NBN Allservice AB

Falun

Om NBN Allservice AB

NBN Allservice AB är ett företag, som tillhandahåller tjänster till både privatpersoner och andra företag. Vårt arbetsteam består av professionella, erfarna, försäkrade och pålitliga personer som tillhandahåller den allra högsta servicenivån. Vi har alltid ett team redo att komma och städa hos Dig när som helst, till och med på helger.

Vi står alltid redo att lyssna till kundens behov och önskemål. Ett annat av våra huvudmål är att förbättra livskvaliteten för våra kunder genom att hjälpa dem upprätthålla en ren och organiserad miljö omkring sig.

NBN Allservice AB är ett serviceföretag med huvudområden: Hemstädning, Flyttstädning, Storstädning, Byggstädning och Fönsterputsning. Vi håller låga priser och har kvalitetsgaranti. Ni får snabbt en offert på det önskade uppdraget och erbjudandet innehåller alla kostnader inklusive moms - inget tillkommer. Vi är tillgängliga, när kunden behöver oss, och vi bemödar oss om att få 100% nöjda kunder. Självklart är vi både ett kundvänligt och ett miljövänligt företag. Vänd er med förtroende till oss!

NBN Allservice AB strävar alltid efter att ha ett aktivt miljöarbete och arbetar miljövänligt med "gröna" produkter. Företaget är ett aktiebolag med F-skatt och vi är naturligtvis försäkrade with Dalarnas Försäkringsbolag.

Vi utför självklart flyttstädningen enligt kundens detaljerade önskemål. Vi garanterar ett gott resultat av vårt arbete och är mycket måna om att få nöjda kunder. Vi har därför städgaranti och vill att ni avsynar vårt jobb medan städarna är kvar på plats. Skulle något behöva åtgärdas, gör vi det i så fall direkt och utan extra kostnad.

NBN Allservice AB
076-583 49 44
070-624 08 41
0722-822 063
info@nbnallservice.se
www.nbnallservice.se
263

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat på de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt NBN Allservice AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 556901-6438
Bolagsform Privat aktiebolag
Registrerat 2012-08-22
Momsregistrerat
2013-01
Registrerat för F-skatt
2013-01
SNI
43341
Måleriarbeten
81210
Lokalvård
81300
Skötsel och underhåll av grönytor
Verksamhetsbeskrivning
Aktiebolaget ska bedriva städning, trädgårdsarbeten, snöskott ning, målningsarbeten och cricket.

Omsättning/resultat (Tkr)

Kassalikviditet (%)

Antal anställda

Tjänster NBN Allservice AB kan hjälpa dig med: