Renovering av tak i Eslöv

Den här förfrågan lämnades vintern 2024 i kategorin Takläggare.

Du kan också få hjälp med Tak i Eslöv!

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Ange taktyp
Du måste välja minst ett alternativ
Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Hej vi har ett hostel byggnad där taket är 70 år gammal. Vi har börjat få vatten läckage vid olika ställen. Vi vill hitta ett sätt att fixa taket kanske där läckage finns om det går. Alternativt vi kan renovera om hela taket om det behövs. Men först och främst vi vill gärna fixa problemet om det går.

Byggnaden är 1300m2 på 3 våningar. Taket är ganska högt. (2,5 våningar upp från marknivå.)
Taktyp
Tegel
Typ av fastighet
Övriga fastighetstyper (Ange nedan)
Önskat startdatum
Inom 3 månader
Renovering av tak i Eslöv
Tak

Jag träffade killarna för ett tak arbete. Det såg kompetent ut. Det kunna påbörja jobbet direkt. Jag fick ett bra pris. Killarna jobbade bra och jobber … Visa mer

Jag träffade killarna för ett tak arbete. Det såg kompetent ut. Det kunna påbörja jobbet direkt. Jag fick ett bra pris. Killarna jobbade bra och jobber slutfördes i avtalade tid. Jobbet utfördes korrekt och Boris har till och med informerat mig att jag har kvar timmar från vår budget eftersom hans killar var snabbare än förväntad. Jag har beställt andra jobb från det här företaget.

8 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 8 företag och valde BKA Bygg AB för jobbet. BKA Bygg AB har utfört 22 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.9.

Övriga företag som svarade:
 • Tolo Solar AB
 • DWS Montering & Bygg i Skåne AB
 • A&M BYGG
 • Ewab AB
 • Weberg Tak och Byggkonsult AB
 • Ekoby Studio
 • M&D installation

Andra som fått hjälp med tak

Tak

Garageomtakning och innertaksrenovering i Eslöv, inom 6 månader

Ett större garage 63 kvm behöver nytt ytter och innertak.
Renovering av tak i Eslöv

Lagning av tak i Eslöv

Vid senaste stormen lossnade bit av plåttaket och vindskiva trillade ner. Plåtbiten måste ersättas med en ny då den gamla blev skadad. Plåttaket behöver översyn och skruvas fast där det…
Renovering av tak i Eslöv

Byte av vindskivor i Åkers Styckebruk

Byte av vindskivor på mindre villa.
Tak

Renovering av innertak och väggar i Eslöv

Gammalt hus byggt på 1800 tal, renoverat senast 1975-1980. på cirka 70kvm med plåttak. Inga kända fuktskador. Riva ut och slänga innertak och isolering samt en mindre innervägg. Sätta…
Tak

Byta trasiga takpannor i Eslöv

Har några takpannor som är trasiga (vet ej hur många) som behöver bytas då det läker in på vinden.

Vanliga frågor och svar om tak

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och att de har aktiva bolag. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. På företagens profilsidor hittar du, förutom omdömen, även certifikat och liknande. Många företag visar också upp tidigare utförda arbeten och referensjobb. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med företaget / hantverkaren du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa mer i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget 2024 i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.