Flyttstyrkan Sverige AB

ER FLYTT - VÅR STYRKA!

Om Flyttstyrkan Sverige AB

Flyttstyrkan är en personlig och professionell flyttfirma baserad i Bromma.

Alla våra uppdrag utförs enligt av branschen och konsumentorganisationer framtagna villkor, Bohag 2010 och Kontor 2003. Givetvis följs alla lagar och regler som gäller för flyttfirmor och företag i allmänhet.

Flyttstyrkan Sverige AB är ett svenskt aktiebolag som är registrerat för F-skatt och moms. Skatteverket är även myndigheten som vi har kontakt med när rutavdraget hanteras.

Vi är försäkrade med företags-, transport- och ansvarsförsäkring hos Trygg-Hansa.

Vi har trafiktillstånd för att få utföra kommersiell godstrafik. Det är även ett krav för att relaterade försäkringar skall gälla.

Vi följer och överträffar kollektivavtalen mellan fackförbund och arbetsgivarorganisationer för rättvisa och trygga villkor.

Vi ser fram emot att få vara med och hjälpa till med er flytt!
7

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat på de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Flyttstyrkan Sverige AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 559394-4761
Bolagsform Privat aktiebolag
Registrerat 2022-08-29
Momsregistrerat
2022-12
Registrerat för F-skatt
2022-11
SNI
49420
Flyttjänster
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget skall bedriva bohag- och kontorsflyttningar samt magasinering, spedition, packmästeri och flyttstädning. Därtill skall bolaget äga och förvalta fastigheter, värdepapper och lös egendom samt bedriva med ovanstående förenlig verksamhet.

Omsättning/resultat (Tkr)

Kassalikviditet (%)

Antal anställda

Tjänster Flyttstyrkan Sverige AB kan hjälpa dig med: