Hitta rätt företag för din fasad

Hitta rätt företag för jobbet

Behöver fasaden på din fastighet eller villa rengöras? Då är det dags att jämföra företag som gör att din fasad ser som ny ut igen. Hos oss på Servicefinder får du flera offerter – helt gratis och utan förpliktelser.

 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 11 705
  Pågående jobb
 • 23 000+
  Omdömen om företag
 • 4,6/5
  Företagens snittbetyg

Hos oss kan du jämföra flera företag för ditt projekt, stora som små - året runt. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har tusentals duktiga leverantörer anslutna som är betygsatta och kontrollerade.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats.

Förverkliga ditt drömprojekt och anlita ett företag som gör din vardag lite enklare. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta företag som får jobbet gjort.

Hur fungerar Servicefinder?

1
Beskriv projektet

Berätta vad du behöver hjälp med, vi skickar ditt uppdrag till relevanta företag.

2
Få offerter

Inom kort får du offerter från kvalificerade företag som vill hjälpa dig.

3
Sätt igång!

Jämför offerter och omdömen och välj företag. När jobbet är klart – lämna ett omdöme.

Trevlig personal och bra jobb utfört. Snabbt dessutom.

Så tycker användarna om våra företag

Firma Abdisalan Jack Jama

Tvätta fasad från svartmögel i Stockholm, inom 3 månader

Bra avtalspris, snabbt bemötande och trevlig kille. Höll priset och vad som vad bestämt. Rekommenderar starkt!
– Jakob Salomonsson
september 2023

Tvättning av fasaden i Degerfors

Bra bemötande och bra utfört arbete👍
– Jonas
augusti 2022

Fasadtvätt i Vellinge, inom 3 månader

Trevligt bemötande. Lätt att kommunicera med. Väl utfört jobb. Vi är mycket nöjda med arbetet. Rekommenderar DEMIAN BYGG till andra och anlitar dem gärna igen.
– Matilda Ivansson
maj 2024

Senaste förfrågningarna för fasadtvätt / hög- & lågtryck

Hjälp med fasadtvätt

Rickard lämnade en förfrågan vintern 2024:

Hjälp med fasadtvätt

Behöver få vår fasad tvättad så snart det är möjligt och vädret tillåter. Huset finns på Harö, Norrtälje, huset är inte så stort, cirka 90 kvm i ett och ett halvt plan.

Rickard fick hjälp

4 företag svarade på förfrågan och Rickard valde Nordic Ultra Clean AB för jobbet. Nordic Ultra Clean AB har utfört 8 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.

Nordic Ultra Clean AB fick omdömet

Fantastiskt resultat och ett riktigt bra bemötande. Rekommenderas starkt!
Tvätta betongfasad

Jack lämnade en förfrågan våren 2024:

Tvätta betongfasad

Vit fasad med betongplattor som behöver tvättas.

Jack fick hjälp

5 företag svarade på förfrågan och Jack valde Lind Tak och Fastighet AB för jobbet. Lind Tak och Fastighet AB har utfört 14 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.9.

Lind Tak och Fastighet AB fick omdömet

Väldigt trevliga killar, gav tips efter att de var klara på saker jag kan fixa. Proffsigt bemötande, rekomenderar starkt!
Fasadtvätt i Botkyrka

Charlotta lämnade en förfrågan våren 2024:

Fasadtvätt i Botkyrka

I första hand vill vi ha hjälp med fasadtvätt av överdelen på två gavlar samt en takkupa. Men även intresse av en offert av hela huset.

Charlotta fick hjälp

3 företag svarade på förfrågan och Charlotta valde Norrhus AB för jobbet. Norrhus AB har utfört 6 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.

Norrhus AB fick omdömet

Bra kommunikation, tydlig offert och jättebra utfört jobb.
Huset ser som nytt ut.
Fasadtvätt / Hög- & Lågtryck + Taktvätt i Patamalm ( Ålem)

Johan lämnade en förfrågan våren 2024:

Fasadtvätt / Hög- & Lågtryck + Taktvätt i Patamalm ( Ålem)

behöver fasadtvätt, särskilt insidan av vindskivor har fått mögel på sig. 90kvm enplanshus + 25kvm garage. Behöver även taktvätt, har fått lav på teglet (tegeltak)

Johan fick hjälp

Johan valde Lind Tak och Fastighet AB för jobbet. Lind Tak och Fastighet AB har utfört 14 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.9.

Lind Tak och Fastighet AB fick omdömet

Högsta kvalitet
Tvätt av vindskivor

Mårten lämnade en förfrågan sommaren 2023:

Tvätt av vindskivor

Vindskivor och vita detaljer på huset som behöver tvättas.
Högsta höjd cirka 6-7m.

Mårten fick hjälp

3 företag svarade på förfrågan och Mårten valde Nordic Ultra Clean AB för jobbet. Nordic Ultra Clean AB har utfört 8 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.

Nordic Ultra Clean AB fick omdömet

Från bloggen

2023-06-27
Att tillbringa sommarsemestern hemma har blivit mycket populärt sedan pandemin. Och visst är det härligt? Svensk sommar är för det mesta, helt otroligt! Perfekta temperaturer och långa dagar. Har du också planerat en hemester men är rädd för att bara sitta still? Då kommer här 5 tips på sommarprojekt för hus och trädgård!
2023-05-03
Nu är det inte långt kvar till sommaren. Även om vädergudarna inte varit på vår sida så ser rapporten ut att vända väldigt snart! Vi har scannat marknaden i Sverige för att se vilka hus- och trädgårdsprojekt som är vanligast inför sommarmånaderna. Är det något av projekten som du vill eller kanske rent av måste få fixat innan din sommar börjar?
2023-04-11
Att måla om huset är ett stort projekt men som verkligen ger ditt hem en fräsch och förnyad känsla. Kanske väljer du samma färg som förut, eller så sätter du en helt ny färg på tillvaron. Men, innan du börjar måla är det viktigt att förbereda ditt hus ordentligt för att säkerställa att resultatet blir så bra som möjligt – planering är nyckeln. Här kommer 7 steg som är viktiga att följa när du förbereder ditt hus för nya färger.