Qleano

Qleano hjälper dig till en smidigare, snabbare och enklare flytt

Om Qleano

Sedan 2011 har vi hjälpt tiotusentals kunder i hela Sverige med flyttstädning men också med flytthjälp.

Enkelt och tydligt - alltid fast pris
Vi strävar efter att göra det så enkelt som möjligt för dig som kund. Varje månad hjälper vi hundratals om inte tusentals kunder med flyttstädning och flytthjälp. Vårt mål är att göra din flytt så smidig och enkel som möjligt, vilket vi vill ska kännas i all kontakt med oss. Vi ser till så att du får en snabb offert på ditt uppdrag via mail och SMS. Priset du får är alltid ett fast pris, så att du får total kostnadskontroll på uppdraget.

Kundtjänst som hjälper dig
Vi har en kundtjänst som är lättillgänglig och öppet under kontorstid. Hit kan du vända dig med frågor eller funderingar kring flyttstädning i allmänhet och ditt uppdrag i synnerhet. Vi nås på vår mailadress, support@qleano.se eller 010-330 99 55. Hör gärna av dig för personlig service!

Garanti på utförda uppdrag
Vi lämnar alltid garanti på utförda uppdrag. Det innebär att vi har en besiktningsgaranti som löper i 14 dagar, för att täcka den besiktning som utförs av nästkommande boende eller av din hyresvärd.

En av Sveriges största aktörer på flyttstädning
Med våra över 10 000 uppdrag per år är vi, om inte den största, en av Sveriges största aktörer gällande flyttstädning. När du anlitar oss får du en trygg aktör med stor erfarenhet av att underlätta för privatpersoner och företag i flytten.
1371

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat på de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Qleano. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 556858-5318
Bolagsform Privat aktiebolag
Registrerat 2011-07-04
Momsregistrerat
2011-10
Registrerat för F-skatt
2011-11
SNI
81100
Fastighetsrelaterade stödtjänster
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget ska bedriva förvaltning av och handel med fastigheter samt utföra fastighetsrelaterade tjänster såsom magasinerings- tjänster, lagringstjänster, förrådsuthyrning och därmed förenlig verksamhet, förmedling och försäljning av tjänster inom marknads- föring och IT via internet, bedriva städverksamhet, hemstädning, flyttstädning, försäljning av hushållsnära tjänster, flytthjälp och därmed förenlig verksamhet, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet, direkt eller indirekt förvalta, köpa och sälja aktier och andra värdehandlingar med riskkapital till samt utveckla nya idéer och innovationer inom tjänstesektorn samt inom sektorn för konsumentprodukter, ge konsultation inom PR, reklam och media, bedriva rörelse inom reklam, försäljning såsom tele- marketing, mötesbokare och extern säljkonsult till företag, event, föreläsningar och marknadsföring, konsultera inom affärs- utveckling, genom delägarskap utveckla och finansiera andra bolag, förvärva och äga varumärkeslicenser samt idka varumärkes- uppbyggnad, bedriva konsult- och förmedlingsverksamhet inom marknadsföring och bolagsledning, sälja och förmedla flytt- relaterade tjänster till företag och privatpersoner såsom flytthjälp, transport och paketering, förvalta fastigheter och värdehandlngar samt idka därmed förenlig verksamhet, sälja, erbjuda och utföra hushållsnära tjänster, lokalvårdstjänster, städtjänster och andra fastighetsrelaterade stödtjänster, förvalta fastigheter och värdehandlingar samt därmed förenlig verksamhet.

Omsättning/resultat (Tkr)

Kassalikviditet (%)

Antal anställda