Drott24 Städ & Flytt AB

Tumba

Om Drott24 Städ & Flytt AB

Drott24 Städ & Flytt AB  är en helhetsleverantör av servicetjänster. De allra flesta vill lägga tid och fokus på sin kärnverksamhet, familj och annat viktigt i ens liv. Genom att anlita oss gör vi både ert jobb och vardag enklare. Vi tar hand om all den service ni kan tänkas behöva: städservice, fönsterputsning, kontorsservice, fastighetsservice, vaktmästeri, reception, transporter och flyttservice. Våra lösningar skräddarsys alltid efter era behov.

Vår styrka är vår personal. Vi är idag över 55 anställda inom Drott24. All personal är utbildad inom sitt område och vi värdesätter att dem ger en utmärkt service och utför jobbet på bästa sätt. Kunnig personal, kunglig service!

Vi tillhandahåller alltid specialanpassade tjänster baserade på de behov ni har – utan att det ska kosta mer. Dessutom anpassar vi oss efter er när ni behöver vår hjälp. Vi sätter en ära i att se våra kunders behov - och en utmaning i att lösa alla uppdrag till 100% belåtenhet.

Drott24 är medlem i Almega Tjänsteförbunden och Svenskt Näringsliv.
Alla anställda är försäkrade genom FORA.
Vi följer kollektivavtalen för Fastighetsanställdas Förbund, Kommunal och Byggettan. Vi har en ansvarsförsäkring som uppgår till 10 MSEK .

Varmt välkommen till Drott24 Städ & Flytt AB och besök oss gärna (vi finns lokalt nära dig).

Vänlig hälsning Ibo Baker med personal 
Tele: 08-1200 2100
Mail: info@drott24.se
www.drott24.se
3

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat på de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Drott24 Städ & Flytt AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 559060-4319
Bolagsform Privat aktiebolag
Registrerat 2016-04-25
Momsregistrerat
2019-05
Registrerat för F-skatt
2019-02
SNI
81210
Lokalvård
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget ska bedriva städ- och flyttservice för fysiska och juridiska personer, servicetjänster till dödsbon samt därmed förenliga tjänster. Bolaget ska även tillhandahålla byggtjänster och därmed förenliga tjänster samt bedriva försäljning och export av begagnade lösören - företrädesvis möbler, köksutrustning, elektroniska produkter och kläder - och därmed förenlig verksamhet.

Omsättning/resultat (Tkr)

Kassalikviditet (%)

Antal anställda