Catering i Surahammar

Catering är ett utmärkt val för dig som vill ha god mat för många personer på ett snabbt och enkelt sätt. Här hittar du erfarna cateringföretag som gärna hjälper dig. Lämna en förfrågan så får offerter. Det är helt gratis!

Skapa förfrågan

Populära kategorier som liknar catering i Surahammar

  • Kock i Surahammar

    Behöver du catering till ditt event i Surahammar? Servicefinder hjälper dig få kontakt med en erfaren kock som hjälper dig göra succé.

  • Servering i Surahammar

    Planerar du en stor fest med middag och servering vid bordet? Vi hjälper dig få kontakt professionella företag i Surahammar som hjälper med serveringen.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar catering i Surahammar

Alla förfrågningar

Catering

Är det dags för studenttider eller någon annan stor fest, är det förslagsvis en bra idé att hyra in en cateringfirma för all mat som ska lagas. De flesta företag inom catering erbjuder serveringspersonal.

Cateringföretag ordnar med all mat som kunden önskar inför sin fest. Catering är mat som cateringföretaget lagar i ordning och sedan kör ut till kunden. Kund och företag kommer överens gällande festens mat. Hos vissa cateringföretag finns särskilda matmenyer att välja bland. Det finns cateringfirmor i Surahammar som tillagar ekologisk och vegetarisk mat.

Söker du cateringpersonal i Surahammar, är det bara att skicka en förfrågan här på Servicefinder.

Surahammar

I Västmanlands län ligger Surahammars kommun. Kommunen har ett invånarantal på 10000 människor. På behagligt avstånd ligger städer som Västerås, Eskilstuna, Örebro och Falun. Utöver det är det inte mer än 13 mil till Stockholm. Stålföretaget Surahammars Bruks AB står för många arbetstillfällen i Surahammar. Fabriken har anor från 1500-talet. Sveriges första bil tillverkades i Surahammar 1897.

Genom att ta en båtfärd längs Strömsholms kanal kan man njuta av den vackra naturen. På vissa ställen är kanalen så snäv att man kan nudda träden som kantar kanalen. Kanalen stod färdig på 1700-talet och är en av Sveriges äldsta. Den som önskar kan paddla kanot på Strömsholms kanal.

Det finns flera ishockeyprofiler som är födda i Surahammar. Några av profilerna är tränaren Per "Pelle" Bäckman och ishockeyspelaren Ronald "Sura-Pelle" Pettersson.