Transport i Nacka

Här hittar du enkelt erfarna företag som kan hjälpa dig med transport inom Sverige. De kan frakta dina saker på ett tryggt och säkert sätt. Lämna en förfrågan här så får du offerter inom kort. Det är helt gratis att lämna en förfrågan, och den är inte bindande.

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,6

  Ett bra sätt att hitta tjänster på.

  Hans L, Oktober 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 4 787
  Pågående jobb
 • 16 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar transport i Nacka

 • Flytthjälp i Nacka

  RUT

  Ta hjälp av en erfaren flyttfirma vid företagsflytt, kontorsflytt och privat flytt. Vi hjälper dig få offerter när du behöver flytthjälp i Nacka.

 • Frakt i Nacka

  Behöver du snabb och säker transportering av dina varor? Lämna en förfrågan och få gratis offerter från företag som arbetar med frakt i Nacka.

 • Kranbil i Nacka

  Letar du efter transportföretag med kranbil i Nacka ? Lämna en förfrågan och få kontakt med kunniga företag som kan frakta större gods.

 • Magasinering i Nacka

  RUT

  Behöver du förvara dina möbler? Servicefinder förmedlar kontakt med professionella företag i Nacka som hjälper dig med magasinering.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar transport i Nacka

Alla förfrågningar

Så tycker användarna om våra transportörer

Vanliga frågor och svar om transport

 • För att hitta en flyttfirma via Servicefinder behöver du bara skapa en gratis förfrågan där du beskriver ditt uppdrag. Vi gör sedan jobbet med att matcha ihop dig med flyttfirmor i ditt område. Du kan jämföra både offerter och omdömen innan du väljer ett företag.
 • Ja, flytthjälp ingår i rutavdraget. Avdrag medges för flytt mellan bostäder, till och från magasinering, packning, uppackning, lastning, lossning och arbetstiden för uppdraget. Inget avdrag medges för kostnader för flyttbilen. Även flyttstädning ingår i rutavdraget. För att ha rätt till avdraget behöver du dock uppfylla vissa kriterier:

  • Du måste vara minst 18 år vid beskattningsårets slut.
  • Du bor och betalar skatt i Sverige eller bor utomlands och beskattas i Sverige.
  • Du betalar tillräckligt med skatt.
  • Du eller någon utav dina föräldrar måste helt eller delvis bo i fastigheten.
  • Du är den som betalar för tjänsten. Du får inget skatteavdrag om det är någon annan som har betalat fakturan, trots att det är du som bor i bostaden.
  • Rutavdraget får uppgå till max 75.000 kronor per person och år.
  • För ruttjänster så är avdragets procentuella del av arbetskostnaden mer generös, då du kan göra upp till 50 procent avdrag.

  Du kan läsa mer om rutavdraget på Skatteverkets egna hemsida.

 • Bra att veta är att flytthjälp medges rutavdrag! Oftast betalar man en flyttfirma per timme. Kostnaden varierar sedan beroende på bostadens storlek, om det finns hiss eller inte, om saker ska hämtas från vinds- eller källarförråd, vilken dag och tid som flytten ska ske och hur länge dina saker ska transporteras. Ett tips är att anlita flytthjälp en vardag, det är betydligt billigare än en helg! I storstäder är flyttfirmor oftast lite dyrare. Dessutom kan korta avstånd i storstäderna ta längre tid, vilket är bra att ha i åtanke. Oavsett har du bäst chans till att hitta en bra och prisvärd flyttfirma om du vänder dig till flera flyttfirmor och jämför de offerter du får.
 • Självklart! Att flytta till en annan stad eller kanske till och med ett annat land är en stor utmaning! Därför kan det vara skönt att anlita professionell flytthjälp för att flytten ska gå så smidigt som möjligt. Flyttfirmor som utför längre transporter har oftast den rätta utrustningen och de rätta verktygen för att allt ska flyttas i ett och samma lass. Hos Servicefinder hittar du flera kunniga flyttfirmor som kan hjälpa dig att transportera dina saker från en stad till en annan. De kan till och med hjälpa dig med packning, montering och flyttstädning! När du skapar en förfrågan hos oss så fyller du i vart flytten ska gå, därefter får du kontakt med flyttfirmor som är intresserade av uppdraget. Vi rekommenderar att du frågor flyttföretagen vad som ingår i deras försäkring, framför allt om dina föremål ska transporteras en längre sträcka.
 • Alla flyttfirmor som är anslutna till Servicefinder är godkända för F-skatt och är momsregistrerade. Vi gör också dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är i konkurs. Den viktigaste delen av vår kvalitetssäkring är företagens omdömen. Genom att läsa omdömen kan du enkelt ta del av vad andra kunder tyckte om flyttfirman. Vi rekommenderar alltid att du vänder dig till flyttfirman och frågar om relevanta försäkringar och yrkestrafiktillstånd. Sök på företagets organisationsnummer på Transportstyrelsens hemsida för att kontrollera yrkestrafiktillstånd.
 • Oftast betalar man en flyttfirma per timme. Kostnaden varierar sedan beroende på bostadens storlek, om det finns hiss eller inte, om saker ska hämtas från vinds- eller källarförråd, vilken dag och tid som flytten ska ske och hur länge dina saker ska transporteras. I storstäder är flyttfirmor oftast lite dyrare. Dessutom kan korta avstånd i storstäderna ta längre tid, vilket är bra att ha i åtanke. Oavsett har du bäst chans till att hitta en bra och prisvärd flyttfirma om du vänder dig till flera flyttfirmor och jämför de offerter du får. Kom ihåg att även flytthjälp ingår i rutavdraget. Du kan läsa mer om vad en flyttfirma kostar i vår bloggartikel.

Blogginlägg om transport

Transport

I ordet transport (eller transportlogistik) innefattas alla typer av förflyttning av saker samt varelser.

Den transport privatpersoner mest är bekant med är förmodligen flytthjälp - transport av bohag. De företag som sysslar med flyttransport tillhandahåller oftast en service som inkluderar alla delar av logistiken i flytten. Oavsett om det handlar om en internationell transport till en plats i Europa eller flyttransport från någon plats till en annan i Stockholm finns det transportföretag som kan hjälpa dig.

Eller så handlar transport om förflyttningen av varor eller andra objekt till försäljning. Också här existerar internationell transport av allt från böcker till hela pallar med maskindelar. Och så kan man hitta inrikes transportservice som bland andra Bring om man vill transportera något från förslagsvis Stockholm till Kalix.

De bolag som sysslar med transport är nästan lika många som det finns objekt för transoport. Så oavsett om du letar efter transport i Nacka för internationell flyttransport, frakt till Europa eller kanske sända ett paket så går det att hitta en transportservice för just ditt behov.

Nacka

Det finns ett befolkningsantal om 90000 i Nacka. Nacka har varit bebott. Nacka blev en landskommun på 1800-talet. År 1862 räknades Nacka till Svartlösa härad med Huddinge, Botkyrka med flera andra idag ansenliga kommuner i Stockholm. Själva Nacka kommun bildades 1971.

Claes af Geijerstam och Anders Glenmark, båda kända musiker, kommer från Nacka.

Stora industriföretag som exempelvis Atlas Copco AB hade för att par årtionden tillbaka omfattande framgångar i Nacka kommun. Idag tillför företaget däremot ingen tillverkning i kommunen. På senare år har kommunen dominerats av handel samt service- och tjänstenäring. Tyskägda Media Markt slår även stort inom hemelektronik och detaljhandel.