Vegatown Städ & Bygg logo

Vegatown Städ & Bygg

“Nöje i jobbet sätter perfektion i arbetet.”

Presentation

Varmt välkommen till Vegatown Flytt&Städ                                     

Vilka är vi?

Vegatown är ett familjeföretag som gör din vardag mycket enklare genom att städa eller flytta åt dig så att du kan prioritera annat. Vi erbjuder flytthjälp och städtjänster till privatpersoner, företagare och organisationer. Vår personal utför kvalitets städning med noggrannhet för att hålla kundens hem/arbetsplats ren, funktionell och trivsam. Våra personal är utbildade och har kollektivavtal, även i övrigt följer vi naturligtvis all gällande lagstiftning om arbetstid, arbetsmiljö mm. Vegatown har såklart F-skattsedel, yrkestrafik tillstånd och ansvarsförsäkring. Vi jobbar med kvalitet och lämnar alltid därför nöjd-kund-garanti på arbeten som vi utför.


Varför är kunderna nöjda med oss? 

Det beror på våra medarbetare som gör ett fantastiskt jobb och alltid har ett leende på läpparna. De gör alltid det lilla extra och ställer alltid upp om kunden har några önskemål. 

Varför är medarbetarna nöjda med oss? 

Vi följer kollektivavtalet, erbjuder de försäkring, en bra arbetsmiljö och vi tar hand om de genom att erbjuda avtalsenliga löner och anställningsvillkor. De får alltid utbildning och praktik innan de börjar jobba hos oss. Vi har månadsmöten tillsammans med alla våra medarbetare och går igenom förbättringsförslagen, för att hela tiden utvecklas och bli bättre som företag. 

Vi tycker att alla punkter bär upp varandra, så länge medarbetarna trivs med sin anställning på jobbet resulterar i sin tur till att de jobbar mycket bättre, det i sin tur ger mycket fler nöjda kunder, det är cirkel som vi ständigt strävar efter att hålla igång och bli ännu bättre på.   

Städnings tjänster
 
• Hemstädning
• Flyttstädning 
• Storstädning
• Fönsterputs
• Kontorsstädning 
• Lokalstädning


Våra medarbetare som jobbar med städning är till skillnad från vanliga städfirmor extra noggranna och rengör även alla ytor som inte vanligtvis berörs av vanlig veckostädning, till exempel under kylskåpet och i golvbrunnen i badrummet. Detta för att er lägenhet ska vara i toppskick när den lämnas över. 


Flytt tjänster 

 • Flytthjälp 
 • Bärhjälp 
 • Pianoflytt 
 • Packning 
 • Nedmontering 
 • Bortforsling 
 • Lånekartonger  

Hos oss kan du få hjälp med delar av flytten eller en helhetslösning – du väljer själv vilka flytt tjänster du vill ha till din flytt och hur omfattande det ska vara. Oavsett hur mycket hjälp du behöver med din flytt, står vi till tjänsten med allt från säkerhetspackning och trygg transport av dina ägodelar, till uppackning och en fläckfri flyttstädning.

Vad gör ni i samband med Covid-19 och har ni vaccinationskrav på er anställda? 

Vi fortsätter att städa och har vidtagit extra åtgärder för att du ska känna dig trygg med oss som leverantör. Vi har inget vaccinationskrav på våra anställda då det inte är lagligt att tvinga en anställd att vaccinera sig. Vi har inte heller möjlighet att spara hälsouppgifter om en anställd, som exempelvis om det har vaccinerat sig, då det är ett brott mot dataskyddsförordningen GDPR. Därför önskar vi att våra kunder inte rådfrågar kring vaccination av våra anställda med hänsyn till de anställdas integritet. 

Anlita rätt firma från början så slipper du massa krångel senare! Vi ser fram emot att stå till tjänst för dig. 

Vänliga Hälsningar 

Vegatown Flytt&Städ                                                                     

Omdömen

4.6
av 193

omdömen

 • Eva Barbro Elisabet Wiström
 • Har anlitat Elis för flytthjälp och städning! Flytten gick jättebra, väldigt engagerade, lyhörda killar hjälpte till med detta, väldig nöjd med denna två killar! Lite missförstånd avseende tid för städning som jag önskade en annan dag, blev lite stressigt då detta skulle ske samma dag… Men personen som städade, gjorde en ypperlig jobb, är riktigt nöjd med hennes engagemang och noggrannhet! 5+ enligt Servicefinder skalan! Som allt är en bra företag att göra med, trevlig och duktig personal !
  Mauro
  Svar
  Tack så mycket för det fina omdömet🙏🏼
 • Mycket nöjda med utförd flytt av kontor. Bra bemötande och snabba svar både från kundansvarig och de tappra flyttkillarna som fick bära 3 trappor då hiss var liten.
  Emilie Persson
  Svar
  Tack så mycket för det fina omdömet🙏🏼
 • Både pris och bemötande och noggrannhet.
  Kristina Tinglöf
  Svar
  Tack så mycket för det fina omdömet🙏🏼

Kontakta

Kontaktinformation