G Entreprenad AB logo

G Entreprenad AB

Malmö

Presentation

G Entreprenad AB är ett etablerat och komplett byggföretag från Malmö som utför alla vanligt förekommande byggarbeten vid byggnation, snickeri, renoveringar och tillbyggnader. Utvändiga som invändiga. Vi hjälper privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag i hela Skåne med omnejd. Inget jobb är för litet eller stort för oss.

Företaget har genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla utvecklat verksamheten och jobbar idag med återkommande kunder och via rekommendation. G Entreprenad AB har våtrumsbehörighet och certifikat från BKR, Byggkeramikrådet. Vi använder kvalitetsmaterial från de ledande leverantörerna inom respektive verksamhetsområde för långsiktiga hållbara kundlösningar. Företaget innehar erforderliga entreprenad- och trygghetsförsäkringar hos Länsförsäkringar, god ekonomi samt F-Skattsedel.
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt G Entreprenad AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  559004-6230
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

5
av 3

omdömen

 • Det här bolaget håller vad de lovar. De är punktliga, kommer i tid, och och de är noggranna! För att inte tala om deras detaljarbete. Jag är så imponerad över hur duktiga, snabba och smidiga de är. Och återigen; detaljarbetet och noggrannheten gör att jag kommer att anlita det här bolaget vid nästa projekt. Det de hjälpte oss med nu var finjusteringar i hemmet i form av hantering av silicon i badrum och längst väggar, måleri och montering av nya lister. De har visat att de kan sin grej. Ni kommer ej bli missnöjda med det här företaget! Sjukt grymma!
  Sara
  Svar
  Tack …Tack Mvh ILIR/G Entreprenad AB
 • Robin Johansson
  Svar
  Tack…Tack
 • Mycket trevliga lätta att ha med att göra och nöjd med arbetet kan inte bli bättre.
  Mats Eriksson
  Svar
  Tack detsamma 😊