Foxor AB

Så du kan känna dig trygg!

Om Foxor AB

ANSVAR - Vi känner ett ansvar för att hjälpa kunderna i deras val av lämplig planlösning, utrustning och kakel/klinkers. När kunden gjort sitt val är det vårt ansvar att utföra arbetet på ett professionellt sätt så kunden blir nöjd.

KVALITET - Vi garanterar kvalitet i arbetets alla faser. Slutresultatet ska vara vackert och tåligt, underliggande skikt hållbara och säkra. Vi arbetar effektivt och städar arbetsplatsen kontinuerligt för att minimera kundens olägenheter under byggtiden. Vår personal är utbildad och uppfyller branschkrav.

RIMLIGA PRISER - Vi kan hålla rimliga priser genom att vi har rutinerad personal, som arbetar effektivt. Vi har låga kostnader för administration och reklam; våra nöjda kunder är vår bästa reklam.

TRYGGHET - Trygghet är viktigt för kunden, men även för oss. Därför använder vi oss av de avtal, som Konsumentverket rekommenderar. Vi följer Konsumenttjänstlagen. Vi utför alla arbeten enligt BKRs branschregler och försäkringsbolagens krav.

Vårt mål är att du ska uppnå ditt mål vad gäller din renovering, Därför ska du inte tveka när du vill anlita en hantverkare kontakta Foxor AB

För mer info om oss vad vi gör och vem vi är besök oss gärna på www.foxor.se
22

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat på de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Foxor AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 556855-9479
Bolagsform Privat aktiebolag
Registrerat 2011-06-15
Momsregistrerat
2011-07
Registrerat för F-skatt
2011-09
SNI
43999
Diverse övrig specialiserad bygg- och anläggningsverksamhet
Verksamhetsbeskrivning
Företaget ska bedriva sättning av kakel- och klinker, byggnads- och rivningsverksamhet, bedriva handel med kakel- och byggprodukter samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Omsättning/resultat (Tkr)

Kassalikviditet (%)

Antal anställda