festen och den äger rum lördagen den 28 maj, i Rotebro.

Konsumenten fick hjälp

4 företag svarade på förfrågan och konsumenten valde ARFE MILJÖGRUPPEN AB för jobbet. ARFE MILJÖGRUPPEN AB har utfört 38 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.7.

ARFE MILJÖGRUPPEN AB fick omdömet

Eventstädning av ca 200-300 kvm i Tierp

Maria lämnade en förfrågan sommaren 2021:

Eventstädning av ca 200-300 kvm i Tierp

Event med fest i en klubblokal som inkluderar kök med fyra spisar, två diskhoar, duschrum med fyra duschar, omklädningsrum, fyra toaletter, öppna ytor med bord och stolar, tv-rum med stor soffa och en tv, stor veranda med sittplatser samt gräsområde.

Behöver hjälp med att damma, dammsuga, våttorkar dessa ytor. INGEN invändig städning av ugn och spis är nödvändig. Väggstädning av kakel i duschrummet är EJ nödvändigt.
Vill beskriva det som, enklare städning snarare än grundlig där fokus ligger på golv, stolar och bord samt att plocka eventuellt skräp.
Vid uteplatsen (veranda och gräsmatta) önskas endast eventuell skräpplockning.

Maria fick hjälp

4 företag svarade på förfrågan och Maria valde Lavhage Fastigheter AB för jobbet. Lavhage Fastigheter AB har utfört 7 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.7.

Lavhage Fastigheter AB fick omdömet

Bara positivt!
Eventstädning av ca 150-200 kvm i Norrtälje

Veronica lämnade en förfrågan sommaren 2021:

Eventstädning av ca 150-200 kvm i Norrtälje

Själva stora salen är ca 150 kvm stort men är en öppen yta att städa. Sedan tillkommer ett litet kök med mindre sal plus 2 toaletter.
Vi ska ha fest den 6 november i folkets hus i norrtälje och behöver hjälp med städ dagen efter. Lokalen ska vara städad och klar kl. 10 dagen därpå men med möjlighet för en senare tid/deadline beroende på eventuella bokningar.
Vi själva kommer att ställa iordning möbler.
Det som ska städas är badrum, golv, bänk och bordsytor och sophantering (Pynt, ölburkar, engångsartiklar och matavfall). Eventuellt disk beroende på hur mycket som plockas undan dagen innan.

Veronica fick 4 svar på sin förfrågan

Vanliga frågor om event

Alla våra anslutna städfirmor har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är i konkurs. Omdömen är en viktig del i vårt kvalitetsarbete och vår tjänst bygger på ärliga omdömen. Alla som hittar städföretag via oss blir tillfrågade att lämna omdöme om städfirman efter utförd städning. De omdömen du ser är därför ett resultat av en städning som en ansluten städfirma genomfört.

De moment som ingår i en hemstädning kan skilja sig mellan olika städfirmor. Dessutom är varje hem unikt, så prata med städföretaget och framför dina önskemål. Då kan ni tillsammans komma överens om vad som ska ingå i hemstädningen.

Rutavdraget har gjort hemstädning till en lyx många svenskar kan unna sig. Med rutavdraget betalar du endast 50 procent av arbetskostnaden på städningen. Omfattningen på städningen, antal kvadratmeter för ytan som ska städas, hur ofta du vill ha städhjälp och vart du bor är faktorer som påverkar priset. För att få bäst pris bör du alltid vända dig till flera städfirmor och jämföra offerter. När du får offerter är det viktigt att du kontrollerar att alla städmoment står med, samt att städmaterial, moms och rutavdraget är inkluderat. Du kan läsa mer om vad det kostar att anlita en städfirma här.

Ja, städhjälp ingår i rutavdraget. Även fönsterputs och flyttstädning kvalificerar för rutavdrag. Avdraget får du för arbete som utförs i din eller dina föräldrars bostad. Även fritidshus medges rutavdrag. Här är villkoren för rutavdraget:

 • Du har fyllt 18 år när arbetet utförs.
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du eller någon utav dina föräldrar måste helt eller delvis bo i fastigheten.
 • Du är den som betalar eller har betalat för tjänsten. Du får inget skatteavdrag om det är någon annan som har betalat fakturan, trots att det är du som bor i bostaden.
 • Rutavdraget får uppgå till max 75.000 kronor per person och år.
 • För ruttjänster så är avdragets procentuella del av arbetskostnaden mer generös, då du kan göra upp till 50 procents avdrag.

Du kan alltid läsa om RUT- och ROT-avdraget på Skatteverkets webbplats och vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller för just dig och ditt projekt.

Börja med att skapa en gratis förfrågan där du beskriver ditt behov. Vi matchar sedan ihop dig med städfirmor i ditt område. Genom att jämföra offerter och omdömen kan du säkerställa att du väljer den bäst lämpade städfirman.

Från bloggen

2023-08-12
Planerar du att anlita städhjälp? Vi förstår det. Att få hjälp med städningen är ett smart sätt att frigöra tid på. Här går vi igenom vad som påverkar priset när du ska anlita städhjälp och vad du bör tänka på när du ska välja städfirma.
2019-12-12
Julen närmar sig med stormsteg – kanske har du fullt upp på jobbet innan en skön ledighet väntar. Samtidigt ska du hinna med allt som behövs för att få den där perfekta julen som de flesta önskar sig. Klappar ska slås in, maten ska inhandlas, granen ska kläs och det ska pyntas i hemmets alla vrår. Kommer du hinna med storstädningen? Lugn, vi guidar dig till ett julfint hem.
2019-03-18
Att anlita städhjälp kan vara lösningen när timmarna känns få och att göra-listan bara blir längre. Men det finns lite att tänka på. Said Sloyev och Lisette Angefur har varit anslutna till Servicefinder i nästan 4 år och driver den populära städ- och flyttfirman Finemang Städ och Flytt AB. Missa inte deras experttips till dig som funderar på att anlita en städfirma!