Familj flytt AB

Sverige

Om Familj flytt AB

Välkommen till Familj flytt AB

Familj flytt AB är ett pålitligt företag som erbjuder professionella flytt- och städtjänster. Med vår dedikerade personal och lång erfarenhet inom branschen strävar vi alltid efter att leverera överlägsna resultat och kundnöjdhet. Vi förstår att varje flytt och städning är unik, och vi anpassar våra tjänster för att möta våra kunders specifika behov.

Vår flyttavdelning hanterar både privat- och företagsflyttar med omsorg och professionalism. Vi ser till att dina ägodelar transporteras säkert och effektivt till din nya destination. Vår erfarna personal är välutbildad för att hantera även de mest komplexa flyttar och vi ser till att din flyttupplevelse blir smidig och stressfri.

När det gäller städtjänster strävar vi efter att lämna varje utrymme skinande rent och fräscht. Vi erbjuder allt från hemstädning till större byggstädning och anpassar oss efter dina behov. Våra erfarna städteam arbetar noggrant och effektivt för att uppnå bästa möjliga resultat.

Vår stolthet ligger i vår kundnöjdhetsgrad på 100 procent. Vi är dedikerade till att överträffa våra kunders förväntningar och skapa långsiktiga relationer. Vi lyssnar på våra kunders önskemål och ser till att varje steg av processen genomförs med högsta kvalitet och omsorg.

Kontakta oss idag för att boka våra professionella flytt- och städtjänster. Arwad AB är din pålitliga partner för en smidig och lyckad flytt samt en ren och fräsch miljö.

RUT-avdrag.

info@familjflytt.se

‎+46424953800
22

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat på de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Familj flytt AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 559399-1200
Bolagsform Privat aktiebolag
Registrerat 2022-09-28
Momsregistrerat
2022-10
Registrerat för F-skatt
2022-10
SNI
49420
Flyttjänster
49410
Vägtransport, godstrafik
45110
Handel med personbilar och lätta motorfordon
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget skall bedriva yrkesmässig transportverksamhet, samt ska bedriva lokalvård och fönsterputsning och handel med bilar samt service och reparationer av dem samma och därmed förenlig verksamhet.

Omsättning/resultat (Tkr)

Kassalikviditet (%)

Antal anställda