GTW Totalentreprenad AB

Tungelsta

Om GTW Totalentreprenad AB

Välkomna Till GTW Bygg AB.GTW Bygg är ett företag som gör allt inom bygg, vi har totalentreprenad.Vi har mer än 20 års erfarenhet inom byggbranschen och älskar att få utmaningar som kräver kreativa lösningar.Vi gillar att bygga nytt men återanvänder gärna material där det är möjligt för att hålla nere priserna och vara skonsamma mot miljön.Vi har renoverat flertalet lägenheter, radhus och villor de senaste åren med goda förtjänster vid försäljning.Vi har ansvarsförsäkring genom Trygg Hansa och gällande F-skatt.
GTW Bygg AB
Lidavägen 6
13755 Tungelsta
Tel: 0704225287
E-post: gtwbygg@gmail.com
67

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat på de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt GTW Totalentreprenad AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 559429-5536
Bolagsform Privat aktiebolag
Registrerat 2023-04-06
Momsregistrerat
2023-05
Registrerat för F-skatt
2023-04
SNI
41200
Byggande av bostadshus och andra byggnader
Verksamhetsbeskrivning
Firmans verksamhet handlar om totalentreprenad inom bygg och anläggning I Stockholms län. Projektering och genomförande av installation, renovering, ombyggnad i bostäder och bostadshus. Inköp och försäljning av bostäder efter ombyggnad alternativt renovering. Diverse olika hantverksjobb, både små och stora för privatpersoner och företag, inköp o försäljning inkluderat importoch export av material för bygg och anläggning och därmed förenlig verksamhet.

Omsättning/resultat (Tkr)

Kassalikviditet (%)

Antal anställda