Renimar AB logo

Renimar AB

Trygghet - från start till mål!

Presentation

Trygghet - från start till mål!

Renimar är ett familjeföretag som grundades 2014 av två kvalificerade civilingenjörer med mer än 25 års erfarenhet inom byggbranschen. Vi är ett företag som ständigt utvecklas och växer.

Företagets motto är kreativitet och skicklighet på alla nivåer av byggnadsarbeten, samt uppmärksamhet till detaljer och kundens speciella önskemål. Företagets strategi handlar om att kunna hitta originella och effektiva metoder för att lösa pågående uppgifter, att erbjuda de bästa varianterna för projektgenomförandet inom bestämda villkor.

Företagets mål - att skapa den slutliga byggnadsprodukten, som helt och hållet följer kundens planer och förväntningar.

Med högsta dedikation av våra styrkor, samt vår skicklighet och erfarenhet bygger och genomför vi projekt av alla möjliga svårighetsgrader.

Mvh Valle Matukevics (VD)
+46 (0) 76 183 28 88
info@renimar.se
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Renimar AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  556963-2309
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

4.9
av 18

omdömen

 • Är mycket nöjd med det utförda arbetet, men då det blev försenat 3 veckor (har dock förståelse då det gällde sjukdom) och att jobbet drog över 1 vecka vilket i sin tur skapade problem för oss gör det att en stjärna faller bort. Men om man enbart ser på det utförda arbetet så är det 5 av 5. 🙂
  Alexandra
 • Jag är väldigt nöjd med Renimar AB, kommunikationen och arbetet fungerade superbra!! Jag kände mig hörd och lyssnad på samt att inget gjordes utan att kollas med mig först. Jag är så nöjd med slutresultatet av mitt badrum. Kan verkligen rekommendera Renimar AB!
  Ewelina Svantesson
 • Vi är mycket nöjda med Renimar AB. De har gjort ett fantastiskt arbete med renoveringen av våra två badrum. Valle har varit till stor hjälp i processen och alltid varit lätt att nå. Renimar AB Har med stor skicklighet och noggrannhet utfört allt arbete och vi kommer att anlita dem igen, när det blir dags för nästa renovering. Vi kan varmt rekommendera Renimar AB, de levererar vad de lovar och till ett pris långt under andra. Mia Björklund
  Tony Levin
 • Väldigt noggrant och väl utfört jobb på mitt badrum. Jag är väldigt nöjd!
  Robin Vidmark
 • Allt sköttes på ett bra och gediget sätt. Vi är nöjda med resultatet.
  Henrik Ekberg

Tidigare jobb

Total badrumsrenoveringar

Tillbyggnationer

Total köksrenoveringar

Nybyggnation av våtutrymme

Total badrumsrenoveringar