Hitta rätt ställningsmontör för jobbet

Hitta rätt ställningsmontör för jobbet

Ska du genomföra en större nybyggnation, ombyggnation eller reparation inom industrin? Hos oss får du gratis offerter från flera ställningsmontörer som får jobbet gjort, jämför och välj den bästa.

 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 10 561
  Pågående jobb
 • 23 000+
  Omdömen om företag
 • 4,6/5
  Företagens snittbetyg

Hos oss kan du jämföra flera företag för ditt projekt, stora som små - året runt. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har tusentals duktiga leverantörer anslutna som är betygsatta och kontrollerade.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats.

Förverkliga ditt drömprojekt och anlita ett företag som gör din vardag lite enklare. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta företag som får jobbet gjort.

Hur fungerar Servicefinder?

1
Beskriv projektet

Berätta vad du behöver hjälp med, vi skickar ditt uppdrag till relevanta företag.

2
Få offerter

Inom kort får du offerter från kvalificerade företag som vill hjälpa dig.

3
Sätt igång!

Jämför offerter och omdömen och välj företag. När jobbet är klart – lämna ett omdöme.

Bra bemötande, kvalitet, kunnande och punktlighet.

Senaste förfrågningarna för ställningsmontage

Ställning i Billingsfors

Espen lämnade en förfrågan hösten 2023:

Ställning i Billingsfors

Holder på å prosjektere en jobb hos en kunde som ønsker solceller på tak.
For å kunne gi min kunde en riktig pris trenger jeg å hente inn priser på ställning.
Det er snakk om 4480 m2 med ställning.
Det er snakk om 140 meter langt och 16 meter høyt. På 2 sider. Så da blir det 140m *16m *2 = 4480m2.

Jeg har også behov for at 1 seksjon (ca 3 meter) på hver side er forsterket slik at disse kan brukes til å løfte opp matriell til med kran.

Det er planlagt 25 uker med bruk av ställningen.

Har ikke noen dato for når jeg trenger dette da det er avhengig av at min kunde godtar tilbudet. Så det er kun en pris jeg trenger nå.

Espen fick hjälp

Espen valde Stig Bygg & Entreprenad för jobbet. Stig Bygg & Entreprenad har utfört 22 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.8.

Ställningsmontage i Värmdö, inför arbete den 25 januari

Anders lämnade en förfrågan vintern 2023:

Ställningsmontage i Värmdö, inför arbete den 25 januari

För att kunna dra rör samt installera inomhusdelen till en luftvärmepump i lägenhet på andra våningen över vårt garage (ovan fönstret på 2 vån, se bild), behöver en ca 4 m hög och 4 m bred fasadställning monteras. Fasaden är lätt tillgänglig och marken under är relativt jämn och av packat grus. Installation av pumpen är prel. bokad till onsdagen den 25 januari kl 07.00 och arbetet kommer att vara färdigt under samma förmiddag. Fasadställningen behöver därför vara monterad senast dagen innan, den 24/1 och kan monteras ner tidigast eftermiddagen den 25:e.

Anders fick hjälp

2 företag svarade på förfrågan och Anders valde Protexa Bygg och Ställning i Stockholm AB för jobbet. Protexa Bygg och Ställning i Stockholm AB har utfört 1 jobb via Servicefinder.

Montera ner och upp en hakiställning vid två tillfällen i Norrtälje

Johan lämnade en förfrågan hösten 2021:

Montera ner och upp en hakiställning vid två tillfällen i Norrtälje

Söker behörig ställningsbyggare som kan montera ner och upp en Hakiställning vid två tillfällen med 1-2 veckors mellanrum så snart som möjligt. Ställning finns på plats. Spec på delarna finns också.

Johan fick hjälp

Johan valde Nordiska ställningsteamet AB för jobbet. Nordiska ställningsteamet AB har utfört 1 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.

Nordiska ställningsteamet AB fick omdömet

Bra bemötande, kvalitet, kunnande och punktlighet.
Ställningsmontage i Sollentuna

Lennart lämnade en förfrågan våren 2024:

Ställningsmontage i Sollentuna

Montage ställning för målning av fasad och hyra ca 14 dagar vecka 21-22-23.
På gaveln finns ett burspråk.

Lennart fick hjälp

2 företag svarade på förfrågan och Lennart valde Nacka Ställningsmontage AB för jobbet. Nacka Ställningsmontage AB har utfört 1 jobb via Servicefinder.

Ställningsmontage i Sundbyberg

Tor lämnade en förfrågan våren 2022:

Ställningsmontage i Sundbyberg

Villa, trähus. Ställning för målning av fasad. 2 sidor. Sida 1 är 15 meter med högsta punkt (gavelspets) 7m. Sida 2 (entré) är 12 meter med högsta punkt 6 meter. På entrésidan plan mark, på andra sidan nivåskillnader. Behöver ställningen en månad med start i börja maj. Bilder finns. Sundbyberg.

Tor fick hjälp

3 företag svarade på förfrågan och Tor valde Viust AB för jobbet. Viust AB har utfört 2 jobb via Servicefinder.

Vanliga frågor om ställningsmontage

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och att de har aktiva bolag. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser.

På företagens profilsidor hittar du, förutom omdömen, även certifikat och liknande. Många företag visar också upp tidigare utförda arbeten och referensjobb.

Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med företaget / hantverkaren du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa mer i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:

 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.

Läs mer om ROT-avdraget 2024 i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Från bloggen

2023-07-19
Många svenskar bygger pool för att göra huset till ett semesterparadis att njuta vid under sommaren. Att bygga pool kräver dock research – var ska jag ha den, vad är priset och kan jag bygga den själv? Här kommer 5 bra tips inför poolbygget!
2022-02-14
Din källare kan bli ett värdefullt och uppskattat rum i ditt hem. Skapa ett sällskapsrum för hela familjen, bygg en hemmabio eller ett gym. Möjligheterna är oändliga. Här delar vi med oss av 5 smarta tips som du kan inspireras av!
2022-01-14
Klassisk shakerestetik, minimalism eller en naturnära färgpalett? Inspireras av vår trendspaning där vi går igenom 3 starka kökstrender för 2022!