Catering i Lindesberg

Catering är ett utmärkt val för dig som vill ha god mat för många personer på ett snabbt och enkelt sätt. Här hittar du erfarna cateringföretag som gärna hjälper dig. Lämna en förfrågan så får offerter. Det är helt gratis!

Skapa förfrågan

Populära kategorier som liknar catering i Lindesberg

  • Kock i Lindesberg

    Behöver du catering till ditt event i Lindesberg? Servicefinder hjälper dig få kontakt med en erfaren kock som hjälper dig göra succé.

  • Servering i Lindesberg

    Planerar du en stor fest med middag och servering vid bordet? Vi hjälper dig få kontakt professionella företag i Lindesberg som hjälper med serveringen.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar catering i Lindesberg

Alla förfrågningar

Catering

Är det dags för studenttider eller ett annat evenemang, är det läge att anlita ett cateringföretag som lagar maten till festen. De flesta cateringfirmor har serveringspersonal.

Inför speciella tillställningar finns det företag som tar hand om matlagningen. Det är cateringfirmor som lagar mat utifrån vad beställaren önskar. Om kunden vill ha vegetarisk och/eller ekologisk catering, går detta att iscensättas. Evenemangscatering innebär att maten tillagas hos företaget och därefter transporteras till kunden i Lindesberg. Mobil catering innebär att maten serveras bums från en bil. Oftast sker detta inom konserter eller i festivalsammanhang.

Hos oss på Servicefinder finner du enkelt en cateringfirma i Lindesberg.

Lindesberg

Lindesberg kommun ligger i Västmanland och tillhör Örebro län. Kommunen är en del av Bergslagen och har 23000 invånare. Det sker många samarbeten med andra kommuner i det som man brukar kalla KNÖL-gruppen. Förkortningen KNÖL betyder Kommuner i Norra Örebro län. Förutom Lindesberg ingår Ljusnarsbergs, Noras och Hällefors kommun. Till Lindesberg kan du enkelt ta dig med bil, tåg och flyg. Flygplatsen i Örebro ligger inte mer än 45 minuter bort. Känner du dig mer bekväm bakom ratten finns Örebro på 40 km avstånd och Stockholm 20 mil bort.

Småföretagandet är betydelsefullt i kommunen och har så varit under många årtionden. Det finns en stor utveckling inom massa- och pappersindustri samt verkstadsteknisk industri. Inom den offentliga sektorn står kommunen och Lindesberg lasarett för en stor del av arbetsplatserna. Privata arbetsgivare är bland andra Korsnäs Frövi, Nammo LIAB AB och PorPac AB.