Byggkeramikmontören

Malmö

Om Byggkeramikmontören

Byggkeramikmontören är en nystartad plattsättnings/byggföretag som grundades 2023 av mig Krisztian Kovacsik som är kvalificerad plattsättare. Efter många år i branschen som anställd jag har bestämt mig att stå på mina egna ben och bygga ”badrumsglädje” till mina egna kunder. Under mina år i byggbranschen jag har samlat på mig en stor kunskapsbas samt aktivt följt med utvecklingen för att bli en modern byggare för 2000 talet.

Mitt företag ska med höga ambitioner verka för att möta omvärldens krav på byggandet. Jag ska vidare fokusera på kunden och möta deras behov, samt med min kompetens erbjuda totallösningar. Min arbete skall präglas av yrkesskicklighet, noggrannhet och samarbete.

Mina kunder är privatpersoner och även andra byggföretag. Jag erbjuder alla kunder med högt ställda krav en helhetslösning med grunden i byggnadsarbeten. Mina samarbetspartners som hjälper mig att utföra ett byggprojekt är långerfarna auktoriserade företag, som elektriker, rörmokare samt rivning-asbestsanerare, och vi tillsammans levererar ett färdig produkt för rätt pris, under rätt tid, och på en rätt sätt.

Tjänster:
Byggnation av nytt badrum, badrumsrenovering, generellt plattsättningsarbete, snickeriarbete (till exempel byggnation av innerväggar som berör badrummet), avjämningsarbete, golvläggning, köksmontering.

BKR, Behörig våtrum certifikat sedan: 2012.02.15
PER, Plattsättnings Entreprenörers Riksförening
Ansvarsförsäkring hos Länsförsäkringar
ID06
5

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat på de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Byggkeramikmontören. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 770214-••••
Bolagsform Enskild firma
Registrerat 2023-03-01
Momsregistrerat
2023-03
Registrerat för F-skatt
2023-03
Antal anställda
Omsättning 500–749 tkr
SNI
41200
Byggande av bostadshus och andra byggnader
43320
Byggnadssnickeriarbeten
43330
Golv- och väggbeläggningsarbeten
43120
Mark- och grundarbeten
71121
Teknisk konsultverksamhet inom bygg- och anläggningsteknik

Omsättning/resultat (Tkr)

För enskilda firmor saknas offentliga uppgifter om omsättning och resultat.

Kassalikviditet (%)

För enskilda firmor saknas offentliga uppgifter om kassalikviditet.

Antal anställda

För enskilda firmor saknas offentliga uppgifter om antal anställda.