Kakel-Klinkers i Helsingborg

Här kan du snabbt och enkelt komma i kontakt med erfarna och kompetenta kakelsättare. Lämna en kostnadsfri förfrågan nedanför så kan du inom kort få offerter från professionella hantverkare.

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,7

  Hittade rätt person för jobbet inom en timme.

  Johan L, Juli 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 7 163
  Pågående jobb
 • 20 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar kakel-klinkers i Helsingborg

 • Badrumsrenovering i Helsingborg

  ROT

  Hjälp med vattenskada? Byta från dusch till badkar? Ta in offerter från hantverkare i Helsingborg som hjälper dig renovera badrum eller andra våtutrymmen!

 • Elektriker i Helsingborg

  ROT

  Letar du efter elektriker i Helsingborg? Hos Servicefinder hittar du seriösa elektriker som kan utföra elinstallationer för både hem och industri.

 • Målare i Helsingborg

  ROT

  Letar du efter pålitliga målare i Helsingborg? Lämna en förfrågan hos Servicefinder, få svar och jämför mellan flera duktiga målarfirmor.

 • Snickare i Helsingborg

  ROT

  Behöver du snickra en möbel? Eller letar du kanske snickare för en husbyggnation? Servicefinder hjälper dig att hitta pålitliga snickare i Helsingborg.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar kakel-klinkers i Helsingborg

Alla förfrågningar

Så tycker användarna om våra plattsättare

Några av våra populära plattsättare

Vanliga frågor och svar om kakel

 • Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.
 • Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa den här artikeln i vår blogg.
 • ”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
  • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
  • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
  • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
  • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
  • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
  • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
  • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
  • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
  Läs mer om ROT-avdraget i vår blogg.
 • När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning. Du kan läsa mer om hur du väljer rätt hantverkare för jobbet här.
 • Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Blogginlägg om kakel

Kakel-Klinkers

Kakel och klinkers är snygga och användbara material som ger hela huset ett ansiktslyft. Vanligast är att man använder kakel och klinker i kök och badrum. Kakel används bara på väggar medan klinker kan läggas både på golv och väggar. I badrum rekommenderas klinker eftersom det är ett material som står emot fukt. Klinker är dessutom ett hållbart material, som inte tar skada av tunga föremål som faller i golvet. Se dock till att anlita en utbildad och erfaren kakelsättare att utföra arbetet. Då behöver du inte oroa dig för att det uppstår fuktskador. Hantverkaren ser till att varje del sammanfogas och placeras korrekt. Snart har du ett stilfullt och hållbart golv som är enkelt att rengöra. Anlitar du en kakelsättare är det dessutom möjligt att få ROT-avdrag på upp till 50 % av arbetskostnaden.

Helsingborg

I nedre delen av Skåne föreligger Helsingborg som har en befolkningsmängd på 129000. Helsingborg hör till Sveriges åttonde största tätort. Gränsen till Danmark ligger endast fyra kilometer från Helsingborg.

Kulturen flödar i Helsingborg. Helsingborgs kommun satsade mest pengar på kulturen år 2007. Det föreligger också många matställen i Helsingborg. Därutöver är Helsingborg en av landets mest krogtäta städer.

Det är många storföretag som har sina huvudkontor stationerade i Helsingborg. Bland dem finns Yves Rocher, Biltema och Viktväktarna som några att benämna. Kända fabriksmärken med utgångsområde i Helsingborg är bland andra Ramlösa och Zoégas. Tack vare stadens position, ligger Helsingborg förträffligt till vad det gäller näringslivet.