Hitta rätt företag för din dränering

Hitta rätt företag för jobbet

Börjar det bli dags för dränering? Hos oss på Servicefinder får du offerter från duktiga företag som tar hand om ditt dräneringsarbete – helt gratis och utan förpliktelser.

 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 11 677
  Pågående jobb
 • 23 000+
  Omdömen om företag
 • 4,6/5
  Företagens snittbetyg

Hos oss kan du jämföra flera företag för ditt projekt, stora som små - året runt. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har tusentals duktiga leverantörer anslutna som är betygsatta och kontrollerade.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats.

Förverkliga ditt drömprojekt och anlita ett företag som gör din vardag lite enklare. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta företag som får jobbet gjort.

Hur fungerar Servicefinder?

1
Beskriv projektet

Berätta vad du behöver hjälp med, vi skickar ditt uppdrag till relevanta företag.

2
Få offerter

Inom kort får du offerter från kvalificerade företag som vill hjälpa dig.

3
Sätt igång!

Jämför offerter och omdömen och välj företag. När jobbet är klart – lämna ett omdöme.

Väldigt bra bemötande och arbetet blev snabbt och bra gjort.

Så tycker användarna om våra företag

Dränera runt villa i Norrköping, inom 3 månader

Vi är jättenöjda med dräneringen. Ett härligt gäng som jobbade på och höll humöret på topp trots en otrolig värme. Ett bra pris och bra utfört arbete!
– Elin Gustavsson
september 2022

Dränera runt ett litet torp i Askersund

God dialog, effektivt og proffsigt, bra pris
– Åsa Pedersen
januari 2024

Dränera på en gavelsida i Färgelanda

Jättebra snabbt och snabb.
– Helen Stag
november 2023

Senaste förfrågningarna för dränering

Dränera villa och ta bort alla gräsyta i Mölndal

Marika lämnade en förfrågan våren 2024:

Dränera villa och ta bort alla gräsyta i Mölndal

Villa från 1923, oinredd källare med fukt på grunden längs vissa ytterväggar.
Huset är cirka 8x10 meter med ett litet burspråk på framsidan.
Gräs på tre sidor av huset, plattor längs halva baksidan samt trappa till källarnedgång. Asfalt på ena kortsidan samt gjuten trappa till entrédörr på asfaltssidan.
Önskar ta bort all gräsyta på framsidan samt den andra kortsidan för att kunna lägga sten efter dränering och marken har satt sig.
Önskar även troligtvis en ny källarnedgång i form av sluttande "Stig" istället för trappa.
Dränering har tidigare utförts av grannen bredvid samt mittemot.

Marika fick hjälp

4 företag svarade på förfrågan och Marika valde IPLAX Mark & Anläggning AB för jobbet. IPLAX Mark & Anläggning AB har utfört 13 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.9.

Dränering av villa i Danderyd, inom 6 månader

Jakob lämnade en förfrågan hösten 2021:

Dränering av villa i Danderyd, inom 6 månader

Dränering av villa byggd 1964. Källare med underliggande krypgrund. Troligt totaldjup ca 3 meter. Total längd ca 60 meter. Det går att komma fram med grävmaskin runt hela huset. Det finns fuktproblem i dag i krypgrunden med berg som går in under krypgrunden från ett håll. Önskemål om dränering, avledning av vatten till kista, lämpligt material mot husgrund och återställande av mark.

Jakob fick hjälp

4 företag svarade på förfrågan och Jakob valde Ekoom Entreprenad AB för jobbet. Ekoom Entreprenad AB har utfört 10 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.6.

Ekoom Entreprenad AB fick omdömet

Efter en väl utförd dränering växte uppdraget till att göra trappor, gjuta platta, putsa om fasad och göra mur. Vi fick hela tiden bra information och uppdaterade kostnader. Vid problem, löstes det smidigt. Hantverkarna som var hos oss uppträdde hela tiden jättebra och tog hänsyn då vi både bodde och arbetade hemma.
Dränering i Onsala

Mary-Anne lämnade en förfrågan våren 2020:

Dränering i Onsala

Dagvattnet rinner inte fritt ut till dike utanför tomten och därför stiger vattnet i källare. Har en dräneringspump stående i dagvattenbrunn som för det mesta sköter bortforsling av vatten. Kan hända att det räcker med att byta rör från brunnarna intill huset fram till diket. Men behöver ta höjd för att det kan behöva dräneras runt huset då det ligger nära ett berg där vatten rinner rakt ner mot husgrunden. Har problem med fukt inne och har en avfuktare som går dagtid i ett av rummen.

Mary-Anne fick hjälp

4 företag svarade på förfrågan och Mary-Anne valde Topalli Bygg för jobbet. Topalli Bygg har utfört 40 jobb via Servicefinder.

Ytlig dränering och borttag betongplatta och mindre mur

Örjan lämnade en förfrågan våren 2023:

Ytlig dränering och borttag betongplatta och mindre mur

På baksidan av vårt hus behöver vi en mindre dränering som tar bort regnvatten då huset ligger lågt i förhållande till omgivande mark. Vi behöver ha grävt och fyllt med lämpligt materiel så att regnvatten går ner i befintlig brunn, eller ner i befintligt dike. Bakom huset finns en gammal betongplatta cirka 10 cm tjock på cirka 3 x 6 meter som måste bort för att detta ska gå att göra. Mindre mur cirka 50 cm hög och ca 7 meter lång måste bort också. Vi vill sedan själva bygga en ny mur samt lägga trall här å viss ändring mot vad som idag behövs. Det finns en hel del lera i vissa delar här som måste bort så dränerande materiel kan läggas dit. Man sjunker ner här om man går på vissa delar mellan hus och uthus så som det är idag.

Örjan fick hjälp

2 företag svarade på förfrågan och Örjan valde OA Kross & Maskin AB för jobbet. OA Kross & Maskin AB har utfört 8 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.8.

OA Kross & Maskin AB fick omdömet

Väldigt bra och snabba. Inget att klaga på utan rekommenderas starkt.
Dränering av hus i Höganäs

Anders lämnade en förfrågan hösten 2022:

Dränering av hus i Höganäs

Dränering
Läcker in vatten i en inbyggd källartrappa till garage (garaget har ingen källare), finns även fukt i de andra källarväggarna.
Källarväggar finns enbart under vårt kök och har 2 väggar, finns även en kort vägg där källartrappan som går upp till garage, således 3 väggar, ca 13 löpmeter
Det går bara att komma in med en mindre grävmaskin, då det finns en mur runt tomten, max bredd 145 cm på en grind.
Finns inget byggt på marken utanför, enbart en liten del stenläggning
I väggarna finns genomföring av avlopp, inkommande vatten och el.
Ca 1m utanför och längs med ena väggen ligger inkommande fiber

Anders fick hjälp

Anders valde Port & Byggmästaren i Sverige AB för jobbet. Port & Byggmästaren i Sverige AB har utfört 19 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.

Port & Byggmästaren i Sverige AB fick omdömet

Mycket proffsiga och noggranna

Från bloggen

2022-06-28
När Sverige visar sin bästa sida vill vi njuta av den lugna semestertillvaron och spendera mycket tid utomhus. Vill du pyssla och ta hand om din trädgård i sommar kommer här några tips som får din trädgård att blomstra.
2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.
2021-12-22
Vill du anlita ett företag för hemstädning, flytthjälp eller kanske trädgårdsarbete? Då kan du få avdrag för det. Här besvarar vi vanliga frågor om skattereduktionen.