GTW Totalentreprenad AB

Tungelsta

Om GTW Totalentreprenad AB

VÀlkomna Till GTW Bygg AB.GTW Bygg Àr ett företag som gör allt inom bygg, vi har totalentreprenad.Vi har mer Àn 20 Ärs erfarenhet inom byggbranschen och Àlskar att fÄ utmaningar som krÀver kreativa lösningar.Vi gillar att bygga nytt men ÄteranvÀnder gÀrna material dÀr det Àr möjligt för att hÄlla nere priserna och vara skonsamma mot miljön.Vi har renoverat flertalet lÀgenheter, radhus och villor de senaste Ären med goda förtjÀnster vid försÀljning.Vi har ansvarsförsÀkring genom Trygg Hansa och gÀllande F-skatt.
GTW Bygg AB
LidavÀgen 6
13755 Tungelsta 
Tel: 0704225287
E-post: gtwbygg@gmail.com
22

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat pÄ de jobb dÀr konsumenten bekrÀftat att de har valt GTW Totalentreprenad AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 559429-5536
Bolagsform Privat aktiebolag
Registrerat 2023-04-06
Momsregistrerat
2023-05
Registrerat för F-skatt
2023-04
Antal anstĂ€llda 1–4
SNI
41200–
Byggande av bostadshus och andra byggnader
Verksamhetsbeskrivning
Firmans verksamhet handlar om totalentreprenad inom bygg och anlÀggning I Stockholms lÀn. Projektering och genomförande av installation, renovering, ombyggnad i bostÀder och bostadshus. Inköp och försÀljning av bostÀder efter ombyggnad alternativt renovering. Diverse olika hantverksjobb, bÄde smÄ och stora för privatpersoner och företag, inköp o försÀljning inkluderat importoch export av material för bygg och anlÀggning och dÀrmed förenlig verksamhet.

OmsÀttning/resultat (Tkr)

Uppgifter saknas om omsÀttning och resultat.

Kassalikviditet (%)

Uppgifter saknas om kassalikviditet.

Antal anstÀllda

Uppgifter saknas om antal anstÀllda.