Stadsbyggarna Syd AB logo

Stadsbyggarna Syd AB

Vintrie

Presentation

Välkomna till Stadsbyggarna Syd!
Vi är ett byggföretag med fokus på kvalitet, kundnöjdhet och professionalitet.

Vi som jobbar i företaget har många års erfarenhet inom bygg. 

Vi utför stora såväl som små projekt, åt både privatpersoner och företag. Vi utgår från Malmö, där vi har kontor och verkstad, men har hela Skåne som arbetsområde. Vi har en bred kompetens och behärskar alla former av byggarbeten. 

Vi är en kompetent företag med många kompetenta och drivna medarbete. Våra medarbetare har alla nödvändiga kompetenser och certifikat – vi gör alltid vårt bästa oavsett om det är ett stort eller litet arbete. 

Våra medarbetare är proffs på Takläggning, Ombyggnad/Tillbyggnad, Dränering, Fasad, Platta på mark/betongarbete, Måleri mm. Vi utför även totalentreprenad. 

Vi innehar F-skattsedel, är ansvarsförsäkrade och våra hushållsnära uppdrag är avdragsgilla enligt ROT.

Omdömen

5
av 4

omdömen

  • Otroligt nöjd med Stadsbyggarna och deras flexibilitet med projektet. För en som mig som har tummen mitt i handen blev slutprodukten fantastisk tack vare hantverkarens rådgivning och yrkesskicklighet.
    Carl
  • Med Stadsbyggarna Syd får du hantverkare som lyssnar på dig och som är mån om att du som kund ska vara nöjd med slutresultatet. Arbetsplanering lämnade lite att önska men den positiva kontakten väger över. Inga oväntade kostnader, alla extra tillval längst vägen kommunicerades tydligt och avtalat pris hölls hela vägen. Stadsbyggarna Syd tar stort ansvar för att arbetet är korrekt utfört och vi är mycket nöjda med slutresultatet.
    Robert Widell
  • Stefan Fregne
  • Skickliga och trevliga målare som gjorde ett bra jobb på vårt hus och garage. Lätta att kommunicera med, trevligt bemötande, höll tiderna bra. Vi anlitar dem gärna igen.
    Jenny

Kontakta