Badrumsrenovering i Partille

Att renovera badrummet är ett kul projekt, men det kan också kännas stressigt. Med en bra hantverkare blir badrumsrenoveringen både smidig och säker. Servicefinder hjälper dig att hitta byggfirmor som du kan jämföra. Få offerter, läs omdömen och gör ett tryggt val.

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,6

  Underlättar för dig i vardagen!

  Daniel F, September 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 5 926
  Pågående jobb
 • 15 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar badrumsrenovering i Partille

 • Elektriker i Partille

  ROT

  Letar du efter elektriker i Partille? Hos Servicefinder hittar du seriösa elektriker som kan utföra elinstallationer för både hem och industri.

 • Målare i Partille

  ROT

  Letar du efter pålitliga målare i Partille? Lämna en förfrågan hos Servicefinder, få svar och jämför mellan flera duktiga målarfirmor.

 • Snickare i Partille

  ROT

  Behöver du snickra en möbel? Eller letar du kanske snickare för en husbyggnation? Servicefinder hjälper dig att hitta pålitliga snickare i Partille.

 • Rörmokare i Partille

  ROT

  Söker du rörmokare som kan hjälpa dig med omläggning av rör och reparation av läckage? Servicefinder hjälper dig hitta pålitliga rörmokare i Partille.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar badrumsrenovering i Partille

Alla förfrågningar

Så tycker användarna om våra badrumsrenoverare

Några av våra populära badrumsrenoverare

Vanliga frågor och svar om badrumsrenovering

 • Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.
 • Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa den här artikeln i vår blogg.
 • ”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
  • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
  • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
  • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
  • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
  • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
  • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
  • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
  • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
  Läs mer om ROT-avdraget på Skatteverkets hemsida.
 • När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning. Du kan läsa mer om hur du väljer rätt hantverkare för jobbet här.
 • Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Blogginlägg om badrumsrenovering

Badrumsrenovering

Ett badrum är anpassat att stå emot fukt och vatten och vid renovering måste man använda material som är anpassat för våta utrymmen. Det är ofta mycket arbete som ska utföras vid en badrumsrenovering och du kan ha stor nytta av att prata med flera olika företag och jämföra deras offerter innan du bestämmer dig för vem som blir ålagd arbetet. Med hjälp av Servicefinder kan du hitta flera leverantörer som utför badrumsrenovering i Partille

Vid renovering av ett badrum är det ofta flera nyckeldelar som behöver ses över. Det första du bör tänka på är tätskikt och fuktspärr, underlaget måste alltså vara av rätt sort innan du lägger ett nytt golv. Innan golvet plattläggs måste du se till att grunden är gjord av betong. Stora delar av alla våtskador i ett badrum sker i golvet. Golvet och området runt stället där du duschar kallas för våtzon ett och här skapas de flesta skador relaterade till fukt.

Något av det svåraste vid en badrumsrenovering är att montera golvbrunnen och att få den nivåanpassad. Det är ingen barnlek att sätta in en golvbrunn i ett badrum. Ventilationen i ett badrum är a och o på grund av all vattenånga. Se till att ha en fläktfunktion vid det mest fuktiga stället i badrummet.

Sök gärna på "badrumsrenovering i Partille" för hjälp när du ska skruva fast hyllor, speglar och badrumsskåp, då hål efter borrning kan förstöra så pass att fuktspärren inaktiveras. Fuktskador är svåra att undersöka och kostnaderna för återställande av dessa blir ofta höga.

Partille

Partille är centralort och kommundel i Partille kommun och ingår i tätorten Göteborg. Invånarantalet i Partille kommun uppgår till 35000. Världens största årliga turnering i handboll hålls i Partille, nämligen Partille Cup. Partille Cup grundades av IK Sävehof år 1970. Partille Cup spelas årligen under andra veckan i juli månad av ungdomar mellan tio och tjugoett år gamla. Partille må vara en liten kommun till utsidan, men har trots detta närmare tretusen verksamma företag. Inom näringsidkandet verkar uppåt 400 olika yrken. Flera kända personer har anknytning till Partille, däribland sångerskan Elena Paparizou, fotbollsspelarna Bebben Johansson och Kim Källström och skådespelerskan Sissela Kyle.