Hitta rätt företag för din fasad

Hitta rätt företag för jobbet

Behöver fasaden på din fastighet eller villa rengöras? Då är det dags att jämföra företag som gör att din fasad ser som ny ut igen. Hos oss på Servicefinder får du flera offerter – helt gratis och utan förpliktelser.

 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 8 225
  Pågående jobb
 • 22 000+
  Omdömen om företag
 • 4,6/5
  Företagens snittbetyg

Hos oss kan du jämföra flera företag för ditt projekt, stora som små - året runt. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har tusentals duktiga leverantörer anslutna som är betygsatta och kontrollerade.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats.

Förverkliga ditt drömprojekt och anlita ett företag som gör din vardag lite enklare. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta företag som får jobbet gjort.

Hur fungerar Servicefinder?

1
Beskriv projektet

Berätta vad du behöver hjälp med, vi skickar ditt uppdrag till relevanta företag.

2
Få offerter

Inom kort får du offerter från kvalificerade företag som vill hjälpa dig.

3
Sätt igång!

Jämför offerter och omdömen och välj företag. När jobbet är klart – lämna ett omdöme.

Taket blev riktigt mossfritt

Så tycker användarna om våra företag

Tvättning av en villa fasad i Lund

L-Bygg Alltjänst var flexibla och lätta att samarbeta med. Löste olika delar av uppdraget med vårt hus och uppfart på ett fint sätt.
– Charlotte
juli 2021

Tvättning av fasad i Örebro, inom 3 månader

Fantastiskt trevliga , kom i tid jättefint jobb. Önskar all kontakt med hantverkare fungerade som med dem Mvh. Malin Eklind
– malin eklind
juli 2022
Tjänstekonsulten i Väst AB

Tvättning av villafasad i Göteborg

Trevlig personal och bra jobb utfört. Snabbt dessutom.
– Christian Martinsson
juli 2022

Senaste förfrågningarna för fasadtvätt / hög- & lågtryck

Hjälp med fasadtvätt

Rickard lämnade en förfrågan vintern 2024:

Hjälp med fasadtvätt

Behöver få vår fasad tvättad så snart det är möjligt och vädret tillåter. Huset finns på Harö, Norrtälje, huset är inte så stort, cirka 90 kvm i ett och ett halvt plan.

Rickard fick hjälp

4 företag svarade på förfrågan och Rickard valde Nordic Ultra Clean AB för jobbet. Nordic Ultra Clean AB har utfört 8 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.

Nordic Ultra Clean AB fick omdömet

Fantastiskt resultat och ett riktigt bra bemötande. Rekommenderas starkt!
Tvätta betongfasad

Jack lämnade en förfrågan våren 2024:

Tvätta betongfasad

Vit fasad med betongplattor som behöver tvättas.

Jack fick hjälp

5 företag svarade på förfrågan och Jack valde Lind Tak och Fastighet AB för jobbet. Lind Tak och Fastighet AB har utfört 12 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.

Lind Tak och Fastighet AB fick omdömet

Väldigt trevliga killar, gav tips efter att de var klara på saker jag kan fixa. Proffsigt bemötande, rekomenderar starkt!
Tvätt av vindskivor

Mårten lämnade en förfrågan sommaren 2023:

Tvätt av vindskivor

Vindskivor och vita detaljer på huset som behöver tvättas.
Högsta höjd cirka 6-7m.

Mårten fick hjälp

3 företag svarade på förfrågan och Mårten valde Nordic Ultra Clean AB för jobbet. Nordic Ultra Clean AB har utfört 8 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.

Nordic Ultra Clean AB fick omdömet

Tvättning av fasad i Örebro, inom 3 månader

Malin lämnade en förfrågan sommaren 2022:

Tvättning av fasad i Örebro, inom 3 månader

Har behov av att få " triangeln" tvättad och ev. målad på fasad ena sidan på vårt kjedjehus som fått en hel del pålagringar.

Malin fick hjälp

Malin valde Nordic Ultra Clean AB för jobbet. Nordic Ultra Clean AB har utfört 8 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.

Nordic Ultra Clean AB fick omdömet

Fantastiskt trevliga , kom i tid jättefint jobb. Önskar all kontakt med hantverkare fungerade som med dem
Mvh. Malin Eklind
Fasadtvätt i Västerås, snarast

Anna lämnade en förfrågan sommaren 2022:

Fasadtvätt i Västerås, snarast

Har en mindre trävilla, 87 kvm med tillhörande garage på 55 kvm, båda behöver få sig en fasadtvätt (ej högtryck). Stora huset kan behöva en lätt taktvätt men inget måste. Vill ha jobbet gjort snarast eftersom huset ska säljas.

Anna fick hjälp

2 företag svarade på förfrågan och Anna valde Nordic Ultra Clean AB för jobbet. Nordic Ultra Clean AB har utfört 8 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.

Nordic Ultra Clean AB fick omdömet

Helt otroligt lätta och trevliga att ha att göra med. Gjorde allt för göra arbetet när det passade mig trots pressat schema. Att arbetet dessutom utfördes klanderfritt och gav min fasad en känsla av nymålad gör att jag av hela mitt hjärta rekommenderar Nordic Ultra Clean.

Från bloggen

2023-06-27
Att tillbringa sommarsemestern hemma har blivit mycket populärt sedan pandemin. Och visst är det härligt? Svensk sommar är för det mesta, helt otroligt! Perfekta temperaturer och långa dagar. Har du också planerat en hemester men är rädd för att bara sitta still? Då kommer här 5 tips på sommarprojekt för hus och trädgård!
2023-05-03
Nu är det inte långt kvar till sommaren. Även om vädergudarna inte varit på vår sida så ser rapporten ut att vända väldigt snart! Vi har scannat marknaden i Sverige för att se vilka hus- och trädgårdsprojekt som är vanligast inför sommarmånaderna. Är det något av projekten som du vill eller kanske rent av måste få fixat innan din sommar börjar?
2023-04-11
Att måla om huset är ett stort projekt men som verkligen ger ditt hem en fräsch och förnyad känsla. Kanske väljer du samma färg som förut, eller så sätter du en helt ny färg på tillvaron. Men, innan du börjar måla är det viktigt att förbereda ditt hus ordentligt för att säkerställa att resultatet blir så bra som möjligt – planering är nyckeln. Här kommer 7 steg som är viktiga att följa när du förbereder ditt hus för nya färger.